سلام
Canon- S3 IS هم این قابلیت را تحت عنوان Intervalometer در منویش داشت, از 2 تا 100 عکس, با فاصله زمانی از 1 دقیقه تا یک ساعت بین هر عکس , در تمام مدت هم لنز دوربین بیرون می ماند؛ ولی دوربین بعد از گرفتن هر عکس به حالت استندبای میرفت و باز موقع عکس بعدی فعال میشد.
احتمالا ً دوربینهای مشابه آن ( SX10 و SX20 و SX120 و ...) هم باید این را داشته باشند.
با سلام.
من هم یک روش قبلا دیده بودم، برای شما مینویسم. من تست نکرده ام اما قدیما که در موردش میخواندم نوشته بودند جواب میدهد.
البته خیلی جالبه.
مواد لازم!
یکی از دو مدل ماشین حساب(اگر اشتباه نکنم TI83 , TI79)
کابل 2.5
برنامه زیر:
دوربین!:biggrin:
طرز پخت!
کابل را بزنید و اجراش کنید!
اگر اشتباه نکنم، اینم متن برنامه:
: Input (“Seconds? “, A )
: (A*300)->A
: While 1
: For (H,1,A,1)
: End
: Send(A)
: End
------------------------------------------------------------
این دیگه از اون روشها بود!!!:biggrin:
خيلي مسخرن!
چرا اينا هيچكدوم عكس نميگيرن؟ يكي از بچها (دستش درد نكنه ) يه مقاله بهم معرفي كرد كه عكسايي كه با دوربين گرفته شده رو ميبرد توي فتوشاپ و فيلمش ميكرد! خوب! اين عكس گرفتن با كدوم دوربين ميشه؟ اينا همه عكساشونو فيلم ميكنن! اونم با رزوليشن 640x480
اين يكيش
Time Lapse (640 x 480 @ 0.5/1fps, playback @15fps)
ببينم من نميتونم يه هميچين دوربيني پيدا كنم؟ با اين سايز 3072 2304 ( حالا كمترم شد اشكال نداره ولي نه خيلي) عكس برام بگيره و برام بزاره توي يه پوشه توي خود دوربين. اونم هر نيم ثانيه تا مسلا 1 ساعت 1 بار ؟
فكر كنم بايد برم خودم بسازمش! چيزي كه ما ميخايم نيست در جهانه
ویرایش توسط arvinfx : Sunday 29 November 2009 در ساعت 22:12
اينا مصل اين ميخام
http://www.akkasee.com/articles/12668/
چه دوربيني اين قابليت رو داره؟ ببخشيد بچها خيلي حساسيت نشون ميدما خيلي هم اذيتتون كردم شرمنده
فرهاد حسيني