سلام دوستان!
میخوام یه دوربین عکاسی بخرم برای مصارف معمولی و شاید نیمه حرفه ای! ولی خوب چند تا سوال ذهن من رو به خودش مشغول کرده که امیدوارم دوستان به سعه صدر پاسخ ها کاملی رو ارائه کنند!
1. یک دوربین عکاسی حداکثر تا چه مقدار حافظه ای رو ساپورت می کنه! و با حدااکثر حافظه و حداکثر کیفیت دوربین فیلم برداری (720p یا 1080i) تا چه مدت میتونه فیلم برداری کنه؟ آیا باتری این دوربین ها توان این مقدار فیلم برداری رو به کاربر میده یا نه؟
2. آیا واقعا کیفیت فیلم برداری این دوربین ها در حد دوربین ها فیلم برداری هست یا نه مثلا در حد همین دوربین های موبایله!!
اینقدر به فیلم برداری این دوربین ها گیر دادم به این خاطره که مثلا من نمیخوام برای ثبت لحظات مجبور به تعویض دوربین باشم (یک دورربین فیلم برداری قدیمی سونی (فیم خور) دارم که هنوز کیفیتش خوبه! ولی خوب میخوام بدونم میتونم با خرید یک دوربین عکاسی که قابلیت فیلم برداری هم داره از همراه داشتن اون در همه جا خلاص بشم یا نه!!)
3. یک سوال و اونم اینکه خرید یک دوربین فیلم برداری با قابلیت عکاسی خوب میتونه نیاز های عکاسی من رو با یک دوربین عکاسی نیمه حرفه ای برآورده کنه!
4. آیا خرید یک دوربین DSLR ارزان قیمت (بدون خرید لنز اضافی برای دوربین!) کیفیتی مطابق با یک دوربین کامپکت در همون رنج قیمت رو در اختیار ما میگذاره!
5. آیا وقعا عکاسی با این دوربین ها(SLR) برای من آماتور که تازه میخوام به عکاسی به طور آماتور و شاید نیمه حرفه ای نگاه کنم سخته یا نه میشه با ثابت نگاه داشتن تنظیم ها فعلا ( که هنوز خیلی با تنظیم ها آشنا نیستم!!) نیازهام رو برطرف کنه! یعنی میخوام یه دوربین بگیرم که اگر خواستم روزی به صورت حرفه ای هم کار کنم دستم رو تو حنا نزاره!
اگر سوال دیگه هم به نظرم رسید باز میپرسم! این رو هم بگم تقریبا خیلی از مطالب سایت و مقاله ها و بحث ها انجمن را زیر و رو کردم و با خیلی مطالب اشنا شدم ولی خوب جواب سوال های بالا رو پیدا نکردم!
از اساتید این سایت تقاضا دارم که همکاری های لازم رو در این زمینه با من داشته باشند تا بتوانم قبل از سال جدید دوربین مورد نیازم رو انتخاب و تهیه کنم!
ممنون