صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: چند سوال

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

پیش فرض چند سوال

سلام .
    چند تا سوال داشتم ، برای اینکه 2، 3 تا تاپیک را اشغال نکنم یکجا نوشتم.
    1
    ) در بعضی برنامه ها یا سایتها تصاویر پانورامایی وجود دارد که ابتدا و انتهای آنها به هم وصل است و با حرکت mouse انگار که در آن صحنه می چرخید "مثل برنامه encarta" ولی در برنامه های همراه دوربین مثل photostitch چوت برای چاپ عکس را edit می کنند ، تصویر پانوراما خطی است .
    اگر امکان دارد برنامه ای در این زمینه معرفی کنید که در طراحی سایتی سخت نیازمندم

2) چه عاملی باعث محدودیت سرعت بالای شاتر دوربینها می شود ؟ به عنوان مثال چرا s1 فقط توانایی 15 ثانیه باز گذاشتن شاتر را دارد ؟

3) در سایت مقالات زیادی درباره فرق slrlike و compact وجود دارد اما یک سوال موردی دارم . کدام فاکتور باعث شده که fuji s 5500 یک slrlike شود که S2-Is فاقد آن است .؟
    امیر - My web site : http://www.microsoftflash.com
    زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ، هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ، صحنه پیوسته بجاست ، خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

سوالهایی را که من بلدم جواب بدم. بقیشو دوستان کمک کنند.
    1- برای این کار چند راه است:

استفاده از برنامه هایی شبیه panorama maker که یک فایل mov تولید می کنند (مخصوص Quick Time) و تصویر را همینطوری که گفتید بصورت سه بعدی نشان میدهند.
    استفاده از برنامه های جاوا برای نشان دادن عکسهای تخت بصورت سه بعدی به هم چسبیده که من چند نمونه از آنها را دیده ام و البته الان حضور ذهن ندارم، ولی با جستجوی panorama viewer حتما می توانی آنها را پیدا کنی.
    2- من فکر می کنم یکی از عواملی که سرعت پایین را محدود می کند یکی نویز است و دیگری از لحاظ فنی توانایی دوربین در استک کردن اطلاعاتی که در سنسور ها بصورت پیوسته در حال جمع شدن است. چون بر خلاف فیلم اینجا یک سنسور داریم که دارد اطلاعات را بصورت شارژ الکتریکی در سلولهایش ذخیره می شود و احتمالا بعد از رسیدن سلول به ظرفیت نهایی اش دیگر امکان ذخیره اطلاعات بیشتری ندارد. در دوربینهای حرفه ای دیجیتال هم که با زمانهای طولانی تر عکس میگیرند از استک کردن چند عکس با زمان کوتاهتر استفاده می کنند و مثلا 12 عکس 5 دقیقه ای را روی هم ادغام کرده و یک عکس تحویل می دهند. نرم ازفراهایی هم هستند که این کار را م یکنند و شما می توانید بصورت دستی چند عکس با زمان کوتاهتر را با آنها تبدیل به یک عکس نمایید.
    3- در این مورد مطمئن نیستم . ولی شاید مشاهده منظره یاب از درون لنز و با استفاده از سنسور دوربین (نه از طریق منظره یاب ایپتیکی مجزا) یکی از معیارها باشد؟ کسی می داند؟

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

1- تا انجا كه حافظه ياري ميكند! برنامه ulead cool 360 قادر به اينكار هست.
    2- با آقاي شهبازي موافقم. شايد علل ديگر دخيل ميزان حرارت توليد شده در سنسور، طرز مديريت حجم اطلاعات بالا توسط سخت افزار و بالطبع بالا رفتن انواع نويز ( bias و photon و ...) باشد.
    3- شايد غير از دليلي كه ذكر شد، قيافه ظاهري دوربين هم در اين تقسيم بندي حائز اهميت باشد.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

در مورد نرم افزار دارم به نتایجی می رسم که ان شاء الله اگر موفق شدم نتیجه را روی سایت می گذارم.
    با توجه به مطالبی که راهنمایی کردید می توان گفت که دوربینهای دیجیتال را عملا باید به دو دسته slr و non slr تقسیم کرد و در حال حاضر مرز قابل تفکیکی بین slrlike و compact وجود ندارد (یا حداقل پارامتر تعیین کننده ای نیست) ؟
    زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ، هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ، صحنه پیوسته بجاست ، خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

یکی ، دو تا سئوال دیگر داشتم که لصف کرده راهنمایی کنید:

1) در سایت دیدم که در مورد عکاسی پانوراما گفته شده باید تنظیمات نور را قفل کرد. در دوربینهایی که مد عکاسی پانوراپا دارند آیا این کار لازم است ؟

2) در مورد سایز سنسور دوربینها.
    در dppreview در این لینک http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/ مقایسه ای بین s2 و s1 قرار داده است و در قسمت سایز سنسور درج کرده :
    Sensor 1/2.5” CCD, 5.3 million pixels : s2 sensor size

s1 sensor size : 1/2.7 CCD, 3.34 million pixels

شنیده بودم سایز سنسور s2 از s1 بزرگتر است. با این وجود این اعداد چگونه تفسیر می شود ؟
    و همچنین اگر سنسوری بزرگ شود در هر 2 جهت بزرگ می شود یا الزاما خیر ؟

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

در مورد سوال اولتان مطمئن نیستم. می توانید این موضع را چک نمایید . ممکن است دوربین تنظیمات اولین عکس را ثابت نگه دارد. اگر دیدید تنظیمات نور (شاتر و دیافراگم) تغییر می کند باید دستی آنرا قفل کنید.
    در مورد سوال دوم هر چه عدد مخرج کوچکتر باشد سایز سنسور بزرگتر است (نتیجه تقسیم) و این بزرگ شدن در هر دو جهت است، چون نسبت سه به چهار باید در عکس حفظ شود.

تشکر کرده
    11580

نقل قول نوشته اصلی توسط microsoftflash
    در مورد نرم افزار دارم به نتایجی می رسم که ان شاء الله اگر موفق شدم نتیجه را روی سایت می گذارم.
    با توجه به مطالبی که راهنمایی کردید می توان گفت که دوربینهای دیجیتال را عملا باید به دو دسته slr و non slr تقسیم کرد و در حال حاضر مرز قابل تفکیکی بین slrlike و compact وجود ندارد (یا حداقل پارامتر تعیین کننده ای نیست) ؟
    نه. سو ء تفاهم شد. بين SLR-like و compact فرقهاي واضحي وجود دارد. اما بين آن دو دوربين خاص كه يكي Slr-like ناميده شده و ديگري Compact ، فرقها فقط همانها بود كه گفته شد.
    نعما م. روشن

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

تا آنجایی که متوجه شدم دوربینهای canon در مد پانوراما تنظیمات نور را قفل می کنند.
    در مورد سایز سنسور دوربین . چرا به این صورت (کسری) بیان می شود ؟ و اگر بخواهم سایز سنسور s2 را به میلیمتر داشته باشم (که چند در چند است) چگونه از روی 2.5/1 محاسبه می گردد ؟

تشکر کرده
    11580

اين طرز بيان اندازه سنسور برميگردد به قديم و ...

از روي جدولي كه در اين صفحه هست ميتونيد اندازه معادل اين اعداد را پيدا كنيد:

http://www.dpreview.com/learn/?/Glos...r_Sizes_01.htm
    نعما م. روشن

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    0

ممنون مفید بود.
    در سایت مطالبی درباره عمق میدان و نقش تاثیر گذار آن در نتیجه عکاسی خواندم .
    این عکس را امروز گرفتم . می خواستم ببینم آیا از لحاظ عمق میدان ، جالب درآمده یا نه ؟
    اگر ابنطور باشد دوربینم تکنیک جالبی برای این موضوع دارد که عرض خواهم کرد.

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین