نمایش نتایج : از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: یک سئوال در مورد کیفیت ساخت دوربین

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

پیش فرض یک سئوال در مورد کیفیت ساخت دوربین

دوستان می گن که دوربین هایی که به منطقه خاور میانه و خصوصا ایران فرستاده میشوند از لحاظ کیفیت ساخت با دوربین هایی که به امریکا و اروپا ارسال می شوند متفاوت است یعنی به بازار ایران دوربین هایی با درجه کیفیت 2 ارسال می شه و به اروپا و آمریکا دوربین های درجه یک آیا این اعا صحت داره؟
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

sme
    sme آنلاین نیست
    كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

در مورد برخی از لوازم برقی مثل ضبط صوت که مطمئن هستم به این صورت است که شما میفرمایید.
    اصلا شماره ی مدل های این گونه لوازم بر اساس منطقه ای که به آنجا فرستاده میشود متفاوت است.
    و اگر شما یک ضبط سونی خریده باشید ، امکان خراب شدن آن را در همان سال های اول خواهید داد.
    مخصوصا ژاپنی ها در این ضمینه بسیار نژاد پرستانه عمل میکنند .
    حالا نمیدانم دوربین دیجیتال از این قاعده مستثنا است یا خیر
    .S.M.E
    PowerShot A95

كاربر همراه
    تشکر کرده
    27

من فکر نمی کنم.چون تولید دوربین خیلی کمتر از تلویزیون یا ضبظ است.
    و خط تولید جداگانه مقرون به صرفه نیست.!

كاربر بسیار فعال Pooriya_Online آواتار ها
    تشکر کرده
    183

من اينطور فكر نميكنم ولي بعضي دوربينها در آمريكا با يه نام تجاري به فروش ميرسند و در اروپا و خاورميانه به يك نام ديگر و در خاور دور هم به يه نام ديگه مثل 350Dكه در اروپا و خاورميانه با نام تجاري EOS 350D فروش ميرسه و در آمريكا با نام Rebel XT و در خاور دور هم به اسم فكر ميكنم Kiss II (درست يادم نيست ولي ميدونم Kiss رو داشت) كه دليلش چيه رو نميدونم ولي ميدونم از لحاظ كيفيت و ساخت باهم هيچ فرقي ندارن چون اين به ضرر خود كارخانه هستش و فكر ميكنم فرقش توي لوازمي كه توي بسته بندي موجوده هستش مثلا (به فرض) اوني كه تو آمريكا فروخته ميشه باهاش يه مموري كارت 1گيگ هم داده ميشه (تو بسته بندي هستش).

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

پوريا باز چشم بسته غيب فرمودند، اتفاقا اونجا انتخاب هاي بيشتري داريد تا دوربين رو به صورت بدنه خالي، با لنز كيت يا با مموري كارد بخريد. اين كار رو هم معمولا فروشگاههاي بزرگ يا فروشنده هاي اينترنتي انجام ميدهند، نه كارخانه سازنده.

اما راجع به بحث اصلي، من تنها كارخانه اي كه سراغ دارم كه يك مدل دوربين را در دو جاي دنيا توليد ميكنه فوجي است - حالا شما اگر بيشتر سراغ داريد بگوئيد - بقيه معمولا اگر هم چند كارخانه در سراسر دنيا داشته باشند، يك مدل را يك جا توليد ميكنند و بعد همين مدل را ممكن است به چند اسم در اروپا آمريكا و خود ژاپن بفروشند.
    ویرایش توسط Amir Mohebi : Thursday 18 August 2005 در ساعت 12:43
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر همراه
    تشکر کرده
    2

من هم در مورد اين موضوع زياد شنيدم-حتي خانمي مي گفت خودش اين تفاوت رو در تعميرگاه که دوربين رو باز کردند ديده و تعيرکار اين موضوع رو به اون نشون داده-ولي من اطلاع دقيقي ندارم
    يک نکته هست که فکر کنم شايد بعضي از دوستان ندونن
    در آمريکا يک سري لوازم هست که قبل از رسيدن به دست مشتري يا در چرخه توليد نهايي يا فروشگاه داراي اشکالاتي هست اين اجناس برگشت داده ميشه تعمير ميشه فطعه معيوب تعويض ميشه تحت تستهاي زيادي قرار ميگيره و دوباره وارد بازار فروش ميشه ولي با قيمت کمي پايينتر شايد 10 تا 20 درصد حداکثر-فکر مي کنم در کشورهاي ديگر هم يک همچين سيستمي هست-بعيد نيست بعضي وارد کنده ها البته منظورام نمايندگيها نيست چون اطلاعي ندارم بصورت عمده اين لوازم برقي رو وارد کنند -البته تا جايي که مي دونم اين سري لوازم هيچ تفاوتي با نو نداره-

كاربر بسیار فعال Pooriya_Online آواتار ها
    تشکر کرده
    183

اميرجان خوب منم همين حرف شما رو زدم و مثال هم زدم نگفتم گه حتما مموري باهاشه...