-
Thursday 25 August 2005, 00:04
آغاز طوفان
بنظر مي رسد طوفان معرفي دوربين هاي ديجيتال جديد؛ با معرفي محدود چند مدل كانن آغاز شده باشد...
با توجه به نزديكي نمايشگاه فتو كينا ، بزودي شاهد رقابت جالب و احيانا شديد شركت هاي مطرح در اين زمينه خواهيم بود...
-
Thursday 25 August 2005, 11:12
[تاریخ نمایشگاه رو هم بنویس
مرسی
منتظریم
-
Friday 26 August 2005, 01:20
Moderator
فتوكينا هر دو سال يكبار برگزار ميشود. يعني پاييز سال بعد.
-
Friday 26 August 2005, 02:36
كاربر ويژه
والا تا فتوکینا که بیشتر از نصف مونده!
باز Pma بگین! یه چیزکی!
اصولا نمایشگاه ها همون دهه فجر خودمونن...! زیاد جدی نگیرین... بعضی محصولها سوربرایز نمایشگاه میشن... وگرنه کمپانی ها برای نمایشگاه دوربین جدید نمیسازن که! زمان بندی خودشون رو دارن! مثل الان که کنون یه جین دوربین جدید معرفی کرده و هیچ خبر خاصی هم نیس!
-
Friday 26 August 2005, 08:59
حق با دوستان است؛؛؛؛؛
تاريخ نمايشگاه 26/09/ الي 01/10/2006 مي باشد...
-
Friday 26 August 2005, 12:44
راستي دوستان؛
يادتان هست در مورد پاك كردن غبار سنسور دوربينم راهنمايي خواسته بودم؟
خوب، چندي قبل در يك عمليات ابتكاري !! با استفاده از جاروبرقي و يك لوله متناسب با حلقه سيلندر لنز!! توانستم با حوصله و دقت كافي؛؛غبار كذايي را محو كنم.... و دوربين بدون باز شدن و دست خوردن مثل روز اولش شد.
گفتم اطلاع بدهم شايد اين روش در حالات خاصي بدرد ديگر دوستان هم بخورد!
هر چند كه پسر 9 ساله ام از اين پس خود را مالك و وارث قانوني و شرعي دوربين ميداند و بنده بايستي بدنبال يك Dslr يا slrLike خوب باشم..
راستش در دوران نوجواني با علاقه شديدي كه به عكاسي داشتم با دوربين هايي مثل هانيمكس (با فيلم كارتريج 110) و لوبيتل 2 (با فيلم 120) عكس هاي زيادي گرفته ام .... ولي الآن ، .. دوربين ديجيتال دنياي جديد و فوق العاده هيجان انگيزي است!
من سالهاست كه با كامپيوتر سر و كله ميزنم؛ .. از ابتداي فتوشاپ 4 و فري هند 7 تا حالا... تعامل كامپيوتر و عكاسي ديجيتال چيزي است كه به دنيايي مي ارزد..!