سلام
می خواستم از دوستان اساتید راهنمایی کنن که مبتدیا چجوری باید تمرین عکاسی کنن .اصلا از کجا شروع کنن و اوول چه چیزایی رو یاد بگیرن..
ضمنن می خواستم بدونم فوکاس دستی تو دوربینای دیجیتال به چه درد می خوره؟(با توجه به وجود فوکاس اتوماتیک)
ممنونم
سلام
می خواستم از دوستان اساتید راهنمایی کنن که مبتدیا چجوری باید تمرین عکاسی کنن .اصلا از کجا شروع کنن و اوول چه چیزایی رو یاد بگیرن..
ضمنن می خواستم بدونم فوکاس دستی تو دوربینای دیجیتال به چه درد می خوره؟(با توجه به وجود فوکاس اتوماتیک)
ممنونم
سلام.نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
فکوس دستی جایی کاربرد داره که دوربین نمی تونه به صورت اتوماتیک فکوس کنه. در اکثر شرایط فکوس اتوماتیک خوب جواب می ده ولی تو بعضی شرایط نوری که چند تاش رو می گم حتما باید از فکوس دستی استفاده کنید:
1- وقتی که سوژه های هم رنگ نزدیک هم باشن مثلا دو تا جسم روشن.
2- وقتی که نور زیادی بتابه مثل مناظر برفی
3- در نور کم
4- وقتی از داخل یک قفس به طور مثال می خواید عکس بگیرید.
رحمان حق پرست / Rahman HaghparastKonica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse
سلام خدمت شما عزیزان
یه چیز مهمتر به نظر من اینه که دوربین همیشه همراهتون باشه :)
حتی برای خرید از سوپر مارکت سز کوچه یا محلتون
البته سوژه ها با نگاه تیز بین شما یعنی نوع نگاه شما ارتباط مستقیم داره .
شما میتونید با حالتهای مختلف از یک سوژه عکس بگیرید و نتیجه رو در Pc
نگاه کنید . کم کم در این که , چه موقع از چه حالتی استفاده کنید تبحر
پیدا میکنید.
نکته دیگه این که از خوندن کتابهای آموزشی دریغ نکنید.
پیشنهاد اولیه من ' تازه کار ' کتاب راهنمای خرید و کار با دوربین های دیجیتال
تالیف : نادر خرمی راد ناشر : نشر علوم قیمت : 3200 تومان
ارادتمند شما ' تازه کار '
رضـــا انصـــاری
نوشته اصلی توسط تازه کار
تازه کار جان.
کتاب خیلی خوبی رو معرفی کردی. من اشتباه کردم 6 ماه پیش نخریدم و مجبور شدم چاپ 84 اش رو بخرم 4200
رحمان حق پرست / Rahman HaghparastKonica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse
كتاب بسيار بدي است اصلا توصيه نمي كنم كسي بخونه چون خيلي اطلاعات اشتباهي توش هست.نوشته اصلی توسط تازه کار
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
مثل اینکه بین علما اختلاف افتاد...بالاخره خوبه یا بده؟؟؟؟
دوست عزیز همین یک هفته پیش برای یکی از دوستانم خریدم به قیمت 3200 تومان, آدرس دقیقش یادم نیست ولی یکی از کتابفروشی های دور میدون انقلاب بود.نوشته اصلی توسط donvito
رو هیچ کتابی به نظر من نمیشه اسم بد گذاشت ! :) هر چی باشه کتاب تا بار علمی نداشته باشه که این همهنوشته اصلی توسط morytab
آدم تبلیغش نمیکنن . حداقل یه دلیل قانع کننده ای بیار دوست عزیز , من هم کتاب رو از طریق یکی از سایتهای
همکار شناختم که همه , خوبیاشو به بدیها(یی که شما نگفتید) ترجیح دادند.
یه نمونه اش همین قفل نوری , ترکیب بندی , رفع اشکال عکسهای پانورامایی که میگرفتم, ... واقعا کمکم کرد.
البته با نوشتن این سطور نمیخوام از شما ایراد بگیرم , اینها دلایل من بودن .من اطمینان دارم شما هم دلیل
قانع کننده برای نوشته هاتون دارید , دوست عزیز . خوشحال میشم کتابهایی هم که شما مطالعه کردید و میتونه در
شناخت بهتر تکنیکهای عکاسی , راههای استفاده بهینه از دوربین عکاسی کمک رسان باشه معرفی کنید.
بالاخره هر چی باشه اگه قرار بود یه کتاب همه اطلاعات مورد نیاز رو در خودش جا بده این همه کتاب چاپ میشد!؟
:biggrin:
رضـــا انصـــاری