آیا درست است که اتصال دوربین به کامپیوتر از طریق کابل یو اس بی برای دوربین خطراتی دارد و بهتر است که از کارت خوان استفاده شود.
آیا درست است که اتصال دوربین به کامپیوتر از طریق کابل یو اس بی برای دوربین خطراتی دارد و بهتر است که از کارت خوان استفاده شود.
ممکنه ولتاژ پورت USB ای کامپیوتر در اثر نوسانات برق کم و زیاد بشه که البته Power Supply های جدید دیگه این مشکل رو ندارند.
و خیلی به ندرت پیش میاد. بنابر این جای نگرانی نیست و هیچ خطری همسر شما رو تهدید نمی کنه!!
كسي كه اينو به شرك گفته، منظورش اين نبوده. معمولا در اثر جا زدن پورت USB به دفعات زياد، پايه هاي اين روي بورد، دچار لقي شده و لحيم هايش ميشكند و گاهي پدها نيز كنده ميشوند از روي برد. من خودم كارت خوان رو پيشنهاد ميدهم، چون كارت با زياد جازدن آسيب نميبيند چرا كه فشار وارده بين آن همه پين تقسيم ميگردد، اما در مورد يو اس به به چند تا پايه پيزوري!نوشته اصلی توسط Daruosha
درضمن داستان همسر چيه؟
درسته من هم می خوام بدونم قضیه همسر چیه؟ ??:نوشته اصلی توسط Amir A
درسته من هم می خوام بدونم قضیه همسر چیه ??:نوشته اصلی توسط Amir A
دوست عزیز ولتاژ کامپیوتر از طریق منبع تغذیه سویچینگ تامین میگردد و نوسان در حد چند دهم ولت دارد که بسیار ناچیز است در موردنوشته اصلی توسط shrek
لقی پایه این امر بسیار به ندرت اتفاق می افتد به علت غیر استاندارد بودن برق کشی خانه ها در ایران و عدم نصب سیم ارت بار الکتریسیته ساکن و ایجاد اختلاف پتانسیل بین سطح کیس وزمین میتواند برای دوربین وکارت های حافظه خطر ناک باشد برای جلوگیری از این مورد از یک سیم که به لوله اب وصل شده به عنوان سیم ارت استفاده کنید
ویرایش توسط ninja : Saturday 29 October 2005 در ساعت 19:59
مجتبی