با سلام
من می خواستم بدونم چه موقع باید از اولویت شاتر و چه موقع باید از اولویت دیافراگم استفاده کنیم؟
با سلام
من می خواستم بدونم چه موقع باید از اولویت شاتر و چه موقع باید از اولویت دیافراگم استفاده کنیم؟
واقعا بستگی به موقعیت داره ولی در کل وقتی بخوای عمق میدان رو کنترل کنی از اولویت دیافراگم استفاده می کنی و وقتی بخوای سرعت عکس گرفتن رو کنترل کنی از اولویت شاتر. مثلا بخوای از آب با سرعت کم عکس بگیری یا از یک پرنده در حال پرواز با سرعت زیاد.نوشته اصلی توسط babakdin543
رحمان حق پرست / Rahman HaghparastKonica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse
dooste aziz,soaletoon ye bahse nesbatan ebtedayi va dar einehal mofasaleh ke javabesh be chand satr inja neveshtan basand nemikoneh .ba etminan migam ke javabetoon ro too tamame ketabhaye hata sadeye akkasee(be zabane farsi) peyda mikonidنوشته اصلی توسط babakdin543
فکر کنم این مطلب در مورد سرعت شاتر بهترین باشه ...
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/001225.php
یه نگاه به کل مقاله ها هم بنداز...نکات جالبی پیدا میکنی .
پیام اکبری
my Photos
خیلی از مقاله ها رو قبلا خوندم منجمله این مقاله رونوشته اصلی توسط paya
دلیل سئوالم این بود که با یه دوستی رو این موضوع بحث می کردیم اینقدر بحث بالا گرفت که من به اطلاعات خودم شک کردم واسه اطمینان این تاپیک رو گذاشتم
از همه دوستان متشکرم که جواب دادن
من سوالی برام پیش اومده راجع به اولویت شاتر و دیافراگم (البته خیلی هم ربط نداره ولی تاپیک دیگه ای پیدا نکردم ). من در مد اولویت دیافراگم دیافراگم رو 5.6 انتخاب کردم و دوربین سرعت 3.2/1، و نورسنج دوربین خطایی نشان نداد. در همون شرایط و در مد اولویت شاتر سرعت 3.2/1را انتخاب کردم دوربین دیافراگم 5.6. این بار اما نور سنج خطا نشان داد. باز هم در شرایط کاملا یکسان و در مد منوال سرعت رو 3.2/1 و دیافراگم رو 5.6 گذاشتم باز هم خطا داد.
خلاصه که نفهمیدم چی به چی شد!
سها تفرشی
این طور به نظر می رسه که نورسنج دوربین در مد Av دقیق عمل نمی کنه. اگه امکان داره تو همون شرایط نور این مسئله رو با یه دوربین دیگه امتحان کنیید.
اگه اشتباه هم می کنم اساتید نظر بدهند لطفا.
دوباره امتحان كردم (دوربين ديگه اي در دسترس نداشتم)، اين بار اولويت شاتر و ديافراگم در شرايط يكسان خطايي نشان نميدادند اما در مد منوال با همان سرعت شاتر و ديافراگم و شرايط كاملا يكسان (از جمله iso) نور سنج خطا نشان ميداد. دوستان ديگه اي كه اين دوربين رو دارند (fz20) تا حالا متوجه چنين موضوعي نشده اند؟
سها تفرشی