منم با نظر شما موافقم...حتی اگر دستگاههای مخصوص هم داشته باشند سهل انگاری میکنن....نوشته اصلی توسط Nader Kohansal
حالا کسی نمیدونه هزینه ی تغییر لنز چقدره؟
منم با نظر شما موافقم...حتی اگر دستگاههای مخصوص هم داشته باشند سهل انگاری میکنن....نوشته اصلی توسط Nader Kohansal
حالا کسی نمیدونه هزینه ی تغییر لنز چقدره؟
البته من اطلاعات كمي دارم ولي فكر مي كنم اون لايه روي قسمتي از لنز هست كه در مجاورت سنسور دوربينه نه قسمت بيروني لنز. دوستان جواب درست بدن ما هم روشن شيم.
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
خواهش ميكنم فقط پيش متخصص ببريد. اينكه كارخانه لنز را براحتي جلوي دست شما نمي زاره اون يك نوع شيشه يو وي و يا محافظ لنز است كه لنز در زير آن قرار دارد. پس هيچگاه لنز دوربين خش نمي افتد. پس از كوتينگ هم دوربينم مثل روز اول نو شد. فوجي A205s
افشين
چه جالب! اصلا نمی دانستم ! پس این قضیه آنقدر ها هم بی خطر و ساده نیست!نوشته اصلی توسط nmroshan
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
تازه من شنیدم در بعضی موارد باز هم نیاز به عینک هست ...چ.ن اون لایه ای که بر میدارن و تراش میدن امکان داره در شب که مردمک بزرگ میشه کوچیک باشه و باید شبها عینک بزنید...نوشته اصلی توسط Amin