من دوربین Kiss X4 دارم که ظاهراً Eye-fi دارد اما قسمت تنظیمات آن قابل انتخاب نیست اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون میشم به من هم بگه.
من دوربین Kiss X4 دارم که ظاهراً Eye-fi دارد اما قسمت تنظیمات آن قابل انتخاب نیست اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون میشم به من هم بگه.
بعضی از دوربینها با قابلیت ارسال بی سیم عکسها به کامپیوتر شخصی Wi_Fi ، باید دستگاه مربوطه ای رو هم داشته باشند که این نوع لوازم هم کمی گران قیمت هست .
اما درتکنولوژی جدیدی که دربعضی از مموری های امروزه به کاررفته این کارتوسط مموری کارتهایی که به این منظورساخته شده ، مورد استفاده قرارمیگیره که قیمت بسیارمناسبتری رو نسبت به نوع قبلی دارن .
غیرفعال بودن این گزینه هم دردوربین شما به این خاطر هست .
http://www.techstarted.com/2011/06/1...oubleshooting/
Nikon D600
از کجای دوربین فهمیدید که Eye Fi دارد؟
دوست عزیز Eye Fi یک وسیله جانبی است که هیچ ربطی به دوربین ندارد.یک نوع مموری SD با قابلیت WiFi است.
و اینگه اگر منظورتان WiFi بوده خیر این قابلیت را ندارد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بهزاد جان ارسال بنده در پاسخ به سوال اول دوستمان بود و تقریبا پاسخ شما را به زبان دیگری تکرار کرده بودم و نه جوابی به ارسال شما.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خیلی عذرمیخوام جناب قبادی
درواقع متوجه منظورتون نشدم و درصحت مطالب که ارسال کردم به تردید افتادم .
Nikon D600
کارت حافظه بیسیم Eye-Fi
کارت حافظه بیسیم Eye-Fi
ممنون از همه دوستان