شما چیزی در مورد دوربین جفت عدسی انعکاسی شنیدید؟چه جور دوربینه؟من هیچی در موردش نمیدونم خواستم ببینم شما اطلاعاتی در موردش دارید؟
شما چیزی در مورد دوربین جفت عدسی انعکاسی شنیدید؟چه جور دوربینه؟من هیچی در موردش نمیدونم خواستم ببینم شما اطلاعاتی در موردش دارید؟
Alireza Ilkhani
Finepix S9500 Fuji
مطمئنا قبلا آنرا دیده اید.. منهم یکی دارم از نوع روسیش! :2 Lubitel !!نوشته اصلی توسط Alireza421
یادش به خیر با فیلمهای 120ش ...
اینهم عکسش..
اینهم یک نمونه قدیمیترش
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
نوشته اصلی توسط Amin
آقا امین، این دوربین رو چرا تو امضا نیاوردی؟؟؟
آها ممنون .اونوقت چرا دوتا عدسی داشته؟قابل تعویض که نبوده ؟بوده؟میتونید دقیقا"مکانیسمشو توضیح بدید؟
Alireza Ilkhani
Finepix S9500 Fuji
به نکته جالبی که اکثر این دوربینها دارن اینه که منظره یابشون از بالا هستش و شما به صورت عمودی با باز کردن یک دریچه کشو مانند میتونید با یه فضای بسته محیط اطراف رو ببینید . دوست دارم بیشتر در مورد این دوربینا بدونم اگه دوستان توضیح بدن ممنون میشم
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
خوب، توضیحات کاملتر!
به این دوربینها Twin Lens Reflex یا TLR گفته میشه.. همونطور که قبلا گفتم این دوربینها بسیار قدیمی هستند..
و اما در پاسخ دوستان عزیز a80300d و Alireza421
ببینید اشتباه شما در اینجاست که فکر میکنید وقتی میگوییم Lens Reflex یعنی دوربینی که قابلیت تعویض لنز دارد!
در دوربینهای SLR حداقل دو منشور یا آینه سر راه نور وجود دارند که نوری را که از داخل لنز به درون دوربین میتابد منحرف کنند و به چشم شما برسانند. به دلیل وجود این منشور یا آینه ها به این دوربینها دوربین انعکاسی گفته میشود نه اینکه چون قابلیت تعویض لنز دارند. در دوربینهای TLR دو عدسی بالاو پایین وجود دارد. نور از عدسی بالا وارد شده و پس از برخورد به یک منشور یا لنز (معمولا) از بالای دوربین خارج شده و به چشم شما میرسد. (به این دلیل به این دوربینها نیز انعکاسی گفته میشود) . از آنجا که با تقریب خوبی میتوان شعاعهای نور را که از یک سوژه به طرف دوربین می تابند را موازی و یکسان فرض کرد ، یک دسته نور هم به عدسی پایینی میتابد که وارد محفظه تاریک دوربین شده و روی فیلم تشکیل تصویر میدهد. از انجا که مشخصات عدسی بالاو پایین این دوربینها یکسان است، میتوان کادری را که شما با چشم از بالای دوربین میبینید معادل همان کادری دانست که روی فیلم تشکیل میشود. (البته تقریبا!)
و اما عکسهای زیر فکر میکنم توضیح کاملتری برای شما ارائه کنند:
دوربینهای SLR به اینصورت هستند.. مسیر نور را به صورت خط چین قرمز میبینید:
دوربینهای TLR به این صورت:
دوربینهای viewfinder که دوربینهای خانگی، کامپکت و .. را شامل میشوند:
و اگر تحلیل دقیقتری از این نکته میخواهید که چرا در دوربینهای TLR تصویری که شما میبینید معادل همانست که روی فیلم تشکیل میشود:
و اما اینکه چرا این دوربین توی امضام نیست! خوب چون باهاش هیچ کاری نمیکنم و توی موزه شخصیم نگهداریش میکنم!
ویرایش توسط Amin : Friday 21 October 2005 در ساعت 14:04
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
نمونه های دیگری از دوربینهای TLR:
دوربین آگفا:
کداک:
و این دوربین که واقعا دیگه شاهکاره! این رو جایی روی اینترنت دیدم و کلی خندیدم!
دوربین استریو ! Stereo Twin Lens Reflex
این دوربین همزمان دو عکس از سوژه میگیرد و شما با استفاده از عینک خاصی آنرا نگاه میکنید تا سه بعدی به نظر برسد.. محصول سال 1960 روسیه به نام اسپوتنیک گومز! از فیلمهای 120 هم استفاده میکند!
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
امین عزیز ممنون از توضیحات کامل شما . خیلی چیزا دستگیرم شد .
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
امین جان اینجور سوژه ها احیانا آب مروارید نمیارن؟!
البته نعمای عزیز در این مورد بیشتر اطلاعات باید داشته باشن!
:d
منم دوتا از این Lubitel2 ها دارم
عکس می ندازن مثل کارت پستال، عالی، فقط خیلی غروفر دارن و باید خیلی حوصله داشته باشی