لاک پشت دريايي؟
لاک پشت دريايي؟
محسن مظهری
تراشیدن ؟!؟! قیمت مشابه 80 تومن ؟!!؟!؟نوشته اصلی توسط ninja
من adapter ring فوجی رو ( فلزی ) برای 602 خریدم 27 ... 28 تومن !!! که کلاً با یه یو وی و یه هود میشه این :
عيسی
اه >>> شما این از کجا 28 خریدی من ادرس انجای که به من قیمت داده براینوشته اصلی توسط lastframes
شما در پیام خصوصی ارسال میکنم .... 20هزار تومان واسه اینه که بار اول دهنه خروجی رو
55mm دادم تراشیدن بار دوم دهنه رو باز ترکردم 58mm طول رینگ هم 15 mm کوتاه تر کردم در ضمن دادم داخل رینگ رو برای سبک شدن نازک کردن
ویرایش توسط ninja : Sunday 13 November 2005 در ساعت 22:31
مجتبی
amoo in ke malome lakposhte dige hads zadan nadare
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
یه کاری که من انجام دادم دوتا فیلتر پلاریته (PL) رو به هم وصل کردم و روی دوربین نصب کردمدر جهت مخالف چرخوندم شما هم ازمایش کنید
مجتبی
http://raynox.co.jp/english/digital/egfujis602.htm
قابل توجه دوستانی که s602zدارند
ویرایش توسط ninja : Thursday 3 November 2005 در ساعت 03:39
مجتبی
اکثر دوربینای دیجیتال خروجی ویدیو دارند
تلوزیونهای کوچک قابل حمل از نوع Lcd رنگی در بازار هم موجود است
اگه خروجیه دوربینو به Lcd وصل کنیم یه مانیتور بزرگ باکیفیت قابل قبول داریم که میشه کاربردهای زیادی براش تعریف کرد
مثلا :
وقتی که دوربین رو روی یه سه پایه بلند نصب کردیم
مجتبی
اتفاق خاصی که نمی افته.. مثل اینه که با یه عینک پلاریزه آفتابی به صفحه موبایل یا کلا هر LCD نگاه کنید، در زاویه ای خاصی که یکی از آنها پلاریزیشن افقی و دیگری پلاریزیشن عمودی نور را حذف میکنند (در واقع محور های جذب نور کاملا به هم عمود هستند)، هیچ نوری عبور نمی کند و پشت آنها تاریک دیده میشود.نوشته اصلی توسط ninja
آها یادم افتاد یه عکس در این مورد دارم.. بد نیست که دوستان روی این عکس هم نظر بدن..
فیلترهای پلاریزه من!
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
خوب اتفاقی که رخ میده اینه شما متونید از این دوفیلتر برای جذب نوراضافی در روزهای افتابی استفاده کنیدنوشته اصلی توسط Amin
ویرایش توسط ninja : Thursday 3 November 2005 در ساعت 15:29
مجتبی
خوب اگه محیط زیادی روشنه که از کاهش نوری خود دوربین استفاده میشه... سرعت شاتر بالا برده میشه... حتی اگه اصرار زیادی دارید که از فیلتر استفاده کنید، از فیلتر گراجوال استفاده میکنید که از دو تا فیلتر پلاریزه ارزونتره... به اضافه اینکه همون یک فیلتر پلاریزه هم اگر اشتباه نکنم دو استاپ شدت نور رو کم میکنه...نوشته اصلی توسط ninja
استفاده از فیلتر پلاریزه (اونم دو تا) کمی رنگها و کنتراست رو تغییر میده.. (در مورد کنتراست مطمئن نیستم.. احساسم اینه، چون قسمتی از اطلاعات نوری محیط در پلاریزیشن مخالف حذف میشن یه تاثیری روی کنتراست میذاره..)
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]