چراغ af طرز کارش چوریه؟
یه سوال دیگه اینکه ایا منظور از فوکوس بسنهایت اینه که همهی اشیا تو محدوده ی فوکوس قرار بگیرن؟
چراغ af طرز کارش چوریه؟
یه سوال دیگه اینکه ایا منظور از فوکوس بسنهایت اینه که همهی اشیا تو محدوده ی فوکوس قرار بگیرن؟
سلام :
لامپی که برا Afاستفاده میشه چه نوع لامپیه وایا امکان سوختن این لامپ هست ودر صورت سوختن لامپ چگونه تعویض میگردد
ویرایش توسط ninja : Monday 31 October 2005 در ساعت 00:53
مجتبی
fucos dar bi nahayat yani dor tarin faseel e ke shoma mibinid va ashiaee ke masalan dar faseleye 50CM shoma hastam bolur mishan taghriban
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
یه جایی تو همین فروم خوندم که مثل اینکه یه pattern روی سوژه می اندازد و از بازگشت آن فوکوس صحیح را می فهمد...این عملکرد در فوکوس در مکانهای کم نور و نیز اجسامی که دارای لبه های نرم هستند یا دارای یکسانی رنگ می باشند استفاده میشود....نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
( اگه موضوع رو تو فروم پیدا کردم ، لینک میدم )
پیام اکبری
my Photos
پس دوربین های عکاسی معمولی(فیلمی)فوکوسشون بینهایت نیست؟چون همه چیز در محدوده ی فوکوس قرار میگیره(البته شاید من معنای فوکوس بینهایت رو نمیدونم)
ببخشید Pattern رو یه کم میشه توضیح بدید یعنی چی؟نوشته اصلی توسط paya
طرح ، یا شکل بخصوصی که دوربین میفرسته و بر اساس بازگشت اون فوکوس انجام میشه ...نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
البته آقای روشن بهتر میتونن اینو توضیح بدن ، متاسفانه من اون تاپیکی که در مورد این موضوع بود پیدا نکردم...
پیام اکبری
my Photos