باسلام
چرا در عکاسی با قفل آینه در کنون وقتی آینه بالا میرود شاتر هم باز است و موقع فشار دوم دکمه شاتر برای ثبت اثر فقط بسته شدن شاتر اتفاق میافتد؟
با تشکر
باسلام
چرا در عکاسی با قفل آینه در کنون وقتی آینه بالا میرود شاتر هم باز است و موقع فشار دوم دکمه شاتر برای ثبت اثر فقط بسته شدن شاتر اتفاق میافتد؟
با تشکر
درود
اشتباه کردید دوست عزیز
سند این حرفتون چیه؟ لنز رو باز کردید و دیدین ان مسئله رو؟
در همه دوربین ها زمانی که قفل آینه فعال بشه، آینه با اولین فشار دکمه به بالا حرکت می کنه، بعد با فشردن مجدد دکمه شاتر، پرده شاتر بر اساس تنظیمات دوربین فعالیت خودش رو انجام می ده و همزمان با بسته شدن شاتر، اینه هم آزاد می شه!
حالا ممکنه در هنگام تنظیمات مثلا از سرعت شاتر کم استفاده شده باشه ولی این باز هم به سبک بالا انجام خواهد شد.
در دوربنی هایی که قابلیت فیلم برداری دارند، با ورود به مود فیلم برداری، یا Live View بصورت خودکار آینه به بالا حرکت خواهد کرد تا اطلاعات توسط سنسور ثبت شود.
ارادتمند
بله دراین حالت من قبل از فشردن دوباره شاتر لنز را باز کرده و نگاه کردم.شاید در دوربین من 100D اینطوره!شاید برای شروع از شاتر الکترونیکی استفاده و فقط واسه بستن شاتر مکانیکی پایین میاد.میشه تو دوربینهای خودتون هم یه نگاهی بکنید تا معلوم بشه!
با تشکر