saeid_shirzadi خوشحال میشم دوستان بنده رو هم follow کنن
saeid_shirzadi خوشحال میشم دوستان بنده رو هم follow کنن
آی دی بنده :
Amir_dre
D5100 was left but still in my heart
Canon 650D +18-135 STM
سلام
بنده هم با آیدی زیر در خدمت دوستان هستم :
amir.rajabi
سلام
فرصت بسیار خوبیست تا با دیدگاه یکدیگر ، در قاب دوربین موبایل بیشتر آشنا بشیم
من نیز هستم
http://instagram.com/saeedbarikani
10338804_1043090512397831_5929413963942427241_n.jpg
سلام
آیدی من Instagram.com/usefo
خوشحال میشم که به پیج من هم سر بزنید.
ویرایش توسط usef : Wednesday 28 May 2014 در ساعت 02:38
اینستاگرام ( و در مقیاس کلی Mobile Photography) بر خلاف نام و تصور اولیهای که در اذهان ایجاد میکند، روز به روز اهمیت بیشتری میيابد. در واقع میتوان این پدیده را به دو قسمت تقسیم کرد: قسمت اول و بزرگترش همان اسنپ شاتهای مردم است که از ابتدا نیز هدف این رویکرد بوده اند. اما قسمت کوچکتر و مهمترش، آن دسته عکاسان جدی هستند که از این فرصت جدید برای نوعی عکاسی جدی در مقیاس متفاوت استفاده میکنند. این دسته کوچک اما مهم Mobile Photography چیزی است که نمیتوان از آن گذشت. چه از لحاظ درهای جدیدی که به روی یک علاقمند جدی عکاسی می گشاید و باعث میشود صفحه جدید در کتاب تجربیات عکاسی اش باز شود و چه از لحاظ وجه آموزشی اش. این وجه آموزشیاش نه فقط برای mobile photography که حتی برای عکاسی با دوربینهای عکاسی نیز تاثیر زیادی دارد. وجه آموزشیاش هم از طریق تلاش برای تهیه عکسهای عالی با دوربین موبایل حاصل میشود ( که تلاشی سخت اما بسیار هیجان انگیز و مفید است) و هم از دیدن عکسهای بسیار عالی عکاسان جدی این ورطه بدست می آید
خلاصه اینکه دوستداران و علاقمندان جدی اصل عکاسی ، کسانی که خود عکس برایشان مهم است و حواشی آن مانند ابزارها در درجه دوم توجهشان قرار دارد، حتما اینستاگرام و Mobile Photography را دریابند که فرصتها زود از دست میرود.
Aminsed . d
سلام ، اینستاگرام بنده
HOSEIN_SHABESTANI
سعيد يادگاري
آیدی بنده در اینستاگرام:
Zendiq
خوشحال میشم که به پیج من هم سر بزنید.
البته دیروز افتتاح شد :)