صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: یک مشکل اساسی با نصب دوربین به Pc

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

پیش فرض پاسخ: یک مشکل اساسی با نصب دوربین به Pc

نقل قول نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
    من بالاخره به دوربین خود رسیدم. انشالله همه ی جوونا به هرچی میخوان برسن.
    تنها مشکل این هستش که حالا که میخوام دوربین رو به PC وصل كنم هنگام انتقال درایور دوربین این خطا رو میده:

کد:
    An error occurred during the installation of the device
    حالا نمیدونم مشكل از كجا هستش. اگه راهنمایی كنید و این مشكل رو حل كنم دیگه همه چیز حل میشه.
    با تشكر...
    ضمن عرض تبریك
    1- از ویندوز مطمئن هستید ؟ یك ویندوز آشفته و مدتها پیش نصب شده میتونه منشا چنین مشكلی باشه .
    2- ابتدا نرم افزار و درایور رو نصب كنید . پس از ری استارت كردن دوربین رو به كامپیوتر متصل كنید . نه از ابتدای كار.
    3- مارك و مدل Mainboard شما چیه ؟
    4- براحتی ( مطمئن باشید پرت و پلا نمیگم ! ) ممكنه اطلاعات بدرستی روی CD دوربینتون ثبت نشده باشه و سی دی خراب باشه . البته از كنون خیلی بعیده . ولی غیر ممكن نیست . اگر هیچ راهی نتیجه نداد سی دی دیگری رو امتحان كنید . در اینصورت اگر مایل بودید یك نسخه از سی دی دوربین من در خدمت شماست.
    هادی هژیرآذر

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

یک نکته: پوریا اسکنر داری؟ بعضی وقتها درایور کانن با اسکنر ها مشکل پیدا می کنه. موقتا برو درایور اسکنرت را در لیست سخت افزارها disable کن. احتمالا مشکل حل میشهو
    ضمنا در منوی دوربینت، نوع اتصال را mass storage قرار بده نه PTP. حالت mass storage که باشه، بدون نیاز به درایور مثل یک فلش رم بصورت یک استوریج خارجی شناسایی میشه ونیازی به درایور خاصی نیست.
    راستی یادم رفت بگم مبارک باشه... منتظریم کولاک کنی با این دوربین جدید.
    ویرایش توسط M.R.Shahbazi : Sunday 1 January 2006 در ساعت 13:53

كاربر همراه kamikam آواتار ها
    تشکر کرده
    0

ضمنا در منوی دوربینت، نوع اتصال را mass storage قرار بده نه PTP. حالت mass storage که باشه، بدون نیاز به درایور مثل یک فلش رم بصورت یک استوریج خارجی شناسایی میشه ونیازی به درایور خاصی نیست.
    پرویا جان جناب شهبازی درست میگن در این مورد ... ولی من فكر كنم شما میخوای PTP با دوربین كار كنی ( خارج از بحث انتقال اطلاعات ) پس حتما منوهای دوربین رو چك كن ... چون اگر روی Mass Storage باشه این پیام رو میده
    Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
    Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
    Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

درود بر پوریای عزیز، آقا از طرف من هم تبریک، شاید تجربه من به عنوان قدیمی ترین فردی که این دوربین رو داشته بتونه کمکت کنه. عزیز این مشکل یک مساله عادی هست و خیلی از دوربینهای 350دی این مشکل رو دارن و نگران اصلا نباش، برای منم گاهی پیش میاد. خود شرکت کنون هم می دونی و با در اختیار گذاشتن یک آپتودیت نر افزاری فایروال دوربین رو عوض کرده که اگه عوض کنی این مشکلت حل میشه. البته من این کار رو نکردم، چون اولا نمی دونم از کجا گیر بیارم و دوما هر وقت این مشکل پیش میاد دوربین رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم و یا از کارت خوان استفاده می کنم که به شما هم توصیه می کنم همین کار رو بکنی چون سرعتش بسیار خوبه. سر حالت میاره، مخصوصا اگر کارت 1 گیگ پر داشته باشی و فرمت Raw بازم سوالی بود در خدمتم. قربانت.
    بابک هندی زاده
    350D+ 28-135 canon+ 180mm Sigma+ 70-300 Apo Sigma
    http://boofetariki.blogspot.com/

كاربر بسیار فعال Pooriya_Online آواتار ها
    تشکر کرده
    183

از همه دوستان ممنون...
    والله با یه ویندوز دیگه امتحان کردم درست شد و اینکارایی هم که آقای شهبازی گفتن انجام دادم و این دفعه درایور رو پیدا کرد و روی سیستم هم نصب کرد ولی باز آخرش همون ارور رو داد و بازم تو Device Manegr آیکونش رو با علامت تعجب نشون میده.

راستی با کارت خوان تجربه ی خوبی ندارم.
    فعلا حالا از اون یکی ویندوز استفاده میکنم و این یکی رو فرمت میکنم.
    مشکل حل و فصل شد...
    باز ممنون...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2