كسي ميدونه لوازم تميز كردن سنسور ( البته قابل اعتمادشو ) از كجا ميشه تهيه كرد ؟
من يك بار با اين دمنده هاي پلاستيكي تميز كردم ولي چند تا غبار چسبنده هنوز روش هست كه فكرميكنم بايد يك
چيزي روش كشيده بشه تا كنده شه
كسي ميدونه لوازم تميز كردن سنسور ( البته قابل اعتمادشو ) از كجا ميشه تهيه كرد ؟
من يك بار با اين دمنده هاي پلاستيكي تميز كردم ولي چند تا غبار چسبنده هنوز روش هست كه فكرميكنم بايد يك
چيزي روش كشيده بشه تا كنده شه
نادر جان، به گمانم محصولات VisibleDust را نورنگار به فروش برساند.
در مورد تميز كردن سنسور هم مقاله اي داشته ايم در آخرين شماره عكاسي حرفه اي، خواندنش خالي از لطف نيست.
اینا دقیقا باید روش یه چیزی کشیده بشه، همون روش خیسه که تو فصلنامه هم توضیح داده بودن، لوازمش رو هم فکر کنم با چیزای ساده باید ساخت چون اگر هم باشه گرونه.. به هر حال فکر کنم آقای قدیری میتونن بگن که از کجا میشه تهیه کرد..
اینجا یه چیزائی هست اما نمیدونم به درد میخوره یا نه
http://ppec.ir/products/?c=125
محمد منتظری
جناب محبي
محمد جان
ممنون
زنگ ميزنم نورنگار ميپرسم اگه داشت قيمتشم اينجا ميزنم
سلام ....
یکی از دوستان قیمت کرده بود به نظرم 80 دلار . اگر همین کیت باشد . اما مسعود اطلاعات دقیقی دارد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام!
کیت کاملش تو تهران بین 85 تا 100 هزار تومان (من دو Brandش رو دیدم) به فروش می*رسه ولی خب اگه خودتون می*کنید اینکار رو کنترل کنید که باتریتون پر باشه و اینکه هیچوقت روی B نگذارید دوربین رو برای تمیز کردن و از همون مد Sensor Cleaning استفاده کنید، بهترم هست که Magnification Barrel داشته باشید که تهش یه آینه روشن باشه و بتونید از خود سنسورتون عکس بگیرید باهاش.
من خودم همیشه تو این موارد مزاحم آقای قاسمی عزیز می*شم توی تعمیرگاه مرکزی دوربین (جمهوری، ساختمان آلومنیوم، طبقه 11، شماره 1117، 66743954) که یسیار انسان دقیق و با حوصله*ای هست و دوره*های مختلف تعمیر و سرویس لنزها و دوربینهای کنون و نیکون و سیگما رو روفته و بصورت مداوم هم می*ره. البته تعمیرگاهشون هم خیلی بزرگ و مجهزه ولی خود ایشون با اینکه خیلی سرش شلوغه همیشه هوای شما رو خواهد داشت :) در ضمن به من که همیشه لطف کردن سنسورهامو رایگان تمیز کردن (با کلی سرویس جنبی و سرویس عمومی دوربین و اینها و کلی امکانات جانبی!) یکی دیگه از دوستام رو هم معرفی کردم برای اونهم رایگان کرده بودن و یکبار که پرسیدم عمران گفت ما اینطوری دون می*پاشیم برای مشتریها که موقع خرابی هم بیان پیش خود ما! :) حالا چه پول بگیرن چه نگیرن به هر حال سرویسشون تو تهران بی*نظیره و تا نرید اونجا متوجه نمی*شید.
بازم ممنون، کاوه.
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
بله اقای قاسمی سنسور همه را به رایگان تمیز میکنند. من بعد از کلی کثیف کاری که خودم در راه تلاش برای تمیز کردن سنسور کردم نزد ایشان رفتم.
دوتا قطعه دیگر را هم که در هیچ جای دیگر ایران پیدا نمی شد من از ایشان گرفتم اول فوکوسین اسکرین دی70 و دوم لاستیک دور ویزور که من گم کرده بودم. در ضمن سنسور را در 10 دقیقه تمیز و دوربین را به شما می دهند.
من برای تمیز کردن سنسور به عکس باران رفنم به من گفتند 3 روز باید بماند و چهل هزار تومان هم بپردازید.
انسان بسیار شریفی هم هستند.
سلام....
بنده دو بار به تعمیرگاه مرکزی دوربین رفتم و هر دو بار هم تقریبا راضی بودم ( اما جدیدا بسیار شلوغ شده که به تبلیغات اون ها در این زمینه بر میگرده)
اما این لینک اون محضول است و قیمت هم 100 دلار ، نور نگار هم دارد ، اما بهتر است خودتان هم یاد بگیرید...
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3201
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام
از همه دوستان به خاطر اطلاعاتي كه دادن تشكر مي كنم . دست همتون رو مي بوسم
و از اينكه دير جواب دوستان رو مي دم عذر خواهي مي كنم چون سرم خيلي شلوغ شده
ولي يه مسئله اي از آقاي سوكي مي خوام بپرسم
در يك بخش خوندم كه نوشته بوديد :
من منو هاي 20d رو زير و رو كردم اما dust reduction نديدماینها از روز اول اینجا بوده اند ، مال من بسیار بیشتر بود .
با اولین تمیز کردن سنسور و روشن نگه داشتن dust reduction دیگر این صحنه ها رو نخواهید دید ، ایشالا.
ولي 400d داره اگه dust reduction براي 20d هست خوب بگيد ما هم استفاده كنيم
با تشكر فراوان از همه
خدا نگهدار شما .
سلام...
با اجازه ی امیر .....
احتمالا منظور ایشون دوربین خودشون یعنی 400دی بوده و شما اشتباه برداشت کردید ، چون 20 دی اصلا dust reduction نداره که بخواهید روشن یا خاموشش کنید.
کاوه قبادیExposure.ir