صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17
Like Tree5تشکر

موضوع: عمر دوربين ديجيتال

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

پیش فرض پاسخ: عمر دوربين ديجيتال

راستش بنظرم این اعداد منطقی نیست. بعضی از دوربین ها با توجه به سال ساخت و عددی که ذکر شده پشت سرهم شبانه روز باید هر دقیقه 7 شات بزنید آنهم هر روز تا همین تاریخ پست من
    (واسه همین نتیجه نهایی مخدوش میشه)

مگه میشه همچین چیزی دیگه این خبرنگار ورزشی بودن هم حدی داره:biggrin: آخه یک نفر چقدر میتونه فوتو ژورنالیست باشه. خبرنگاری تا کی..............

احتمالا واسه همین مورد دوستمون گفته جالبه..... نمی دونم شاید من دارم اشتباه استنباط میکنم

پ.ن خیلی موارد در هنگام پست زدن در هر تاپیک بابت یک موضوعی سردرگم میشوم.... بعضی مواقع میمونم دوستان رو به چه نامی خطاب کنم که جسارت نشه رسم بر اینست در فاروم ها یوزرها به نام کاربری شناخته میشوند بعضی موارد اگر به نام کوچک صدا کنیم ممکن است جسارت باشد به فامیل هم بسیاری موارد بر حسب عادت شخصی یادمان میرود اینجا اگر خطاب اسم کلمه دوستمان شد جسارتی تلقی نگردد. بنده بر حسب عادت در محیط کار افراد را بنام کوچک صدا میزنم اگر هر کدام از دوستان موردی در این زمینه از من دیدند که جسارتی شد در پیام خصوصی یاد آوری کنند ممنون
    ویرایش توسط QashQai : Sunday 27 April 2008 در ساعت 04:45 دلیل: پ.ن
    azarigh تشکر می‌کند.

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    راستش بنظرم این اعداد منطقی نیست. بعضی از دوربین ها با توجه به سال ساخت و عددی که ذکر شده پشت سرهم شبانه روز باید هر دقیقه 7 شات بزنید آنهم هر روز تا همین تاریخ پست من
    (واسه همین نتیجه نهایی مخدوش میشه)

مگه میشه همچین چیزی دیگه این خبرنگار ورزشی بودن هم حدی داره:biggrin: آخه یک نفر چقدر میتونه فوتو ژورنالیست باشه. خبرنگاری تا کی..............

احتمالا واسه همین مورد دوستمون گفته جالبه..... نمی دونم شاید من دارم اشتباه استنباط میکنم

پ.ن خیلی موارد در هنگام پست زدن در هر تاپیک بابت یک موضوعی سردرگم میشوم.... بعضی مواقع میمونم دوستان رو به چه نامی خطاب کنم که جسارت نشه رسم بر اینست در فاروم ها یوزرها به نام کاربری شناخته میشوند بعضی موارد اگر به نام کوچک صدا کنیم ممکن است جسارت باشد به فامیل هم بسیاری موارد بر حسب عادت شخصی یادمان میرود اینجا اگر خطاب اسم کلمه دوستمان شد جسارتی تلقی نگردد. بنده بر حسب عادت در محیط کار افراد را بنام کوچک صدا میزنم اگر هر کدام از دوستان موردی در این زمینه از من دیدند که جسارتی شد در پیام خصوصی یاد آوری کنند ممنون
    جناب قشقایی عزیز دقیقه ای 7 تا شاتر میشود شبانه روزی 10000 و ماهی 300000 و فکر نکنم هیچ کدام از این اعداد با توجه به تاریخ تولید دوربینها چنین رقمی را نشان بدهند.:confused:

در مورد نامیدن دوستان باید عرض کنم بنده از طرف همه به شما قول میدهم هیچ کس با نامیده شدن به اسم کوچک یا نام خانوادگی مشکلی ندارد.
    Amir Tavakoli تشکر می‌کند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

تشکر کرده
    5125

علیرضا جان فرضا یک نمونه (دیشب چک کردم در همین دوربین اعداد بالای میلیون زیاد بود) در یک صفحه 8,388,607 قید شده که با احتساب تاریخ تولید دوربین در سال 2007 ( 40d)
    فکر کنم (20-Aug-2007) بود ولی حتا اگر اول سال 2007 هم بگیریم تا الان با حساب سر انگشتی 500 روز میشود به قراری هر دقیقه 11 شات پیاپی تا الان..........

شاید من اشتباه برداشت کردم

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    علیرضا جان فرضا یک نمونه (دیشب چک کردم در همین دوربین اعداد بالای میلیون زیاد بود) در یک صفحه 8,388,607 قید شده که با احتساب تاریخ تولید دوربین در سال 2007 ( 40d)
    فکر کنم (20-Aug-2007) بود ولی حتا اگر اول سال 2007 هم بگیریم تا الان با حساب سر انگشتی 500 روز میشود به قراری هر دقیقه 11 شات پیاپی تا الان..........

شاید من اشتباه برداشت کردم
    راستش الان که با دقت بیشتری نگاه کردم مخصوصا در مورد 40دی دیدم اعداد چرند هم زیاد وارد شده.
    به هر حال با در نظر گفتن درصدی bias شاید بشود به بعضی ارقام اعتماد کرد.
    ملاحظه کنید.
    40D shutter life

علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر همراه
    تشکر کرده
    451

Thumbs up پاسخ: عمر دوربين ديجيتال

با سلام

جناب قشقائي از دقت نظر شما در نوشتن مطالب و بخصوص پي نوشت مربوطه ممنونم واقعا شما حافظه خوبي هم داريد. من هم اطمينان مي دهم كسي لااقل از شما هيچ وقت ناراحت نمي شود بخصوص با لحن مودبانه اي كه هميشه داريد و كوچكترين جزئيات را در نظر داريد.
    در مورد اعداد پيشنهاد مي كنم بيشتر ميانگين ها و اعدادي كه بيشتر تكرار پذير بوده است در نظر گرفته شود به هر حال گاها شيطنت و دروغگوئي در بين غير ايراني ها هم ممكن است ديده شود و شايد هم دست مراجعين ايراني قبلا به اين سايت هم رسيده است.(شوخي)

با تشكر
    آذري

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

سلام دوستان
    این لینکی که آقای غفاری معرفی کردن خیلی جالب بود. ولی اعداد خیلی ضد و نقیض هست.
    بعنوان مثال برای d40 ارقامی مثل 1 و 5000 هم ذکر کردن که شاتر دوربین از کار افتاده!!!
    و حتی ارقامی مثل 8,388,607 هم ذکر شده!!!!! که مشخصه خیلی از این ارقام سرکاری هستن.
    اگه دوستان فروم هم تجربیاتشون رو بگن فکر کنم بهتر از این اعداد میشه نتیجه گیری کرد.

حالا که بحث شاتر هست یه سوال دارم.
    تا اونجایی که من میدونم و قبلا هم در فروم سوال کردم ، دوربینهای slr like شاتر الکترونیکی دارن و طول عمرشون بستگی به عمر سنسور داره و ......
    در دفترچه دوربین من نوشته که نوع شاتر الکترونیکی و مکانیکی هست!!! حتی برای امتحان وقتی صدای شاتر دوربین رو از داخل منوها قطع میکنم. بازم موقع شات زدن حرکت یک قطعه مکانیکی و صدای کم شاتر و لرزش خفیفش رو در دستام حس میکنم.
    در بقیه دوربینهای لایک و کامپکت هم اینجوری هست؟؟؟؟

و یک سوال دیگه که امیدوارم به جنگ همیشگی کانن و نیکون تبدیل نشه. طول عمر شاتر در دوربینهای entry level در این دو برند چقدر با هم تفاوت داره؟؟؟؟ بعنوان مثال طول عمر شاتر d40x بیشتره یا 400d ؟؟؟؟؟؟

تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط amirt2006 نمایش پست ها
    سلام دوستان

و یک سوال دیگه که امیدوارم به جنگ همیشگی کانن و نیکون تبدیل نشه. طول عمر شاتر در دوربینهای entry level در این دو برند چقدر با هم تفاوت داره؟؟؟؟ بعنوان مثال طول عمر شاتر d40x بیشتره یا 400d ؟؟؟؟؟؟
    امیر جان مطمین باشید تبدیل نمیشود....:biggrin:

ولی این مقایسه زیاد کاربردی ندارد اطمینان داشته باشید عمر مفید پیشبینی شده هر آنچه که باشد کارخانه ها پولش را پیشاپیش از شما میگیرند.
    Amir Tavakoli تشکر می‌کند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2