بنظر می رسد که قيمت دوربين های ديجيتال نسبت به 1 هفته قبل کمی گران شده است.
W7 297->305
H1 400->405
A620 340->345
آيا شما هم به همين نتيجه رسيده ايد؟ آيا به دليل مسائل هسته ای است؟
بنظر می رسد که قيمت دوربين های ديجيتال نسبت به 1 هفته قبل کمی گران شده است.
W7 297->305
H1 400->405
A620 340->345
آيا شما هم به همين نتيجه رسيده ايد؟ آيا به دليل مسائل هسته ای است؟
تا اونجا که من دیدم هفته قبل هم قیمت اچ وان همین 405 بود. قیمت جاهای مختلف فرق میکنه. هر دو قیمت از یک جا هست؟؟؟
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
نه آقا تو رو خدا اين يكي رو ديگه سياسيش نكن... مسائل عكاسي رو چه به مسائل هسته اي تازه داريم تو دنياي عكاسي برا خودمون حال مي كنيم.نوشته اصلی توسط David200
ولي اگر واقعا نگران هستيد بايد عرض كنم كه به نظر من مسائل هسته اي حداقل در كوتاه مدت (يعني تا وقتي كه شوراي امنيت تصميم خاصي نگرفته و بعد هم اون تصميم فرضي به حيطه اجرا كشيده نشده) روي قيمت ها خيلي تأثير نخواهد گذاشت.
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
البته من فكر مي كنم اين قضيه صرفا سياسي هم نيست. تا حد زيادي اعتقادي هم هست. من اين كاريكاتورها رو ديدم و متاسفانه تصوير اخلاقي بسيار مخدوشي كه اين كاريكاتورها از پيامبر رأفت و مهرباني به ذهن بينندگان آن منتقل مي كنند بدون شك قابل اغماض نيست. هر تلاشي در جهت نشان دادن مراتب دلخوري و عكس العمل مسلمانان مسلما قابل تقدير خواهد بود.نوشته اصلی توسط a80300d
[قيمت دوربين كجا و اين حرفها كجا]
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
در حالت عادی کشيدن کاريکاتور پيامبر و خدا مهم نيست منتها اين قضيه کاملا" سياسی بوده و هر دو طرف دارن از آن استفاده سياسی می کنند. در هر حال عکس العمل های مسلمانان در اين روز ها درست می باشند. بنظر جنگ صليبی ديگری در راه است.
بهتره کمی تعصب بیشتری داشته باشید.نوشته اصلی توسط David200
موضوع برای ما سیاسی برای اندونزی که فرق نمی کنه ما بریم شورای امنیت !
ما همه (اگر شما هم باشید) مسلمانیم وباید توجه بیشتری داشته باشیم اگر هم مسلمان نباشیم احترام به همه ادیان الهی وظیفه ماست توجه کنید در کشورهایی که انتقاد به هولوکاست جرم محسوب می شه (آلمان) و از 6 ماه به بالا زندان داره و شخص مورد نظر از کشور ممنوع الخروج می شه این اتفاقات به بهانه آزادی بیان رخ میده.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
آقای roovigital عزیز، ضمن خواهش از شما و دیگر دوستان برای ترک این نوع بحثها در فورم، باید گفت که نتیجه ای از این حرفها نمیتوان گرفت چون این مسائل در کشور ما تابو هستند و معمولا نتیجه این طور مجادله ها از پیش معلوم است.
محدوده گفتگو در فورم کاملا مشخص شده است: عکاسی و دیگر هیچ.
در مورد گران شدن قیمت ها دو مورد به نظرم میرسه:
احتمال افزایش قیمت ها وجود داره... ولی فعلا بر اساس سو استفاده فروشندگان ممکنه بوجود بیاد... توجه کنید! فعلا هیچ خبری نیست! و دولت بطور کامل کنترل قیمت دلار رو در دست داره(فعلا) و واردات محصولاتی مثل دوربین عکاسی دیجیتال بدون مشکل انجام میشه....
اما اگر خدای نکرده اتفاقی بیفته ؟ از لحاظ تحریم! افزایش قیمت دوربین به هیچ وجه شدید نخواهد بود، و در حقیقت افزایش قیمت دوربین اصلا مهم نیست! چون دوربین کالایی مصرفی نیست!
در مورد بقیه موارد هم گمان میکنم از خیر بحث در این فروم بگذریم! بهتر باشد.... و یا به گمان من میتوانید در گفتگوی آزاد فروم در مورد کاریکاتور صحبت کنید....
در این رابطه یک عکس میگذارم تا شاید اعتراض کردن در رابطه با مسایل بین المللی رو یاد بگیریم!
عکس از کفن پوشان هم زیاد دارم! شاید چندتایی در کسوف گذاشتم... اما اینجا نه! چون دوست ندارم در این مورد در فروم عکاسی صحبت کنم....
سلام و متشکرم.نوشته اصلی توسط Amir A
1- تذکر شما بجا و منطقی بود.
2-من به نوبه خودم عذر میخوام.
3-فقط از باب انجام وظیفه بود.
4-ما جوون هستیم و بی تجربه.
5- امیدوارم در مورد خروج بحث از موضوع اصلی همیشه حساس باشید.
ویرایش توسط roovigital : Wednesday 8 February 2006 در ساعت 23:57
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
جناب roovigital از برخورد منطقی شما بسیار ممنونم و امیدارم شما را همیشه در این فورم ملاقات کنیم.