سلام ...نوشته اصلی توسط just_bekind
یکی از دوستهای من سونی V3 داره با زوم اپتیکال 4، که با مقایسه عکسهایی که تو خونه گرفتیم حتی در حالت زوم 1x لرزش تو عکسهاش کاملا محسوسه در حالی که عکسهای من تو همون سرعت و همون نور و همون زوم لرزشی توش ثبت نشده.
سلام ...نوشته اصلی توسط just_bekind
یکی از دوستهای من سونی V3 داره با زوم اپتیکال 4، که با مقایسه عکسهایی که تو خونه گرفتیم حتی در حالت زوم 1x لرزش تو عکسهاش کاملا محسوسه در حالی که عکسهای من تو همون سرعت و همون نور و همون زوم لرزشی توش ثبت نشده.
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
یه سوال در مورد لرزشگیر دوربینهای پاناسونیک دارم:
در تبلیغات و دفترچه ی راهنمای پاناسونیک دیدم که گفته لرزشگیر mode 2 بهتر از mode 1 عمل میکنه.میخواستم از دوستانی که دوربین های پاناسونیک رو دارند یا اینکه باهاشون کار کردن سوال کنم که ایا این موضوع رو تاید میکنن؟
ویرایش توسط tonino_baliardo : Sunday 12 February 2006 در ساعت 07:51 دلیل: غلط املایی
جناب نجفی، تا جایی که من متوجه شده ام، تفاوت مد 1 و مد 2 در این است که در مد 1، لرزشگیر در تمام مدتی که دوربین روشن است، حتی اگر عکسی گرفته نشود، فعال است. اما در مد 2، لرزشگیر فقط در زمان گرفتن عکس فعال می گردد و در بقیه ی اوقات غیر فعال است. بعید می دانم در نتیجه ی کار، تفاوتی وجود داشته باشد؛ یا لااقل من ندیده ام.
درسته جناب کهنسال منم نمیدونم تفاوتش چیه خود پاناسونیک اینو میگه.حالا ایا این دو حالت در مصرف باتری تفاوتی بوجود میارن یا خیر؟
با پوزش بخاطر تأخیر در پاسخ، یقینأ در حالتی که لرزشگیر به طور مداوم فعال است، مصرف باطری بیشتر خواهد بود.
ممنون از راهنماییتون جناب کهنسال.نوشته اصلی توسط Nader Kohansal
نحوه ی در دست گرفتن دوربین:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/002275.php