من دیروز در یک محل پر گرد و خاک مجبور به تعویض لنز شدم (که پیشنهاد میشه حتی المقدور در چنین مکانهایینوشته اصلی توسط kamikam
از تعویض لنز خود داری بشه).بعد از گرفتن چند عکس متوجه شدم که در روی آینه و شیشه مات ذرات گرد و غبار نشسته.هرچی سعی کردم با فرچه کاملا تمیز نشد.برای همین دست به دامن اسپری شدم.اما قبل از استفاده اون رو روی فیلتر UV امتحان کردم.
برای تمیز کردن دوربین نتیجه عالی بود کوچکترین ذره ای از گرد و غبار در دوربین به هیچ وجه دیده نمیشد.حتی بعد از گرفتن پنجاه و خورده ای عکس هیج ذره ای در جداره هانبود که بر روی اجزاع داخلی بشینه.
اما برای استفاده از این اسپری ها به چند نکته بسیار مهم توجه کنید.
1-در هنگام استفاده از اسپری از حد اکثر فشار استفاده نکنید چون احتمال مایع شدن هوا در دهانه نی بسیار زیاد است.
2- در هنگام اسپری کردن به هیچ وجه کپسول رو تکان ندهید چون هوابه سرعت مایع میشود و سرمای بسیار زیادی
تولید میکند که حتی موجب سوزاندن پوست دست هم میشود.
3-پیشنهاد من برای استفاده:قبل از استفاده در صورت امکان کپسول رو در داخل یک پارچ با دمای آب ولرم(35-40)
قرار دهید.چون با این کار از مایع شدن احتمالی جلوگیری میشود.توجه داشته باشید که دمای آب خیلی بالا نباشه.
اگر هم آب گرم در دسترس نبود کم کم از آن استفاده کنید .مثلا 3 ثانیه اسپری کنید کمی صبر کنید و...... .
4-در هنگام استفاده بدنه کپسول سرد میشود ؛ اگر سرما زیاد شد از اسپری کردن خودداری کنید.
5-بعد از اسپری کردن وتمیز شدن چند بار پشت سر هم شاتر کنید تا اگر احیانا ذراتی وجود داشت دیده شود.
6-اگر مایع بر روی آینه و شیشه مات پاچیده شد اصلا ناراحت نباشید.چون فقط کارتان کمی سخت شده و باید
بادستمال نرم آب رو از آنها پاک کنید(منظور از مایع همان آب بود)
7-اینجانب هیچگونه مسئولیتی رو در قبال استفاده از این کار نمی پذیرم و عواقب استفاده نا صحیص به عهده خودتان
میباشد.نکات بالا فقط وفقط تجربیات شخصی بنده بوده است و بس.در استفاده از اسپری اصلا نترسید . چون اتفاق خاصی رخ نخواهد داد.دوستان با چند بار تمرین از زمان مایع شدن و...مطلع خواهند شد.قبل از استفاده آنرا بروی شیشه
ویا فیلتر UV امتحان کنید تا از عملکرد آن بیشتر مطلع شوید.
وسلام علیکم و رحمت .. وبرکاتو.