با سلام خدمت همه دوستان
يه موضوعي كه در مورد خريد دوربين وجود داره خريد اون از خارج از كشوره. در تاپيك هاي مربوط به خريد دوربين بعضا دوستان اشاره ميكنند كه مثلا اگر اين مارك رو از بازار اروپا بخريد بهتره يا برعكس از آمريكا تهيه كنيد مناسبتره. در اين رابطه به نظر من خوب است كه دوستاني كه تجربه هاي خاصي با اين شيوه خريد دارند آن را در اينجا جهت استفاده ساير دوستان مطرح كنند. چون گاهي اوقات هزينه هاي پنهان (Hidden costs ) يا حتي آشكاري به غير از قيمت خود محصول در اين رابطه وجود دارد كه در محاسبه نهايي قيمت تاثير مي گذارد.
شخصا از بازارهاي كانادا و مشخصا شهر تورنتو خريدهايي داشته ام كه علاوه بر قيمت جنس شما بايد 15 درصد هم اضافه به عنوان ماليات پرداخت بكنيد كه در واقع همين 15 درصد قيمت محصول را به طرز قابل توجهي متفاوت با بازار فرضا ايران ميكند.
شكل ديگر خريد هم كه به صورت آنلاين است و احتمالا مستلزم داشتن كارتهاي اعتباري يا اشكال ديگر پرداخت است علاوه بر ماليات هزينه ارسال هم به طرز قابل توجهي بالاست كه بايد آن را هم درنظر گرفت. به عنوان مثال من يك كارت فاير واير از Ebay خريدم به قيمت 5.5 دلار كانادا كه وقتي به دستم رسيد (در كانادا) حدود 26 دلار برايم تمام شد، در صورتيكه اگر اين كارت را حضوري از فروشگاهها مي گرفتم احتمالا در حد 19 دلار آب ميخورد.
البته هميشه خريد هاي اونور آب از شكل خاصي تبعيت نمي كنه و هميشه راه هاي بهتري براي ارزانتر خريدن وجود داره. من تعمدا اين تاپيك را باز كردم تا از تجربه و توصيه دوستان به طور مبسوط استفاده كنيم.