ببخشید من اهل کش دادن موضوعی نیستم..فقط محض اطلاع یکبار نوشته ی خودتون رو بخونید..ادبیاتتون خیلی تنده..نه جناب مینوسپهر عزیز من منظورم این نبد که چرا شما گفتید اسمتون اشتباهه..فقط می خواستم آرامش بیشتری داشته باشید و سریع از جمله ی من در مورد خودتون برداشت نکنید..میدونم کدوم حرف من باعث شد تا شما فکر کنید من آتشین مزاج هستم. اینکه اسمم رو درست نوشتم. به هر حال کسی رو زور نکردم که اسمم رو درست بنویسه ولی مینو سپهر با مینو پسپهر فرق میکنه. حرفی هم نزدم.
همین فقط اسمم رو نوشتم.( لابد این هم انتظار داشتید که نمیگفتم)
منظورم این بود که افزودن امکاناتی مثل سرعت B میتونه یه کار تبلیغی باشه و انگیزه ی خرید رو بالا ببرهحالا نمیدونم در مورد گفتن حرف انگیزه که آخر سر هم نفهمیدم چه ربطی به کلمه تبلیغ داشت اشتباه کردم یا درست.
1- مشتریهای SLR-like ها و Compact ها بیشتر میشه ( که رابطه معکوس با خریداران SLR ها داره البته خواهش میکنم که روی این بحث دقیق نشوید)در جواب جمله ی شما بود آریو جان.اون دلیلی هم که شما از نقل قول آقای روشن درج کردید دلایلی بودند که فرد به سمت Slr میرود و نه دلایلی که چرا در دوربینهای غیر Slr سرغت B وجود ندارد.
زوره؟؟؟(شوخی)...لطفا بگید که چرا قانع نشدید.
حالا یه چیزی ...آدم خودش میتونه واسه دوربین Firm Ware بنویسه؟؟(یه جا تو همین سایت خوندم یه هکر روسی این کار رو کرده)