حالا در ابتدای سال 2020 دوربینهای بدون اینه تقریبا درحال تنگ کردن جای دوربینهای سنتی200سال بااینه وجعبه معروفشان هستند!چه بد! همیشه ازدست دادن نوستالژی ها برایمان غم انگیزویا گاهی توام باشادی استفاده ازابزارهای جدید است وبعدهامتوجه نبودشان میشویم(مثال گوشی های قدیمی است که درهیاهوی شبکه های اجتماعی ولمس تکنولوژی متوجه ازبین رفتنشان نشدیم ولی حالا یه جورایی دلمان تنگشان شده!) ابزارهای زیادی در دودهه ی قبل رفته اند.یا حتی امده اند ورفته اند! یکی از معروفترینهایشان شاید dslrها ست. میگویم شاد چون این یکی فکرمیکنم به نوعی درکنار هووی خود باقی بماند. شایدهم نه!
حالا که خیلی از کاربران به نوعی تجربه ی استفاده از دوربین های بدون اینه را داشته اند میخواهم حس استفاده ازانها را به اشتراک بگذارند؛ برای من نوعی واقعیت اینه که هربار با سونی عکاسی میکنم وبعداز مدتی d800رو از کمد بیرون میارم ودستم میگیرم,واقعا , واقعا تازه حس یک دوربین رو بدست میارم. انگاز عکاسی با d800 واقعی تر به نظرمیاد.گرچه کلا یکی از دلایل خرید سونی بدنه بسیار حرفه ای وعالی در اندازه ای کوچک بوده ولی همین کوچکی حالا برای من به نوعی این حس رو بوجود اورده! شاید بعضی از دوستان بگن این حرفها اراجیف و خزبعلات هستش ولی شک ندارم این حس رو برخی کاربران هم دارند.
درمجموع امیدوارم چراغ توسعه ی DSLRها هیچوقت خاموش نشود.گرچه کنون ازحالا زمزمه هایی به راه انداخته متاسفانه ولی واقعا امیدوارم باتوجه به منابع وقدرت زیادی که نسبت به نیکون ودیگرشرکتها دارد, درکنار میرورلس ها , DSLRها را هم توسعه دهد.
گرچه به دو دلیل این موضوع میسر نیست وبه نظرمیرسدکه تا پایان دهه جاری DSLRها جایی در ویترین مغازه ها نداشته باشند؛ یکی اینکه همین حالاهم دیگر مزیت وبرتری خاصی بجز باتری وارگونومی ندارند.
وصدالبته که بزرگترین موضوع کیفیت لنزهای جدید است؛ لنزهای بدون اینه کنون ونیکون برتری محسوسی برلنزهای F و L قدیمی دارند ودلیلی وجودندارد کسی لنزهای چندهزاردلاری ای را بخرد که همتایی با کیفیت به مراتب بهتر دارند!
تا نظر دیگران چه باشد؟