من دوربين کانن 610 دارم که جديدا غباري به شکل يک پرز داخل لنز آن ديده ميشود و اثر آن روي تمام عکسها مشخص است.چطور ميتوانم آنرا خارج کنم.در عکس پيوست در گوشه سمت بالا سمت چپ اثر پرز موجود در دوربي با قلم مشخص شده است)
من دوربين کانن 610 دارم که جديدا غباري به شکل يک پرز داخل لنز آن ديده ميشود و اثر آن روي تمام عکسها مشخص است.چطور ميتوانم آنرا خارج کنم.در عکس پيوست در گوشه سمت بالا سمت چپ اثر پرز موجود در دوربي با قلم مشخص شده است)
اول یک سوال , مطمئن هستید که لنز دوربین تمیز است.چون معمولا این دوربینها در فضایی تمیز و کاملا بدون گرد و غبار مونتاژ میشه و خیلی امکانش کمه که از داخل کرد و غبار بگیره.نوشته اصلی توسط nhajis
به هر حال اگر واقعا از دا خل باشه کار شما نیست و باید به یک تعمیرگاه ببرید تا از داخل این کار انجام بشه.
مسعود قدیری
مگه دوربینهای کامپکت هم غبار میگیرند؟!!
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
بيشتر به لكه چربي شباهت دارد تا گرد و غبار
آقای عبدالهی عزیز دوربینهای این گونه دوربینها گرد و غبار نمیگیرند مگر اینکه در ابتدا در محیطی آلوده مونتاژ شوند یا اینکه از قسمتی چیزی وارد بشه و .....نوشته اصلی توسط oxygen007m
اما اگر بیشتر به چربی شبیه است باید بگم که چندین دلیل میتونه باشه.مثلا ترشه روغن و یا گریس های داخلی به لنز که احتمالش کمه و یا نفوز چیزی از دور لنز هنگام تمیز کردن و .......
مسعود قدیری
زیاد سخت نگیرید...
دوربین های کوچک هم گاهی دچار این عوارض میشن...
هم غبار سنسور و هم احیانا ورود چیزی بین المان های لنز و یا چسبیدن به عدسی انتهایی ...
در نهایت میتونید دوربین رو به نمایندگی مجاز! و یا کلینیک دوربین و یا هرجایی که دوست دارید ببرید تا اون رو تمیز کنن...
حدود 4 سال پیش سنسور 602 فوجی که داشتم دچار لک شده بود.. که به سادگی تمیز شد...
ولی اینم آخر بدشانسی هست ...
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
گرد و غبار می تواند تقریبا" به همه جا نفوذ کند و لنز دوربین های کامپکت شامل استثناهای این موضوع نمی باشد
شخصا" تجربه اش رو داشتم یه S7000 داشتم که روی عدسی داخلی اون یه غبار چسبیده بود و درست ترین راه حلش مراجعه به نمایندگی یا تعمیر کار مطمئنه .
بايد بگم که اين غبار در دااخل دوربين هست و با چشم هم ديده ميشه ...آيا شما جاي مطمئن براي تعمير مي شناسيد اگه احتمال داره که حين تعمير به دوربين آسيب برسه که فعلا بيخياله تعمير بشم؟
با تشکر....