منو ترسونديد. من با اس 2 خودم چند بار از سوژه هايي عكس گرفتم كه نور خورشيد در اونها نقش اساسي داشته. ميشه يه حد و مرز مشخصي براي مدت زمان رسيدن نور به سنسور تعريف كنيد يا ارائه بديد؟ منظورم يه چيزيه كه تست شده باشه.
منو ترسونديد. من با اس 2 خودم چند بار از سوژه هايي عكس گرفتم كه نور خورشيد در اونها نقش اساسي داشته. ميشه يه حد و مرز مشخصي براي مدت زمان رسيدن نور به سنسور تعريف كنيد يا ارائه بديد؟ منظورم يه چيزيه كه تست شده باشه.
صادق طاهری
... و آن آينه نور را مستقيما به چشم انسان مي تاباند!چون شاتر و آینه همیشه روی سنسور رو پوشانده و
سلام من میخوام یک دوربین dslr برای شروع عکاسی بگیرم لطفا راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم قیمتش حدود یک میلیون باشه ممنون
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
سلام، ببخشید میخاستم راهنماییم کنین در مورد خرید یه دوربین خوب، رشته ام معماریه، اما تقریبا تو همه زمینه ای عکاسی میکنم، عکاسیم هم خوبه(البته اون طوری که بقیه میگن)، رنج قیمتش هم تا 5تومن باشه، سپاس
سلام
به نظرم جواب این سوال مؤثره: رشتتون معماریه به این معنا که عکاسی معماری به عنوان ژانر اصلیتونه و می خواهید باهاش کار انجام بدید یا خیر؟ اگر جواب بله باشه نیاز به یک لنز تخصصی ویژه معماری دارید که چندان ارزون نیست و اگر غیر این باشه با یک لنز واک اراند و یک بادی نسبتاً به روز می تونید مجموعه ی خوبی تهیه کنید.
سلام دوستان
من هم میخوام دوربین حرفه ای بخرم و چند سال هم با دوربین معمولی کار کردم و نبود فوکوس درستو حسابی دیگه خسته میکنه آدمو.
ممنون میشم یه دوربین خوب تا 2 میلیون حالا 2500 هم شد مشکلی نداره بشرطی که کیفیت عکساش خوب باشه
نظر خودم نیکون 5300 هست
و لطفا یه لنز با زوم مناسب هم معرفی کنید
ممنون
سلام
دوستان با وجود تاپیک همیشه به روز "راهنمایی برای خرید دوربین DSLR" بهتر نیست سوالات راجع به خرید DSLR رو اونجا مطرح کنید؟