لطفا اساتید محترم راجع به فرمت raw توضیح بدن
ممنون
لطفا اساتید محترم راجع به فرمت raw توضیح بدن
ممنون
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
مطالب نسبتا كاملي را ميتوانيد در آدرس زير بيابيد و بخوانيد:
http://www.akkasee.com/digitalcamera.../raw_workflow/
خدمت دوستان واساتید سلام عرض میکنم
من وقتی که با فرمت raw عکس میگیرم تو کامپیوتر دو فایل رو نشون میده یکی با فرمت jpeg و دومی فرمت CR2 که با هیچ برنامه ای باز نمیشه و JPEG هم همون عکسیه که گرفتم
اگر لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
فایلهای RAW کنن ( CR2) را یا باید با برنامه مخصوص کنن که در سی دی های همراه دوربینتان موجود هست، باز کنید و یا با نصب adobe camera RAW بر روی فتوشاپ این امکان را میسر بنمایید.
البته برنامه های متعدد دیگری نیز هستند که فایلهای RAW را باز میکنند، که میتوان از آن میان به RAW Shooter ، Capture One اشاره نمود.
ممنون از پاسختون جناب روشن
ظاهرا نرم افزار خود دوربینphoto studio 5.5 هست که باز هم همچین فرمتی رو نمیشناسه
ولی همونطور که فرمودید adobe camera RAW رو نصب کردم باز میکنه ... فقط میمونه بحث ویرایش........
ویرایش توسط kamyar : Wednesday 20 September 2006 در ساعت 18:59
کامیار
www.kampixel.com
اسم اون ابزار فکر میکنم digital photo pro باشد. دوستانی که کنن دارند اگر اشتباه میکنم، تصحیح کنند.
درمورد ویرایش اینگونه فایلها و کار با انها به همان آدرسی که در پست شماره دو همین تاپیک داده شده است مراجعه کنید
اسم ابزار درست است جناب آقای روشن.
با ZoomBrowser EX هم می توان فایل های RAW را مشاهده کرد.
ممنوننوشته اصلی توسط nmroshan
ویرایش توسط kamyar : Tuesday 6 November 2007 در ساعت 05:00
کامیار
www.kampixel.com