این وسیله رویه اینه رو تمیز میکنه یا سنسور ؟
اگه سنسور رو تمیز میکنه چجوری شاتر رو کنار میزنید؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دقیقا کدام محصول ؟
و اینکه راست اش بنده که حداقل 500 تا سنسور را تمیز کرده ام ! هنوز هم وقتی می خواهم سنسور دوربین ام را تمیز کنم دست و دلم می لرزد ! الان یک عدد Low Pass Filter ساده حداقل 250 هزار تومان شده است ! اگر برای اولین بار است سعی کنید مقالات و فیلم ها و سایت ها را حسابی مطالعه کنید.
ترجیحا برای بار نخست در کنار کسی که تجربه دارد بنشینید و ببینید با چه حساسیت و نرمی سنسور را تمیز می کند.بعد خودتان اقدام کنید.
بنده چند بار اول بسیار با احتیاط این کار را انجام دادم.
خط افتادن بر روی فیلتر همان و یک هزینه سنگین هم همان...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
این محصول هست
IMG_6460.JPG
خودم که پشیمون شدم انجام بدم ولی اگر خواستم به شخص با تجربه تری بدم ایا با این محصول تمیز کردن سنسور ارزش دارد ؟
من از این محصول گرین استفاده کردم. کثافت زد به سنسور دوربینم. خلاصه اینکه توصیه میکنم محصول بالا را به اولین سطل زباله ارجاع دهید.
این محصول پایین ! ( ترتیب چیدمان من و آرش متفاوته اما حرف مون یکیه ) را بندازید سطل آشغال ... به درد خراش انداختن بر روی سنسور می خورد تا تمیز کردن !
این گرین فقط اسپری اکسیژن اش خوب است و دستمال لنز اش نسبتا !
کاوه قبادیExposure.ir
آقا کاوه.
بنده با اسپری هوای فشردهٔ گرین تجربه خرابکاری داشته ام.
زمانی که آلفا ۳۵۰ سوار میشدم٬ یه بار سعی کردم با اسپری هوای فشرده غبارروبی (!) کنم. یه ماده سفید رنگ پودری از درون کپسول مستقیم روی سنسور رو پوشوند. البته به راحتی تمیز شد.
شاید از ناشیگری من بوده.
ظاهرا با اسپری هوا باید دقت کنید که تا چه زاویهای اجازه داریم که کپسول رو خم کنیم که اون ماده سفید ازش بیرون نیاد