قیمت اونم داری؟
کلا" مراکز فروش لنز هم همشون همین فروشگاهایی که اغلب بچه ها دوربیناشون رو ازشون میخرن مثل:
نورنگار و اهو... یا فروشگاهی هم هست که مثلا" بیشتر کارش لنز باشه؟
قیمت اونم داری؟
کلا" مراکز فروش لنز هم همشون همین فروشگاهایی که اغلب بچه ها دوربیناشون رو ازشون میخرن مثل:
نورنگار و اهو... یا فروشگاهی هم هست که مثلا" بیشتر کارش لنز باشه؟
سلام...
اگر میخواهید در یک فروشگاه هم دوربین هم لنز رو پیدا کنید ، بنده تجهیزات حرفه ای رو پیشنهاد میدهم.
عکسباران هم دارد ، اما با قیمت های بالاتر .
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
منظورم این بود که فروشگاهی هست که کار تخصصیش لنز باشه مثلا"؟
سلام...
دوست عزیز بنده تا به حال چنین فروشگاهی ندیدم و احتمالا هم دوستان ندیده باشند.چون برای یک فروشگاه مقرون به صرفه نیست که تنها لنز بفروشد.
اما تجهیزات حرفه ای همیشه لنز های گران و نایاب رو دارد.شاید با اختلاف جزئی قیمت.
بهتر است همه ی وسایل مورد نیازا ز قبیل دوربین ، لنز ، مموری ، سه پایه ، فلاش ، کیف و چیز های دیگر رو از یک جای معتبر بخرید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
دوست عزیز به نظر من تجهیزات رو از جائی بخر که با اعتبار باشه و بتونه درمورد خرید، فروش و نگهداری همیشه در کنارت باشه.
من تا کنون با شرکتهای بسیاری کار کردم از مجتمع پایتخت گرفته تا جمهوری و البته ناصرخسرو، ولی امسال با شرکت نورنگار آشنا شدم و واقعا از نحوه برخورد و راهنمائیشون لذت بردم برای همین کلی تجهیزات ازشون خریدم.
در ضمن دوست بسیار گرامی خودم ( البته تازه افتخار آشنایی با ایشان را پیداکردم ) آقای مسعود قدیری نیز در
این مجموعه با کمال میل به سؤالات شما بصورت کاملا حرفه ای جواب خواهند داد.
از نظر قیمت نیز به نظر من قیمت های مناسبی دارند، در مورد تنوع لنز نیز مجموعه خوبی را جمع آوری کرده اند و اما گارانتی، خوشبختانه تابحال برای گارانتی به نور نگار مراجعه نکردم ولی گمان نکنم در مورد ضعفی داشته باشند.
سلام....
دوست عزیز مسیح جان مدت هاست که دوربین و لنز ها رو از نورنگار که شما فرمودید خریداری کرده اند ....
جناب قدیری هم بسیار انسان شریف و دقیقی هستند و همیشه آماده ی همکاری با دوستان...
کاوه قبادیExposure.ir