پاسخ: دوربین عکاسی و اسکی!
البته دوربین توی صندوق هم چنانچه پارکینگ درست و حسابی نباشه کم ریسکی نیست. مگر اینکه از پارکینگ و نگهبانش مطمئن باشید.
آقاي هژير آذر خواهش ميكنم فقط در ارتباط با سئوالات اقاي خرم يار كامنت بديد و موضوع رو از مسير اصليش منحرف نكنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
خ(
حامد جان دیزین که باز است شمشک باید باز شود.
در مورد حمل دوربین باید عرض کنم البته اگه مارا قبول داشته باشی. فقط و فقط باید جلوی سینه ات یا زیر شکم باشد در غیر این صورت فاتحه . البته اگر نپری روکسی;) تو اسکی مخصوصا اسنوبورد به هیچ عنوان قسمت جلوی بدن ضربه نمی خورد بهترین کار کیف کمری است.
حامد جان من اگر باشم اين كارو نميكنم واقعا حيفه كه دوربين و لنزي كه حدود 1.5 قيمت داره با يك زمين خوردن تعطيل بشه مگر اينكه شما اسكي نكنيد و فقط خيلي اروم پايين بيايين وعكس هم بگيريد .
بابك جان
من كاملا موافقم كه بحثها نبايد منحرف بشن ولي احساس ميكنم شما يك مقدار روي اين مسئله حساس شديد
يكي از دلايل رونق اين فروم محيط دوستانه وصميمي اونه و اگر قرار باشه اعضا ( نه مديران ) سر هر مسئله كوچكي
به هم تذكر ( همراه با تحكم ) بدن فكر نميكنم بعد از مدتي ديگه كسي تمايل به حضور در اينجا رو داشته باشه
واقعا در اين وضعيتي كه ما در اون هستيم حيفه دوستيها جاشونو به كدورتها بدن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
حامد جان دیزین که باز است شمشک باید باز شود.
در مورد حمل دوربین باید عرض کنم البته اگه مارا قبول داشته باشی. فقط و فقط باید جلوی سینه ات یا زیر شکم باشد در غیر این صورت فاتحه . البته اگر نپری روکسی;) تو اسکی مخصوصا اسنوبورد به هیچ عنوان قسمت جلوی بدن ضربه نمی خورد بهترین کار کیف کمری است.
علی جان من دیروز با کارن دیزین بودم، پیست باز نبود. پر سنگ و اینها، اصلا برف خیلی کم بود. حالا امروز که داره میباره، اشالا بشینه.
در مورد کیف کمری الان که دارم فکر میکنم میبینم حق باشماست و جلوی بدن خیلی کمتر ضبره میخوره ( با برد البته ) تا کنار ها و پشت. کیف من هم که کمریه.
راجع به لنز، فکر کنم 18-200 رو باز کنم بزارم خونه، با 18-55 برم عکاسی. کوچیکتر و خیلی سبکتره، زوم اونطوری خیلی کم بکار میاد و عکاسی منظرست دیگه... لنز ارزونتری هم برای شکستن هست! ;) فیلتر یووی هم براش خریدم قبلا، فقط هود ندارم که خیلی هم اونجا لازمه.
روی کاتالوگ جدید لاپرو هم عکسی هست که یه اسکی باز یه کیف رو دوشی رو بسته جلوی سینه اش و مهار پشت هم کرده و داره اسکی میکنه... کیفشو نیمیدونم کدوم مدله، معلوم نیست. ولی کیف منو حتی اینطوری هم میشه به راحتی بست. مشکلم اینه که بخورم زمین و فاتحه... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
آقاي هژير آذر خواهش ميكنم فقط در ارتباط با سئوالات اقاي خرم يار كامنت بديد و موضوع رو از مسير اصليش منحرف نكنيد
__ به روی چشم. سعی من هم همینه.
__ تصور من این بود که آقای خرم یار نگران ریسک موضوع یعنی آسیب یا از دست دادن دوربین بودند ، و از طرفی حسرت دوربین داخل صندوق عقب را میخورند ، به این خاطر نکته ای رو که خودم همیشه نگرانش هستم ( ترک ماشین در جای پرت و دوربین در صندوق عقب ) رو متذکر شدم.
به گمان من اينجور مواقع بهترين انتخاب ميتونه دوربين هاي كامپكت باشه كه احتمال صدمه خوردنشون بخاطر كوچك بودن و جمع شدن لنز داخل بدنه بسيار كمتر هست.
به هرحال به گمان من ريسك بزرگي رو متحمل ميشيد. و آسيب پذيرترين بخش دوربين شما محل اتصال لنز با بدنست(اميدوارم جفتش با هم نشكنه!)
حامد جان اولا 18-200 هم خیلی به درد می خوره پس چه جوری می خواهی از پرشهای ما عکس بگیری :biggrin:
دوما اگر برای عکاسی می خواهی بیای پیست بهتر اسکی نکنی یعنی حدود ساعت 11 بیای بالا تا ساعت 2 هم تو پیست باشی منظورم اینکه پایین نیایی (فقط یک بار سوار کابین یا سیژ بشی) تو پیست بچرخی در واقع روز اسکی کردنت نباید باشه. پس خیلی بهتر است که روز تعطیل بری که زیاد حرص نخوری.
من 2 بار همین بلای که آرش فرمود را از نزدیک دیدم. البته یکیش خیلی جالب شکسته بود بدنه از سمت گریپ تا پایین لنز یک چیزه جالب هم بگم که جفتشون کانن بودند 300D و 350ِD
راستی اول فصل بخاطر دمای خیلی خیلی پایین قله هم بهتر دوربین را نیاری مگر اسمان افتاب افتاب باشه مخصوصا دیزین. ipod از کار می افتد چه برسه به دوربین.
در ضمن دیگه نبینم تنها تنها می رین اسکی حالا خدمت جفتتون سر فرصت می رسم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
به گمان من اينجور مواقع بهترين انتخاب ميتونه دوربين هاي كامپكت باشه كه احتمال صدمه خوردنشون بخاطر كوچك بودن و جمع شدن لنز داخل بدنه بسيار كمتر هست.
به هرحال به گمان من ريسك بزرگي رو متحمل ميشيد. و آسيب پذيرترين بخش دوربين شما محل اتصال لنز با بدنست(اميدوارم جفتش با هم نشكنه!)
به نظر خودم هم خطر بزرگیه... راستش ما میلیونر هم نیستیم که بگم خوب اگه شکست فردا نوشو میخرم! همینشم بیشتر از 1 سال و اندی برنامه ریزی و اینها و شب خواب 18-200 دیدن (!) بلاخره شده.
فکر کنم باید یه کامپکت هم بخرم! :( این موجود جدید و نازنین، نیکون اس 10 چنده؟ حتما خیلی گرونه! :( بیچاره شدیم!
برای اسباب بازیهای مثل کنون حتما! راه حل خوبیه.;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
برای اسباب بازیهای مثل کنون حتما! راه حل خوبیه.;)
البته اگر نگاهی به سایتش بندازید میبینید که هم برای Canon و هم برای Nikon این محصول بدترکیب وجود داره ! ولی خدا رو چه دیدین شاید واقعا به درد کسی بخوره !
چیز جالبیه! ولی متاسفانه برای دی 50 نداره! دوربین ارزون خریدن این چیزا و هم داره دیگه.
علی جان، بدنه کنون پلاستیکی تر از نیکون هست و درست، ( البته سری انتری لولشون ) ولی با اون ضرب که بعضی اوقات چند تا پشتک چاشنیش هست، دیگه نیکون و کنون نداره داستان! ;)
حامد جان از من می شنوی بیخیال شو.. یا اینکه به پیشنهاد آرش فکر کن خیلی پیشنهاد خوبی داد
یه دوربین کامپکت جمع و جور بگیر بذار تو جیبت .... 10 تا پشتک هم بزنی بازم طوری نمیشه!
بهتر از اینه که خدای نکرده واسه دوربینت اتفاقی بیفته دوربینهای کامپکت زیاد هم عکسهای بدی نمی گیرند یه امتحان بکن ضرر نمی کنی
اين سپر بلا اصولا فقط ميتونه هنگام افتادن دوربين به روي زمين از اون محافظت كنه!
مثلا فكر كنيد هنگام اسكي دوربين محترم زير باسن و لنگ پاچه گير كنه! حتما همون اتفاقي كه گفتم خواهد افتاد! و اين سپر كاري از پيش نخواهد برد.
البته بسته به سايز عكاس محترم هم داره!