دوستان سلام!
ببخشید یهو پریدم وسط بحث ولی من درست متوجه این جملات نشدم. Leica؟ حرفه*ایها؟ یعنی توی 35 شما حرفه*ای*تر از Leica سراغ دارید؟ به خصوص توی Range Finderها؟ دوربین 35 میلی*متر رو آقای Oskar Barnack توی کارخونه آقای Ernest Leitz (همین Leica خودمون!) ساخت. نسبت 2:3 توی فیلم 135 رو هم آقایون استاندارد کردن و اصولاً مهمترین سهم رو توی همگانی کردن عکاسی و پیشرفت عکاسی داشتن توی تاریخ! اینقدر زیادن که نمی*شه نو آوریهای انقلابی لایکا رو لیست کرد اما چند تا از اونا شامل دوربین 35 میلیمتری، استفاده از لنزهای چند المنتی در عکاسی، ده*ها نو آوری در زمینه جرکت، جنس و تایمر شاتر، اتصال فوکوس به ویزور در Ranjgefinderها، مادولار کردن سیستمهای کامپکت، استفاده از عناصر Aspherical در لنزها، طراحی اولین ویزور 1:1 و دهها نوآوری و خلاقیت دیگه که هنوز هر روزه از اونا استفاده می*کنیم. کیفیت اپتیکی لنزهای لایکا در حدیه غیرقابل باوری بالاست و لایکا همیشه لنزهای عجیب و غریب و بینهایت با کیفیتی رو به جامعه بشری معرفی کرده! شما به عنوان نمونه به Noctilux 50mm با f/1 توجه کنید! یا لنزهای رویایی مثل Elmarit-M 50 f/2.8 یا Tri Elmar 28-35-50 که سه لنز در یک لنز هستش (زوم نیست به معنای رایج چون بین این سه فاصبه سوییچ می*کنید!)
من زیاد روی سیستمهای دیجیتال لایکا اطلاعاتی ندارم ولی با R8 و یک بک دیجیتال کار کردم (بله! به دوربین SLR فیلمی R8 و R9 می*شه بک دیجیتال وصل کر) و شک نکنید اگه وسعم می*رسید چیزی جز یک بدنه 8 (حالا که مفته، 9) و یکی از اون Tri-Elmarها رو دستم نمی*گرفتم برای عکاسی دیجیتال یا آنالوگ 35. به هر ترتیب این Compactهای دیجیتال رو Panasonic برای لایکا می*سازه ولی از اونجایی که Brand لایکا هست شما شک نکتید که با کیفیت طراحی و ساخت و QC خود لایکا تولید می*شه و به دستتون می*رسه. راستی سنسورهای ویژه کداک که CMY یا سیاه و سفید بودن هم با همکاری لایکا طراحی شده بودن! این شرکت یک تنه وزنه سنگینی توی تولید و ابداع تجهیزات عکاسی هستش!
ممنونم.

2تشکر
2تشکر LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

پاسخ: از دوربینهای جدید چه خبر ؟؟
 پاسخ: از دوربینهای جدید چه خبر ؟؟
				 نوشته اصلی توسط whoami
 نوشته اصلی توسط whoami

هنوز یک هفته از معرفی رسمیش نگذشته !!
  هنوز یک هفته از معرفی رسمیش نگذشته !!