-
فوری*خاموش کردن دوربین*فوری
سلام
1.من امروز دوربینمو از دوستم که برام از نورنگار تهران خریده بود و به اصفهان اورده بود تحویل گرفتم
میدونم که کارم خطری بوده ولی اولا چاره ای نداشتم چون تو اصفهان هیچ جا نداشتند و دوما اگه ادامه رو بخونید متوجه می شید که مشکل بعد از دو سه ساعت بروز کرده و حتی اگه خودم می خریدم هم بازم ممکن بود مشکل پیش بیاید
2.با باتری های energizer داخلش (سوتی نورنگارو دارید؟ کنار دوربین fuji s6000 باتری انرپایزر گزاشته)
حدود 3 ساعت (40 شات 10 تا با فلاش)کار کردم.ولتاپش رو با اهم متر تست کردم 1.35 ولت بود که طبیعیه.
3.بعد 4 تا باتری پاناسونیک (از همین آبی ها که تو هر سوپری پیدا می شه )گزاشتم که 10 دقیقه (8 شات) کار داد!
یک سری دیگه از همین انواع باتری بیخود گزاشتم اونا هم ...
4.رفتم یک سری باتری نون و آب دار سونی به نظر اصل گرفتم (1000 تومان )که 15 شات بافلاش که زدم نشانگر باتری ظاهر شد و بعد خاموش ! البته ولتاژش 1.48 شده بود ! یعنی حدودا هیچ چی!جالبیش اینه که 10 دقیقه بعد از خاموش کردن روشنش کردم و یه 2 دقیقه هیچ کاری نکردم که روشن موند.فلاش رو خاموش کردم و به محض اینکه شاتر رو چکوندم در جا و بدون اخطار خاموش کرد.بعد گزاشتم رو playback و 5 دقیقه با عکس ها ور رفتم ولی خاموش نکرد!
5.با این تفاسیر مشکل از دوربینه یا ... ؟
فکر می کنید نور نگار تعویض کنه یا تعمیر
تعمیر که نمی خواهم بشه چون دوربین نو رو نمی خوام دست کاری کنند
آقایونی که از نورنگار خرید کردید ،نور نگار تعویض می کنه!!؟؟؟؟
نمی خوام تا تهرون بیام بم بگند که تعویض نمی کنیم
کاش تعویض کنه برم یه s3IS بگیرم .اقلا همین جا نمایندگی و تعمیر گاه مجاز داره نه مثله فوجی که نمایندگی رسمیش فعلا دوربینی نمی آره!!
حالا اگه پس نگرفت یا تعویض نکرد چی کار کنم؟؟
سوال : اگه تعویض بکنه فقط خود دوربین رو عوض می کنه یا همراه جعبه و ... . چون این جعبه من یه کم دا غون شده.
راستی ............. به نور نگار (فحش نوشم). من شنیده بودم قابل اطمینانه و غیره ولی ...
دوستا ن لطفا سریع کمک کنید ببینم چه کاری باید بکنم
-
پاسخ: فوری*خاموش کردن دوربین*فوری
من فكر ميكنم به احتمال 90 درصد مشكل از باتريهاست. دوربين هاي ديجيتال وسايل بسيار پر مصرفي هستند و در چند مورد كه من ديده ام با باتريهاي معمولي بيشتر از 15-20 عكس نمي اندازند باتريهاي معمولي معمولا 150 تا 350 ميلي آمپرند و با باري كه دوربين ديجيتال از آنها مي كشد سريعا ولتاژشان در دوربين افت پيدا ميكند و دوربين خاموش مي شود. بهتر است باتريهاي شارژي با ظرفيت بالاي 2000 ميلي آمپر ساعت سوني را بخريد و امتحان كنيد با چنين باتريهايي حداقل بايد 100 تا 150 عكس بسته به شرايط استفاده (تعداد عكس با فلاش، ميزان روشن بودن كلي دوربين و فاصله بين عكسها، ميزان روشن بودن Lcd و ميزان استفاده از موتور زوم لنز و غيره) بيندازد.
-
سلام..
آرمان جان اولا دوربین مبارک باشه :biggrin:
دوما دوربین شما چیزیش نیست به نظرم
با باتری های شارژ شده که جناب شهبازی فرمودند تست کنید اگر نتیجه همین بود مشکل دارد
این که میگید برای بار دوم روشن کردید و استفاده نکردید و روشن موند و بعد که خواستید عکس بگیرید خاموش شد
مشکل دوربین نیست همین طوریست و دوربین من هم خاموش میشه
روی پک دوربین هم از همین باتری ها دارد که ماله شما هم داشت
-
سلام
من مي گم از دوربينايي كه باتري قلمي مي خورن بدم مياد باز بگين بيخود مي گم. توي اين آشفته بازار فراواني باتري ها و شارژر هاي تقلبي در بازار اقلا دوربينايي كه باتري ليتيومي دارن خيال آدمو راحت مي كنن.
شما هم به نظر من بايد از باتري هاي شارژبل 2000 به بالا (حتا 2800) و شارژر هاي با كيفيت بالا ( من Varta و Unomat رو پيشنهاد مي دم چون تقلبيشون كمتره تو بازار) استفاده كنيد انشا الله اشكال از دوربين نيست.
-
سلام
مرسی که زود جواب دادین
امروز صبح داشتم فکر می کردم که با جوراب هام برم زیر پتو و ...
ولی جالبه که من با باتری انرجایزر حداقل حد اقل حد اقل !! 30 تا عکس انداختم
تازه یکی دو ساعت هم دوربینه روشن بود.
با این که تا حد زیادی نگرانیم رفع شده بازم مشکوکم.چون ولتاژ باتری ها بعد از این که تا می تونستم عکس گرفتم بازم حدود 1.45 بود .در صورتی که این دوربین تونسته بود ولتاژ باتری انرژایزر رو به 1.35 برسونه!
و هم چنین:
با یک تست دیگه بعد از 2 تا شات !! با فلاش ، دوربین خاموشید !!!
بعد از 2 دقیقه دوباره روشنش کردم و 12 تا عکس بدون فلاش گرفتم! بعد هم 10 دقیقه گزاشتمش روی playback ولی آخرش خودم خاموشش کردم
اگه دوربین مشکل نداره چرا با وجود اینکه دوربین بعد 2 تا شات خاموش کرده بعدش 12 تا شات گرفته!!!
تازه مگه باتری های energizer خیلی خفنند که انقدر طول عمر داشتند؟؟
تازه این متن رو بخونید:
[IMG]http://*******.com/view.php?pic=2ztiy2w[/IMG]
اگه در این مورد هم توضیح بدید دعا می کنم توی مسابقات بانک ملت یک شمش طلا ببرید و باهاش یک mark II
بخرید!
-
سلام...
با جوراب برید زیر پتو؟!!!! برای چی؟ :confused:
برای مشخص شدن این که دوربینتون خراب هست یا نه حتما باید اوون کاری که جناب شهبازی فرمودند رو انجام دهید
باز هم به نظرم چیزیش نیست دوربینتون چون دوربین من هم با اینجوری میشه وقتی یدونه با فلاش میگیرم و آخرای جون باتریش هست دوباره روشنش کنم میتونه 4-5 تا بدون فلاش بگیره
ولی من تا حالا ولتاژ اندازه گیری نکردم!!
-
دوست عزیز دوربین هیچ ایرادی ندارد. مشکل از باتری است.
-
مشکل از باتري است، يا درست شارژ نشده يا تقلبي است يا ظرفيت مناسب ندارد
با ولتاژ مدار باز نميتوانيد چندان درست قضاوت کنيد!
نقل قول:
من مي گم از دوربينايي كه باتري قلمي مي خورن بدم مياد باز بگين بيخود مي گم. توي اين آشفته بازار فراواني باتري ها و شارژر هاي تقلبي در بازار اقلا دوربينايي كه باتري ليتيومي دارن خيال آدمو راحت مي كنن.
تو اين آشفته بازار اگه به هردليل من جمله زمان، گم شدن يا نياز به بکاپ احتياج به باتري ليتيومي شد ... ؟
-
سلام
1. در مورد جوراب و پتو : این روش یکی از روش های تضمین شده خود کشیه.بدون درد ، سریع ، غیر قابل ردیابی توسط پزشکان.باور ندارید؟امتحان کنید! (عین این آگهی های "قبل از عمل ،بعد از عمل" شد)
2.همه حرفهای شما درست ولی من هنوز نفهمیدم چرا این دوربین از باتری اصلا استفاده نمی کنه:
نتایج ولتاژ 4 سری باتری :
1. انرژایزر داخل پک 1.35 ولت
2.سونی به ظاهر اصل و پانا سونیک 1.5 ولت !!!!!!!!(توجه کنید که ولتاپ باتری نو حدود 1.55 ولته)
3. جدید:باتری 2500 میلی آمپر cfl :با شارژ اول 46 شات با فلاش.ولتاژ هم که توی باتری های قابل شارژ ثابته.
البته شارژ اولشه فعلا ظرفیت اصلیشو بدست نیاورده.
راستی این یکی واقعا از باتری استفاده کرده چون دیگه روی playback هم 1 دقیقه بیشتر جواب نمی ده.
به نظرتون طبیعیه؟؟؟(آقای شهبازی من رو دریابید)
-
نقل قول:
تو اين آشفته بازار اگه به هردليل من جمله زمان، گم شدن يا نياز به بکاپ احتياج به باتري ليتيومي شد ... ؟
قبول كنيد كه امكانش خيلي كمه. وقتي با يك بار شارژ باتري ليتيومي بسته به استفاده يا عدم استفاده از فلاش و شرايط ديگر مي توان 512 مگا تا يك گيگابايت عكس گرفت، امكانش كمه.
اونايي كه خيلي حرفه اي هستند (از لحاظ تعداد عكسبرداري) هم حتمن باتري بك آپ دارند و ضمنن تقلب در باتري هاي ليتيومي كمتره.
-
دوست عزيز، در دوربين هاي ديجيتال باطري هاي الکالاين جوابگو نيستند. بايد حتماً از باطري هاي نيکل متال هايبريد و شارژر هاي مربوطه استفاده کنيد.
جالبه که اشتباهتون رو 4 بار تکرار کرديد و بازهم باطري معمولي خريديد،* اين باطري هاي آلکالاين در هيچ دوربيني بيش از اين جوابگو نيستند. فوجي پيشتاز دوربين هاي کم مصرف (انژکتوري!) است.
براي انتخاب شارژر و باطري،*اين تاپيک را که از اينجا شروع ميشود:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2264
و به اينجا ختم ميشود
http://www.akkasee.com/forum/showthr...2491#post42491
آقاي حيرتي راهنمايي هاي لازم را انجام داده اند (البته گويا در تاپيک هاي ديگر نيز راهنمايي شده ايد)
از اول تا آخر بخوانيد
البته جکيده مطلب يکجا آورده شده:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=170
راستي دوربين را چند خريده ايد؟ دوربين بسيار خوبي است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
توي اين آشفته بازار فراواني باتري ها و شارژر هاي تقلبي در بازار اقلا دوربينايي كه باتري ليتيومي دارن خيال آدمو راحت مي كنن.
شما هم به نظر من بايد از باتري هاي شارژبل 2000 به بالا (حتا 2800) و شارژر هاي با كيفيت بالا ( من Varta و Unomat رو پيشنهاد مي دم چون تقلبيشون كمتره تو بازار) استفاده كنيد انشا الله اشكال از دوربين نيست.
بقول آقای فرهاد بازار پر شده از باطری های قلابی.
من تا بحال 3 تا پک 4 تایی باطری سونی 2500 میلی آمپر نیکل متال از خود نمایندگی خریدم تقلبی از آب درامد. اگه خواستی باطری قابل شارژ بخری الان فقط به Duracell اطمینان کن. 2300 میلی آمپر 4 تا قیمت 7900 تومان ساخت سنگاپور. وزنش هم زیاده.من خریدم و راضی هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
سلام جناب محبی
راستش دوربین رو نورنگار می داد 385 با 13 تومان تخفیف گرفتم 372 تومان.بیچاره آقای افشانی اشکش در اومد از بس با هاش چونه زدم(من معمولا چونه نمی زنم ولی وقتی می بینم توی خارج می تونی همین دوربینو خیلی ارزونتر بخری لجم می گیره!)
در مورد اشتباه من در مورد استفاده از آلکالاین :
این مسئله علتش اینست که من به دنبال شارژر هایی که آقای حیرتی همیشه توصیه می کنند بودم ولی همه جا تقلبیش بود.
آخرش دیشب رفتم 4 تا CFL 2500 میلی آمپر گرفتم،که در شارژ اول 46 عکس با فلاش گرفتم (پشت سر هم)
منظورم از جمله (به نظرتون طبیعیه )
این بود که با توجه به اینکه باتری های قابل شارژ باید دو سه بار خالی و پر بشند تا ظرفیت اصلی شون رو پیدا کنند ،این تعداد عکس طبیعیه؟
خیلی ممنون
پ.ن = یه چیزی تو اصفهان دیدم فکر کنم هیچ کدومتون ندیدید . باتری cfl 4200 میلی آمپر.بیچاره مدیر عامل cfl نمی دونه توی خاور میانه چه وضعیه!
-
اگر فرض كنيم باتريهاي 2500 ميلي آمپر شما كاملا شارژ و سالم بوده اند 46 عكس به نظرم براي 4 باتري و دوربيني كه به عمر باتري بالا معروف است يك مقدار كم است. اگر فكر ميكنيد در شارژ اول به ظرفيت مناسب نرسيده چند بار شارژ كنيد و امتحان كنيد. من فكر ميكنم حداقل اگر حدود 150 عكس (تقريبي گفتم در مقايسه با دوربينهاي ديگر) كه در يك سوم آنها فلاش زده ايد بيندازد عملكرد نرمالي دارد.
-
اولا راجع به ولتاژ و اهمتر كه باهاش افتادي به جونه اعصابت بايد بگم كه اگه يه نگاهي به مشخصات دوربنت بندازي متوجه ميشي كه با باطريهايي كه ماكزيمم 1 وات قدرت دارند بيشتر از اين نمي توني عكس بندازي
بعدشم من شارژر سوني رو با باطري2500 مثلا اورجينال گرفتم 60- 70 تا شات بيشتر نميندازه (با فوجي 9600) كلي هم موقع شارژ الكي داغ مي كنه و طول مي كشه .
جاي شما خالي 4 تا باطري انرژايزر2500 گرفتم كه هم راحت و بدون گرماي زياد شارژ ميشه هم اينكه تا حدود 400 شات خيالم راحته . با فلاش ميشه حدود 270 تا اگه گيرت نيومد تهران پاساژ امجد طبقه دوم يه مغازه است كه فقط باطري مي فروشه اونجا دارن .
-
سلام
1.من اون 46 تا شاتو بدون شارژ کردن زدم.یعنی از بسته باتری ها رو در اوردم و گزاشتم تو دوربین و یا علی ...
2. این باری های دوراسل اگر طبق گفته شما 7900 باشند که خیلی گرونه !
4 تاش می شه 16000 تومان با یه شارژر 15000 تومانی می شود 31000 تومان!
3. من انشا الله نتیجه رو فردا اعلام می کنم
-
سلام
4 تا باتری 2500 انرجایزر (ژاپنی اصل) 8000 تومان است.
-
سلام
فكر كنم ريشه ي مشكل شما رو فهميدم. شما تا وقتي حاضر نباشيد براي كيفيت هزينه كنيد نتيجه نخواهيد گرفت. وقتي به نظر شما 30 هزارتومان براي باتري و شارژر زياد باشد مجبور خواهيد شد چند بار خرج جنس هاي تقلبي بكنيد ( پولتون رو حروم كنيد) . اون ضرب المثل معروف انگليسي ها رو يادتون نره :)
-
سلام
راستشو بخواید من 50 تومان دیگه از ÷ولی که واسه تخهیزات دوربین گزاشتم مونده.30 تومان هم حاضرم برای کیفیت بالاتر بدم .ولی مسئله اینجاست که اینجا (esfahan )شارژر درست و در مون پیدا نمی شه.یعنی من 30 تومان می دهم بعد یه شارژر و باتری گیرم می آید که به قول شما کیفیت نداره و تقلبیه و باید 6 ماه دیگه همین پولو بدهم
(باتری های منم تقلبی از آب در اومدند http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=2264&page=18)
3 تا راه بیشتر ندارم:
1.بگم یه مغازه مطمئن با پست برام بفرسته که هم احتمالا قبول نمی کنه تازه ممکنه هم سرم کلاه بره و ...
2.به یه آشنا بگم بیاره.که من فعلا کسه خاصی رو سراغ ندارم
3. به یه آشنا بگم بخره و برام بفرسته که بد راهی نیست.
4. خودم پاشم بیام تهرون.ولی متاسفانه فعلا وقت ندارم بیام.
5. راه دیگه ای ندارم!!!!
پ.ن : بعضی وقت ها فکر می کنم با اینکه تهران آلودست و ...
ولی شاید بهتره آدم اونجا زندگی کنه
-
باطري انرژايزر و ميتونم برات بفرستم ولي شارژر فروش مطمئن سراغ ندارم...در خدمتيم
-
نقل قول:
.من اون 46 تا شاتو بدون شارژ کردن زدم.یعنی از بسته باتری ها رو در اوردم و گزاشتم تو دوربین و یا علی ...
دست شما درد نكند! با اين حساب باتريهاي بيچاره زيادي هم جواب داده اند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Forum Manager
دست شما درد نكند! با اين حساب باتريهاي بيچاره زيادي هم جواب داده اند!
سلام
تازه از بس هول بودم ببینم دوربین خرابه یا نه همو نجا توی پیاده رو ...
مغازه ای هم که رو به روش ایستاده بودم خودش فلاشر داشت.دیگه نور علی نور شده بود ! (اینجا ایهام داره ها !)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب whoami
این کمال لطف شما رو نسبت به بنده می رسونه ولی
باتری رو 4 تا فعلا خریدم و اگه مشکلی داشتند همین جا هم باتری پیدا می شود.
من بیشتر مشکل شارژر دارم(ترجیهن شارژر سونی اصل BCG-34HRD4)
-
باور بفرمایید اگه نصیحتهای آقای فرهاد را بپذیرید ضرر نمی کنید.
من شارژر دوراسل هم دیدم اصل بود. فکر کنم قیمت شارژر به تنهایی 25 تومان بود. فعلا گول باطری شارژر های سونی را نخور. ضمنا تا باطری مناسب نباشه تجهیزات بدردت نمیخوره.پس اول فکر بهترین باطری با بهترین هزینه باش. آقا فرهاد که به اون ضرب المثل معروف انگلیسی ها هم اشاره کردند.
-
سلام
من مشکل پولشو ندارم
فقط مسئله اینجاست که مطمئن نیستم اونجایی که ازش دارم شارژر یا باتری می خرم داره بهم جنس تقلبی میفروشه یا نه!
راستی این شارژری که شما می گویید قابلیت دیس شارژ و قطع جریان به صورت جداگانه برای هر باتری و داشتن 4 چراغ و همراه داشتن 4 باتری 2500 میلی و از همه مهمتر اینکه هر کس خریده راضی بوده ، را دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arman-UV
سلام
من مشکل پولشو ندارم
فقط مسئله اینجاست که مطمئن نیستم اونجایی که ازش دارم شارژر یا باتری می خرم داره بهم جنس تقلبی میفروشه یا نه!
راستی این شارژری که شما می گویید قابلیت دیس شارژ و قطع جریان به صورت جداگانه برای هر باتری و داشتن 4 چراغ و همراه داشتن 4 باتری 2500 میلی و از همه مهمتر اینکه هر کس خریده راضی بوده ، را دارد؟
سلام
فردا میرم با دقت میبینم و نتیجه را بهت میگم. من سارژر داشتم برای همین از این سارژر اطلاع ندارم ولی میدونم اصل هست.
دیروز 4 تا باطری 2500 میلی آمپر کداک ساخت ژاپن قیمت کردم 10500 تومان.
-
سلام
1. اون باتری های 2500 میلی تقلبی را بلاخره با یک شاژر قرضی برای اولین بار شارژ کردم.نتیجه 180 عکس با فلاش بود که هر بار هم کادربندی رو عوض می کردم تا دوباره فوکس انجام بشه.جالبه که نشانگر باتری هم ظاهر نشد پس شاید 100 تا عکس دیگه هم می گرفت
2.شارژر خوبی بود.با این که مارکش معروف نبود ولی برای هر 2 تا باتری 1 چراغ داشت و اگه هم باتری جا نمی رفت چراغش روشن نمی شد.
3.یه مشکل
باتری ها موقع شارژ یه کم گرم شدند.البته نه به حدی که دست بسوزه و لی به هر حال ...
بعد هم که داخل دوربین رفتند با 30 تا شات گرم شدند جوری که گرماشونو با دست گرفتن دوربین روی گریپ احساس می کردم.به نظرتون چون باتری ها تقلبی اند اینطوره ؟یا طبیعیه؟به هر حال برای دوربین خطری هست؟
با تشکر از وقتی که می گزارید.
-
سلام....
نقل قول:
باتری ها موقع شارژ یه کم گرم شدند.البته نه به حدی که دست بسوزه و لی به هر حال ...
بعد هم که داخل دوربین رفتند با 30 تا شات گرم شدند جوری که گرماشونو با دست گرفتن دوربین روی گریپ احساس می کردم.به نظرتون چون باتری ها تقلبی اند اینطوره ؟یا طبیعیه؟به هر حال برای دوربین خطری هست؟
به نظرم داغ شدن باطری و شارژر تا حدودی اشکال ندارد.همین طور در موقع مصرف هم اگر بازری کمی داغ شود اشکالی ندارد اما اگر بسیار داغ شود احتمالا اشکالی در کار است و ممکن است برای دوربین شما مشکل ایجاد کند.
-
موقع شارژ . گرم شدن اجتناب ناپذيره ولي... وقت مصرف كردن عجيبه ! حتي اگه پشت سر هم باشه فلاش زدنت باز هم عجيبه . اونم به حدي كه از پشت بدنه معلوم باشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arman-UV
سلام
1. اون باتری های 2500 میلی تقلبی را بلاخره با یک شاژر قرضی برای اولین بار شارژ کردم.نتیجه 180 عکس با فلاش بود که هر بار هم کادربندی رو عوض می کردم تا دوباره فوکس انجام بشه.جالبه که نشانگر باتری هم ظاهر نشد پس شاید 100 تا عکس دیگه هم می گرفت
2.شارژر خوبی بود.با این که مارکش معروف نبود ولی برای هر 2 تا باتری 1 چراغ داشت و اگه هم باتری جا نمی رفت چراغش روشن نمی شد.
3.یه مشکل
با تشکر از وقتی که می گزارید.
نه مشکلي است نه چيز غير طبيعي اصلا نگران نباشيد
ظرفيت باتري ها هم به نظر معقول ميايد پس فرقي نميکند که تقلبي فرض شوند يا اصلي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
whoami
موقع شارژ . گرم شدن اجتناب ناپذيره ولي... وقت مصرف كردن عجيبه ! حتي اگه پشت سر هم باشه فلاش زدنت باز هم عجيبه . اونم به حدي كه از پشت بدنه معلوم باشه !
سلام
دقیقا" !! نظر من هم همینه!! میترسم خدای ناکرده سر امتحان کردن باتری های مختلف یک کاری دست اون دوربین نازنین بدی!! :eek: :(
-
سلام
راست می گید شما.من زیادی حساسم
این دفعه که گزاشتم دیگه داغ نشد.
فکر کنم اون دفعه خواب می دیدم !