سلام
1.من امروز دوربینمو از دوستم که برام از نورنگار تهران خریده بود و به اصفهان اورده بود تحویل گرفتم
میدونم که کارم خطری بوده ولی اولا چاره ای نداشتم چون تو اصفهان هیچ جا نداشتند و دوما اگه ادامه رو بخونید متوجه می شید که مشکل بعد از دو سه ساعت بروز کرده و حتی اگه خودم می خریدم هم بازم ممکن بود مشکل پیش بیاید
2.با باتری های energizer داخلش (سوتی نورنگارو دارید؟ کنار دوربین fuji s6000 باتری انرپایزر گزاشته)
حدود 3 ساعت (40 شات 10 تا با فلاش)کار کردم.ولتاپش رو با اهم متر تست کردم 1.35 ولت بود که طبیعیه.
3.بعد 4 تا باتری پاناسونیک (از همین آبی ها که تو هر سوپری پیدا می شه )گزاشتم که 10 دقیقه (8 شات) کار داد!
یک سری دیگه از همین انواع باتری بیخود گزاشتم اونا هم ...
4.رفتم یک سری باتری نون و آب دار سونی به نظر اصل گرفتم (1000 تومان )که 15 شات بافلاش که زدم نشانگر باتری ظاهر شد و بعد خاموش ! البته ولتاژش 1.48 شده بود ! یعنی حدودا هیچ چی!جالبیش اینه که 10 دقیقه بعد از خاموش کردن روشنش کردم و یه 2 دقیقه هیچ کاری نکردم که روشن موند.فلاش رو خاموش کردم و به محض اینکه شاتر رو چکوندم در جا و بدون اخطار خاموش کرد.بعد گزاشتم رو playback و 5 دقیقه با عکس ها ور رفتم ولی خاموش نکرد!
5.با این تفاسیر مشکل از دوربینه یا ... ؟
فکر می کنید نور نگار تعویض کنه یا تعمیر
تعمیر که نمی خواهم بشه چون دوربین نو رو نمی خوام دست کاری کنند
آقایونی که از نورنگار خرید کردید ،نور نگار تعویض می کنه!!؟؟؟؟
نمی خوام تا تهرون بیام بم بگند که تعویض نمی کنیم
کاش تعویض کنه برم یه s3IS بگیرم .اقلا همین جا نمایندگی و تعمیر گاه مجاز داره نه مثله فوجی که نمایندگی رسمیش فعلا دوربینی نمی آره!!
حالا اگه پس نگرفت یا تعویض نکرد چی کار کنم؟؟
سوال : اگه تعویض بکنه فقط خود دوربین رو عوض می کنه یا همراه جعبه و ... . چون این جعبه من یه کم دا غون شده.
راستی ............. به نور نگار (فحش نوشم). من شنیده بودم قابل اطمینانه و غیره ولی ...
دوستا ن لطفا سریع کمک کنید ببینم چه کاری باید بکنم