Sneak Peak Summaryکامل را اینجا بخوانید.
Get the Nikon D200 if you don't mind the weight.
Get a Nikon D40 for everything else.
Get the Canon 5D if you work on a tripod.
Forget the rest.
Sneak Peak Summaryکامل را اینجا بخوانید.
Get the Nikon D200 if you don't mind the weight.
Get a Nikon D40 for everything else.
Get the Canon 5D if you work on a tripod.
Forget the rest.
حد وسط هم قائل نشده . مثلا يكي 900 تومن داره بره همون d40 رو بگيره ؟!
.....
سلام
... ترين و نظامي ترين مقايسه و نقدي بود كه از يك متخصص به عمرم خونده بودم.
ياد اون جمله ي معروف ارتش افتادم كه " ارتش (يا نظام) چرا نداره " بايد گفت كه آقاي راكول معروف، دوران نقد ها و review هاي اينچنيني گذشته و خواننده ي فهيم نياز به دلايل و مدارك بيشتري براي پذيرفتن نظرات و سلايق يك منتقد ( حتا اگه كن راكول و فيل اسكي و فرد ميراندا و تام هوگان و باب اتكينز و سايمون جوينسان و .... باشه ) لازم داره .
سلام....
فرهاد جان با شما کاملا موافقم ، این نظرات یک جانبه نگرانه ، و یک سو نه تنها کمکی به کسی نمیکند ، بلکه باعث دید اشتباه و تصمیمات اشتباه افراد میشود...
دیگر در دنیای دیجیتال و عصری که هر لحظه پیشرفت جدیدی ایجاد میشود جای این بحث های یک سویه نیست...
این آقای راکول هم گاهی افاضات میفرمایند .....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بارها دیده اید که من با نسخه پیچی های یک جانبه میانه خوبی ندارم و به طور اخص با این یکی هم.
اما من متن کامل را خوندم به اون افتضاحی نیست که از نقل قول اولیه اش به نظر میاد.
به طور مثال یه مقایسه ای کرده بین نورسنجی دی 70 - دی80 - دی 40 و دی 200
سوتی هایی هم در رویو های اقای کن دیده میشه برای مثال گفته بود که لنزهای 300-70 قدیمی نیکون یعنی مدل G و D از نظر کیفیت اپتیکی هیچ فرقی با هم ندارند که با یک مقایسه ساده که خود من انجام دادم دیدم که تفاوتشان اصلا کم نیست و مدل دی خیلی بهتره و از این قبیل...
من فکر می کنم( من خیلی خیلی تازه کارم، و تازه دارم برای خرید Dslr تحقیق می کنم، ببخشید اگر جسارت می کنم) که آقای راکول خیلی هم بیراه نگفته اند، اگر این نکته را در نظر داشته باشیم که ظاهرا ایشان قیمت برایشان مهم نبوده، آنوقت این نتایج، احتمالا نتایج درستی خواهند بود.
نه اتفاقن من بيشتر از جفايي كه در حق D80 كرده ناراحت شدم. در اكثريت نقد هايي كه روي اينترنت خوندم گفته شده بود كه D80 يك D200 كمي ارزانتر است و چيز زيادي از اون دوربين كم ندارد ولي ايشان فرموده اند با قيمت يك D80 مي توان دو تا D40 خريد !!!!
اگر قيمت D40 با لنز 18-55 رو با قيمت D80 و لنز 135-18 مقايسه كرده است كه قياس مع الفارق است و اگر بدنه ها رو مقايسه كرده اند كه قيمت بدنه ي D80 دوبرابر D40 نيست و هيچ گاه نبوده.
فرهاد خان من اول توضیح بدم که برای من بسیار محترم هستید، هم به خاطر پست های بدرد بخور و ارزشمندتان و هم به خاطر علاقه تان به زبان فارسی:)
من فکر می کنم آقای کن راکول اینطور حساب کرده اند که شما پولش برایتان مهم نیست، در اینصورت D80 برتری به D200 ندارد، پس D200 را بگیرید. ولی D40 مزیتی نسبت به D200 دارد و آن اندازه کوچک و وزن خیلی کمترش است، که برای سایر موارد ارزشمند می شود.
یادم می آید در یکی از بخش ها که پیشباز نیکون D40 بود، جناب آرش خان از این دوربین به عنوان پشتیبان بسیار ارزان در کیف هر عکاس حرفه ای نام برده بودند.(اینجا)
و در آخر اینکه این بنده خدا در مقدمه اش نوشته:
You can sweat over the details in my individual reviews. Here are my gut summaries of what really matters - to me
خیلی به دل نگیرید. هنوز هم پسر خوب و قابل اعتمادی ست، هرچند خیلی بچه ندیده است، کشت ما رو با این بچه اش:biggrin:
سلام
احمد رضاي عزيز ما مخلصيم.
نه بابا بنده چكاره ام كه بخوام ايراد بگيرم. اتفاقن من قبلن همه ي ريويو هاي ايشون ( به ويژه مقايسه ي D200 و 5D ) رو هم خونده بودم ولي اين خلاصه مقاله اي كه گذاشته اند انگار خيلي هول هولكي نوشته شده .
سلام....
زیاد این نوع نقد ها در محافل حرفه ای جایز نیست...
اگر در شهر زندگی میکنید پراید بخیرید.......
اگر در روستا ، هامرh2 گزینه ی شماست.......
اگر در کلان شهر ، رولزوریس فانتوم ......
فرق پراید با رولزرویس فاتنوم اینه که با پول اون میشه 1000 تا پراید خرید !!!
مسخره نیست؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson