نقل قول نوشته اصلی توسط Amir A نمایش پست ها
کاوه جان! من اين راه‌حل را براي کسي ارائه دادم که قصد عکاسي با بهترين امکانات درمقابل ارزانترين راه‌حل را دارد و دنبال شاهکارها نيست و زياد در قيد ريويو و شارپنس و MTF نخواهد بود. البته چنين کاربرفرضي شايد بسيار کمياب باشد، اما براي او،‌اين فهرست که مرقوم کردي،‌ زياد هم هست!

شک نکن که در حال حاضر من هم اين کار را ميکردم.

وقتي دوربين خودم را گرفتم،‌ خيلي معطل کردم تا 7D وارد شود،‌ اما زيرپام علف سبز شد! و 7Dبا تاخير زيادي اومد.

حالا هم انتخابم پنتاکس يا اليمپوس (هرکدام سيگل برايش لنز وارد ميکرد، البته نه شاهکار، همون معمولي هم کفايت مي‌کرد)

.
ممنون جناب محبی....

من بشدت دنبال لنز های واید هستم.تله های خوب و خیلی خوبی در بازار برای مینولتا در بازرا وجود دارد که با ادعام لرزه گیر سونی ( مینولتا ) بشدت هیجان انگیز میشود ، مثلا 70-210 با اف ثابت 4 لنز بسیار ارزشمندی است...

اما این 17-35 اف 2.8 خیلی عالی است.بشدت بدنبالش هستم ، دوستان هم اگر دیدند بنده خریدارم....

جناب محبی شما لنز واید خوب که یافت شود ، چه پیشنهاد میدهید ؟ همین طور آیا مکانی را سراغ دارید که لنز های مینولتا را بتوان یافت ؟ به غیر از فروشندگان ناصر خسرو و اینها ، یک جایی که بورس باشد ( بنا به تجربه ی شما و آشنایی شما با مراکز مینولتا....)