سلام
نمی دونستم اینو كجا باید بذارم. توی فیلمبرداری یا عكاسی و یا توی كدوم قسمت. در هر صورت من كه مبهوت شدم.
حجم : حدود 3 مگا بایت
کد:http://gilmour.persiangig.com/video/HighSpeedCamera.wmv
سلام
نمی دونستم اینو كجا باید بذارم. توی فیلمبرداری یا عكاسی و یا توی كدوم قسمت. در هر صورت من كه مبهوت شدم.
حجم : حدود 3 مگا بایت
کد:http://gilmour.persiangig.com/video/HighSpeedCamera.wmv
فرهاد حسيني
فرهاد خان حدود 7 سال قبل در ازمایشگاه سوخت و احتراق دانشكده مهندسی مكانیك دانشگاه علم و صنعت
دوربینی وجود داشت كه با سرعت 1500 فریم بر ثانیه عكس میگرفت كه برای اندازه گیری سرعت انتشار شعله استفاده میشد
البته مكانیزم اون با دوربینهای عادی كاملا متفاوت بود و عكسها رو مستقیما وارد هارد كامپپیوتر میكرد
دكتر بید ابادی كه مسئول ازمایشگاه بودند میگفتند این دوربین رو با مكافات خریدند چون بدلیل تحریم این جور وسائل فروشش به ایران ممنوعه
نادر خان هنوز هم از اون دوربین استفاده میشه و در نوعه خودش واقعا جالب توجههدوربینی وجود داشت كه با سرعت 1500 فریم بر ثانیه عكس میگرفت كه برای اندازه گیری سرعت انتشار شعله استفاده میشد
================================
ضمن اینکه نمی دونستم شمام علم و صنعت بودید ...
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
مخلصیم محمد جان
البته من فوق لیسانس رو مثل شما علم و صنعت بودم لیسانس هم دانشكده فنی دانشگاه تهران
پس شما هم اون دوربین رو دیدید بنظر من هم واقعا جالب بود
مطمئن هستم الان سیستمهای فوق العاده پیشرفته تری وجود داره كه در صنایع نظامی استفاده میشه و هنوز
استفاده تجاری نداره خودتون میدونید كه تعداد زیادی از اساتید علم وصنعت صنایع دفاعی هستند واحتمالا از این
وسایل برای اینگونه تحقیقات هم استفاده میكنند
اتفاقا چند روز پیش به داریوش میگفتم علت اینكه ما به بعد تكنیكی عكاسی مثل تعداد پیكسل و شارپنس و ... زیاد علاقه داریم
اینه كه رشته تحصیلیمون فنی بوده و نا خدا گاه به طرف این مسایل كشیده میشیم
فرهاد خان بسی کف نمودیم.
یک نکته جالب دیدم لنز استفاده شده 50mm f/1.2 نیکونه
یا من اشتباه میکنم