-
كانن Vs 40d نیكونd300
سلام
با توجه به عرضه همزمان این دو دوربین و اینكه خیلی از دوستان به زودی ممكن است قصد انتخاب یكی از این دو را داشته باشند .
مقایسه این دو خالی از فایده نیست . از طرف دیگر این دو اصولا در رقابت با یكدیگر عرضه شده اند .
البته در نگاه اول شاید بدون در نظر گررفتن فاكتور قیمت هیچ شانسی برای 40 دی وجود نداشته باشد .
و حتی بر اساس گفته بعضی دوستان كوچ كردن از كانن به نیكون رو زمزمه می كردن اما در عمل احتمالا این موضوع متفاوت خواهد بود .
-
پاسخ: كانن Vs 40d نیكونd300
درست است كه مشخصات دی300 روی كاغذ بهتر به نظر میرسد اما مگه چه انتظاری از یك دوربین میره كه 40دی نمیتواند براورده كند. در ضمن این بازی معرفی دوربین های جدید همواره ادامه دارد امروز نیكون یك ماه دیگه كنون.
شاید برای كسانی كه تجهیزات قبلی ندارند كمی تصمیم مشكل باشد اما تا یكی برندش را عوض كند برند قبلی یك دوربین فوق العاده معرفی كرده.
-
بنظر بنده در حال حاضر هیچکدام.
چون خروجی عکس هیچ یک از دو دوربین بیرون نیامده است که بخواهیم نظری دهیم.
ولی بدون در نظر گرفتن خروجی یعنی در همین حدی که همه ما اطلاعاتی از این دو دوربین داریم جواب کاملا روشن است. چون بعد از 3 روز هنوز کنونیای عزیز تو شک هستند. :::big grin:::
-
اين طور بحثها و مقايسهها، فايدهها و زيانهايي دارد:
فايدهها:
1. شناخت ريزهكاريهاي هر دوربين و مسائل مربوط به آنها
2. كمك به تصميمگيري براي افراد تازهوارد
زيانها:
1. ايجاد تنش در فورم و سوءاستفاده موردي از بحث ها براي رنجاندن دوستان
2. ايجاد شبهه براي افراد كم تجربهتر براي ارتقاء، كوچ يا حتي خريد بي مورد
3. گرايش و توجه روز افزون و هرچه بيشتر فورم و فضاي آن به تجهيزات و ايجاد وسواس در مورد آن
عملاً وجه زيان بخش اين بحثها، به نفع آنها ميچربد.
من فقط نظر شخص خودم را ميگويم، و هيچ اصراري بر آن ندارم.
-
احتمالا" D300 خروجی بسیار جالبی خواهد داشت و به احتمال زیاد بهتر از 40d و به نظرم این دو دوربین هم , مثل D200 و 30d یه نیم کلاس! تفاوت دارند .. 500 دلار هم تفاوت قابل تاملیه ...
البته بر کنونی های عزیز هم واضحه که D300 یک شاهکار به تمام معناست!:::happy:::
-
بادیدن عکس ها همه چیز مشخص میشه اما بنظر من اگر نیکون توی نرم افزار دوربین هم اساس تغیر داده باشه فکر نکنم شانسی برای کنون باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
بنظر بنده در حال حاضر هیچکدام.
چون خروجی عکس هیچ یک از دو دوربین بیرون نیامده است که بخواهیم نظری دهیم.
. :::big grin:::
البته یك گالری از عكس های گرفته شده توسط 40 دی ( كه توسط فیل اسكی گرفته شده ) در اومده و من توی تاپیك 40 دی لینكشو و دوتا از عكساشو گذاشتم.
نقل قول:
بادیدن عکس ها همه چیز مشخص میشه اما بنظر من اگر نیکون توی نرم افزار دوربین هم اساس تغیر داده باشه فکر نکنم شانسی برای کنون باشه
مسئله مسئله ی شانس نیست. مطمئن باش كسی كه عمریه مثلن 10 دی یا 20 دی داشته و تجهیزات كنن داره اگه بخواد آپگرید كنه می ره 40 دی می خره و اصلن لحظه ای هم شك نمی كنه كه 40 دی بخره یا دی 300.
یا یك عكاس حرفه ای كه مثلن 1Ds داره ( حالا مارك 1 یا 2 یا 3) و می خواد یه دوربین بك آپ دم دستش داشته باشه مطمئنن انتخابش 40 دی خواهد بود یا حتا یه عكاسی كه می خواد انتخاب جدیدی بكنه و تفاوت های 300 دی براش استفاده ای نداره كه بخواد 500 دلار اضافه بپردازه حتمن 40 دی می خره.
خلاصه ی مطلب اینه كه با اینكه منم خیلی از دی 300 خوشم اومده ولی شب دراز است و قلندر بیدار. حالا 5 ساله كه در بازار دیجیتال كنن بر خر مراد سواره بذار چند صباحی هم نیكن سوار شه. ( من اعصابم از این فارسی انگلیسی نوشتن توی این فوروم خرده و سعی می كنم تا می تونم از حروف لاتین استفاده نكنم چون سخت شده كه هی هر بار مجبوری با ماوس اون دكمه ی كذایی رو بزنی . مگه شیوه ی قبلی چه ایرادی داشت ؟ :confused: )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
خلاصه ی مطلب اینه كه با اینكه منم خیلی از دی 300 خوشم اومده ولی شب دراز است و قلندر بیدار. حالا 5 ساله كه در بازار دیجیتال كنن بر خر مراد سواره بذار چند صباحی هم نیكن سوار شه.
فرهاد خان فکر میکنم خر مراد بیشتر به 1ds و 1dsii و دوربینهای کاملا" حرفه ای کنون سواری میداده وگرنه نیکون در رده نیمه حرفه ای خیلی عالی عمل میکرده از d70 بگیر تا d200 و d40x , حتی با نویزی تر بودن دوربینهاش .. و حالا که ادعا میکنه مشکل نویز رفع شده(البته باید دید) و یه فول فریم فوق العاده هم معرفی کرده خیلی ترسناک تر از قبل شده!
D300 هم دیگه کاری کرده که زحمت فکر کردن برای انتخاب دوربین خیلی کمتر شده ... !8)
البته تا مشاهده کامل تستها نمیشه نظر قطعی داد .. و با این اوضاع باید ببینیم کی میتونیم یه فول فریم 1500 دلاری داشته باشیم .. حالا چه کنون چه نیکون ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
فرهاد خان فکر میکنم خر مراد بیشتر به 1ds و 1dsii و دوربینهای کاملا" حرفه ای کنون سواری میداده وگرنه نیکون در رده نیمه حرفه ای خیلی عالی عمل میکرده از d70 بگیر تا d200 و d40x , حتی با نویزی تر بودن دوربینهاش .. و حالا که ادعا میکنه مشکل نویز رفع شده(البته باید دید) و یه فول فریم فوق العاده هم معرفی کرده خیلی ترسناک تر از قبل شده!
D300 هم دیگه کاری کرده که زحمت فکر کردن برای انتخاب دوربین خیلی کمتر شده ... !8)
البته تا مشاهده کامل تستها نمیشه نظر قطعی داد .. و با این اوضاع باید ببینیم کی میتونیم یه فول فریم 1500 دلاری داشته باشیم .. حالا چه کنون چه نیکون ...
فرشاد جان خر مراد در دنیای تجارت فقط میزان فروش و سود مالی است و بس. من این دیاگرام رو تو تاپیك لنز های پنتكس هم گذاشتم اینجا هم می ذارم. با این توضیح كه چون دیاگرام رو نیكن تهیه كرده فروش 2002 تا 2005 رو توش نیاورده ( چون آبروریزی می شد) و فقط هم فروش ژاپن رو گذاشته كه اگه فروش دنیا رو می ذاشت وضع كنن از اینی كه می بینید هم بهتر بود. حالا نیكن داره پیش بینی می كنه ( خطوط خط چین) كه در آینده بر خر مراد سوار تر بشه. :::big grin:::
ما هم كه بخیل نیستیم چون این رقابت ها نهایتن به نفع مشتری خواهد بود و به قول معروف : زهر طرف كه كشته شود به نفع اسلام است lol
http://www.imaging-resource.com/PROD...slrmonthly.jpg
-
یه مسئله ای كه این وسط باید بهش توجه بشه تفاوت كلاس بندی توی این دوربین هاست
D80 با 400D و 30D مقایسه میشد اما اکثراً اونو رقیب 400D میدونستن اما نسبت به 400D امکانات زیاد تری داشت(البته تا جایی که سواد کم من قد میداد و این دوربین و تست کردم و البته بحث دوستان و اساتید)از 400 سر بود و از 30D پایین تر
احساس میکنم d300 هم همچین وضعی رو تو کلاس بالا تر داره
-
با سلام به دوستان
ما توی اين قسمت همه چيز خونديم جز تفاوت اين دوربينها
لطفا کمک کنيد تا انتخاب اين دو اسانتر بشه:::confused2:::
-
سلام
پیشنهاد می كنم كه به مطلب نوشته شده در این مورد توسط تام هوگان یه نگاهی بكنید:
http://www.bythom.com/D3comments1.htm
-
در مقایسه فنی دو دوربین که تکلیف مشخص است. هر دوربینی معایب و محاسنی نسبت به دیگری دارد. اما در بحث انتخاب یکی از دو دوربین گزینه های بسیار مهم تر کل بودجه خرید تجهیزات و کیفیت و قیمت لوازم غیر دوربین که از ملزومات کار هستند (بخصوص لنز) اضافه خواهد شد. یعنی می خوام عرض کنم خریدار با بودجه محدود باید توجه داشته باشد که قیمت فلاش Canon چند است و Nikon چند ؟ و مانند آن.
پاراگراف بالا به نظر بی ربط به موضوع تاپیک است، اما قصد یادآوری این نکته را داشتم که موضوع مقایسه فنی دو دوربین را مستقیما به نتیجه گیری نهایی در انتخاب آن برای خرید وصل نکنیم. و این نکته را دوستان مسلط به موضوع می دانند. برای افراد مبتدی یا کمی بیگانه با موضوع عرض کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abed
با سلام به دوستان
ما توی اين قسمت همه چيز خونديم جز تفاوت اين دوربينها
لطفا کمک کنيد تا انتخاب اين دو اسانتر بشه:::confused2:::
برخی تفاوت ها به شرح زیر است:
1- نیكون 12.3 مگاپیكسل - كنن 10.1 مگاپیكسل
2- سایز سنسور نیكن بزرگتره ( 23.6×15.8 در برابر 22.2×14.8)
3- سنسور نیكن ساخت سونی و سنسور كنن ساخت خودشه
4- كنن ایزو 100 تا 3200 و نیكن ایزو 200 تا 3200 دارند .
5- اختلاف عمده در سیستم فوكوس و نورسنجی ( ظاهرن به نفع نیكن)
6-مود خام در كنن Raw و RAWs و در نیكن Raw و TIFF است.
7- رزولوشن LCD در نیكن سه برابر كنن است.
8- بدنه ی نیكن حدود 100 گرم سنگین تر است.
9- هردو Live View دارند كه ظاهرن نیكن پیشرفته تره
10- منوی كنن به 18 زبان و نیكن به 14 زبان
بقیش به سواد من قد نمی ده :redface:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رسول
ممنون مطلب بسیار جالبی بود.
یه نكته ی ظریف و جالبی رو آقای هوگان اشاره كرده كه كمی برای ورود دوربین به ایران و شكسته شدن قیمتش تا یك سال آینده آدمو دچار شك و تردید می كنه :
نقل قول:
Production: D300 is pegged at an initial production of 60k units a month, D3 is pegged at an initial production of 8k units a month. Translation: even if they start now and build at capacity until the November launch, these products will be immediate sellouts and hard to obtain (my guess).
-
سلام دوستان
این تاپیک بیشتر شبیه به یه شوخیه.
منم مثل بعضی از دوستان فکر می کنم مقایسه این دو دوربین اصلا صحیح نیست.
دوستان نیکونی با افتخار از دی300 صحبت می کنن در صورتی که فراموش کردن که نیکون تو رنج دوربینهایی مثل 30دی و 40دی دوربینی نداره، و کانن رده های بیشتری رو تونسته ارائه بده. مثل اینکه نیکون سعی کرده دوربیناش فاصله بین رده دوربین های کانن رو پر کنه!!!!! (شاید ترس از رویارویی باشه!!!!! نمی دونم ولی اگر غیر از اینه مگه واسه سازنده ای مثل نیکون کاری داره رده هاشو افزایش بده؟)
شکی نیست دی300 یه چیز دیگه است ولی تنها عاملی که باعث شده اونو با 40دی رقیب بدونیم اینه که هر دو کراپ هستن ( به نظر بنده) و مثل همیشه نیکون تو رقیب پیدا کردن تو کانن ضعیف یا شایدم هوشمندانه عمل کرده.
یکی از دوستان هم گفت، مثل قضیه دی80 و 400دی و 30دی و...
پس لزومی هم در کوچ کردن وجود نداره مگر اینکه یه بنده خدایی مثل من پول 30دی رو به زحمت جور کرده یهو تو بانک برنده شه یا وام بگیره دی300 رو بگیره که امکاناتی رو داره که به دردش نمی خوره. چون سطحشون کاملا متفاوته.
در واقع دوستانی که فکر میکنن نیکون الان سوار بر خر مراد شده اشتباه میکنن قبل از اینم بوده. و حالا فقط جای پاشو محکم کرده و حتی پاشو تو این رنج فراتر نذاشته.
ولی واقعا آدم دوست داره قورتش بده. دی300 رو میگما.:::big grin:::
-
راستش فكر میكنم اگر ساخت این دوربینها چه 40دی و چه دی300 افتخاری داشته باشه مال مهندسان طراح نیكون و كنونه نه مال من استفاده كننده. فكر میكنم انچه كه باید موجب خوشحالی همه ما بشه داغ شدن تنور رقابت شركتهاست چون كه از قیمتها كاسته میشود و سرعت ورود دوربینهای بهتر به بازار افزایش پیدا میکند.
در سال 2003 شما میتوانستید با 1800 دلار یک دی100 بخرید و الان یک دی300 که تفاوت میان این دو زمین تا اسمان است. تنها تکنولوژی جدید است که قیمت این دوربینها را به حدی رسانده که قابل دسترس من جهان سومی هم بشود.
مسلم اینکه همه ما از ورود دوربینهای جدید با تکنولوزی پیشرفته تر و قیمت پایین تر خوشحال میشویم و ابراز این خوشحالی هم ایرادی ندارد.
اما گاهی عشق به ابی و یا قرمز به تنفر از ان یکی هم منجر میشود که شاید بسیار معدود ولی فکر میکنم شاهدش بوده ایم.
یکی از علتهایی که تصویر خدا بیامرز دون کیشوت را به عنوان اواتور انتخاب کرده ام این است که وجود ایشان و منش ایشان را همچنان زنده میبینم.
انگار گاهی در خیالات خودم پوزه این غول و یا ان تیم را به خاک می مالم و ان یکی را به عرش میرسانم و خودم را هم بخشی از این نبرد مقدس میبینم ولی اگر یک لحظه فکر کنم میبینم که در کجای این صحنه نبرد حضور دارم.
-
میشه گفت كه 30دی و دی200 تو یه گروه هستن و الان هم 40دی و دی300 هم در یك قسمت بازار قراره كه با هم رقابت كنن.
صرف نظر از اینكه كنون و نیكون چند تا مدل دارن این دو محصول رو می شه مقایسه كرد البته الان فقط روی كاغذ تا اینكه بشه تست های hands-on اون هارو تو سایت هایی مثل dpreview دید ولی دی300 نسبت به 40دی تغییرات بنیادی تری نسبت به مدل قبلیش داره.
یكی از مواردی كه به نظر من مهمه و باید به اون اشاره كرد مطلب واترپروف بودن دی300 هست در حالیكه در 40دی كلیه درزها رو با واشر آببندی نمی بینیم (رجوع شود به مقاله 40دی در dpreview ) هنوز این مطلب ابهاماتی داره.
حتما آدرس زیر و چك كنید!
http://yessnoo.com/Topic.php?topicid=22
-
یه سوال
چرا نیکون D300 به صورت پیش فرض از Iso 200 شروع میشه ؟
لینک زیر مقایسه نویزی 30d و 40d
40D vs 30D noise comparison
http://www.dchome.net/viewthread.php...extra=page%3D1
-
من 40d رو نویزی تر میبینم! بقیه چطور؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed9009
یه سوال
چرا نیکون D300 به صورت پیش فرض از Iso 200 شروع میشه ؟
خیلی از مدل های نیكن این مشكل رو دارند. در واقع در تولیدات اخیر نیكن فقط D80 و D200 و D40X ایزوی 100 دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
من 40d رو نویزی تر میبینم! بقیه چطور؟!
من هم مشکل شما رو دارم ! ظاهرا 40d مقداری نویزی تر هست نسبت به 30d
-
سلام
تغييرات 40دي نسبت 30دي به اندازه تغييرات دي 200 نسبت به دي300 نيست در واقع مي توان گفت نيكون در محصولات جديد خود بازنگري كلي كرده .
1- تكنولوژي سنسور به كل عوض شده .
2- سيستم نور سنجي منقلب شده .
3- سيستم اتوفوكوس دگرگون شده .
كه موارد فوق يك انقلاب محسوب ميشود . در واقع موارد فوق ساختار اساسي يك دوربين محسوب مي شود .
و موارد مشترك تغيير با 40 دي نسبت به نسل قبل ) دي 200 و 30 دي
1- live view
2- پاك كننده سنسور
3- افزایش 2 مگا پیكسل در هر دو مدل
4- تغییر پردازنده در نتیجه سرعت عملكرد و پروسس بهتر تصویر در دوربین
5- تغییر عمق پردازش از 12 بیت به 14 بیت
6- افزایش سایز نمایشگر
موارد اختصاصی نیكون
1- خروجی HDMI
2- كنترلر UDMA
3- iso 6400
4- و كنترل هاي جديد تصوير كه توضيح خواهم داد .
-
نقل قول:
البته در نگاه اول شاید بدون در نظر گررفتن فاكتور قیمت هیچ شانسی برای 40 دی وجود نداشته باشد
امیر خان33000 چطور به این نتیجه رسیدید؟اگر درست مقایسه بشه قطعا اینطور نخواهد بود....حداقل با این صراحت كه شما میفرمایید.
نقل قول:
و حتی بر اساس گفته بعضی دوستان كوچ كردن از كانن به نیكون رو زمزمه می كردن اما در عمل احتمالا این موضوع متفاوت خواهد بود .
در زمان معرفی دی 200 هم خیلی ها چنین مطالبی عنوان كردند.
اما بعد از مقایسه ها و تستها و .......... اینطور نشد و حتی كسانی كه دی 70 هم داشتند به جای ارتقاع به دی 200،30 دی خریدند.
نقل قول:
ولی بدون در نظر گرفتن خروجی یعنی در همین حدی که همه ما اطلاعاتی از این دو دوربین داریم جواب کاملا روشن است. چون بعد از 3 روز هنوز کنونیای عزیز تو شک هستند.
توفیق خان........
اگر كسی چیزی ننوشته...دلیل بر روشن بودن جواب نیست.....
حالا توی شك چی؟
كه برن دی 300 بخرن؟
زیاد مطمئن نباشید....احتمال تعویض برند همیشه كمه و در بیشتر مواقع غلط.
نقل قول:
احتمالا" D300 خروجی بسیار جالبی خواهد داشت و به احتمال زیاد بهتر از 40d و به نظرم این دو دوربین هم , مثل D200 و 30d یه نیم کلاس! تفاوت دارند .. 500 دلار هم تفاوت قابل تاملیه ...
البته بر کنونی های عزیز هم واضحه که D300 یک شاهکار به تمام معناست!
دی 200 رو به خاطر دارید؟
همه چنین نظری داشتند...یادمه چند سال پیش با آرش كلی در مورد 20 دی و دی 200 بحث داشتیم.اما آیا اینطور شد؟ تصویر كم نویز تر كانن و شارپنس بیشتر با نویز كمتر و حساسیت بیشتر سنسور به همراه نویز كمتر...همه همه از ویژگی های تصویر كانن بوده.دی 200 هم برای خودش برتی هایی داشت.اما به هرحال با همه این حرفها فروش بیشتر ازآن كانن بود.
نقل قول:
منظور از شانس چیه؟
به خاطر داشته باشید كه دی 300 رو با 400 دی مقایسه نمیكنید.این دو دوربین بسیار به هم نزدیك هستند....شانس برای رقابت این دو معنایی ندارد.
فرهاد خان عزیز...با تك تك فرمایشات شما موافقم.
نقل قول:
دوست عزیز : بر اساس چه شواهدی چنین فرمایشاتی رو بیان میكنید؟
بهتر كمی در بازار بچرخید......بررسی كنید و آمار بگیرید....
در خارج از ایران هم كه مثل آب خوردن....میشه آمار فروش رو در آورد.
در رده 30 دی و دی 200 و دی 80 و 400 دی و......الی كامپكتها فروش بسیار بیشتر ازآن كانن بوده.
والبته اینها اصلا مهم نیست و نباید ملاك انتخاب باشه.
اما چرا همه از دیدن این دو غول نیكون ذوق مرگ شدند؟
اما در مورد كانن چنین اتفاقی نیوفتاد؟
به چند ماه قبل بر میگردیدم..........................زمان ی كه مارك 3 معرفی شد....غوغایی شد...همه حیران بودند در مقابل این همه تكنولوژی در كنار هم ، چه کاننونی ها و چه نیکونی ها.
از طرفی بعد از این ، همگی انتظار ورود 1ds m III رو داشتند ....... با همین مشخصات و همین مگاپیکسل که از کانن هم بعید نبود.پس دیگه دلیلی برای ذوق مرگ شدن کاننی ها وجود نداشت.
40 دی هم به اندازه خودش سر و صدا به پا کرد.....اما نه به اندازه دی 300.چرا؟؟؟
چون اولین شاهکار کانن نبود.....اما دی 300 و دی 3 اولین شاهکارهای نیکون بودند....اولین شاهکارهایی با این همه تفاوت نسبت به مدلهای قبلی .البته شاهکارهایی که بعد از گذر چند ماه از تکنولوژیهایی استفاده میکنند که کانن در چند ماه گذشته از آن استفاده کرده و دوربینهای خود را وارد بازار کرده.....
اما برای استفاده از این تکنولوژی ها و برای داشتن نیکون باید حدود سه ماه دیگر هم صبر کنید.....حدود هفت ماه عقب تر از کانن(کجاش جای ذوق کردن داره؟).
یک نکنه به ذهنم میرسه.....و آن این است که:
هدف نیکون از معرفی این دوربین ها فقط و فقط اعلام حضور آن در بازار به جهت فراموش نشدن بوده است.
در غیر این صورت چه دلیلی داشت که دوربینهایی رو که قراره چند ماه دیگه وارد بازار کنه...از حالا معرفی کنه...اون هم بعد از معرفی این دو دوربین از کانن.
حتما اگر کانن 40 دی و مارک 3 رو معرفی نمیکرد....حالا حالا ها چشم هایمان به جمال این دو نو رسیده روشن نمیشد.
حتی شاید تا اوایل سال آینده هم به همین شکل ادامه پیدا میکرد.....
مسئله بعدی که برایم مثل روز روشن است، این است که این دو دوربین هنوز هم تکمیل نشده اند.
چون هنوز هیچ نمونه عکسی از این دو دوربین دیده نشده...حتی در سایت نیکون.....
اما در زمان معرفی دی 200/ دی 70 / دی 2 ایکس......اول سایت نیکون و سپس سایتهای دیگر نمونه عکسهایی ارائه کردند.
اصلا ممکن هست که این دو دوربین هنوز هم به صورت نمونه باشند و هنوز هم به اوج تکاملی خود نرسیده باشند.
اما شانس:
متاسفانه مدتها است که نیکون از گردونه عکاسی خبری کنار رفته.....نه به طور کامل...اما در اکثر خبرگذاری ها و برای اکثر خبرنگارها...(گفته ها بر اساس سند خواهد بود).
اکثر خبرگذاری ها ، چه در ایران و چه در دیگر نقاط جهان ، به کانن روی آورده اند و تجهیزات خود را بر اساس این بند تهیه کرده اند....
بعد از معرفی مارک 3 ما یک سفارش از خبرگذاری فارس داشتیم......یک سفارش 18 میلیونی.
سویچ کردن دوباره...یعنی هزینه بیشتر و مجدد....که برای اکثر ما توجیهی نداره.
در رده عکاسی عمومی هم نیازی به گفتن نیست...به دست دوستان خود نگاه کنید....
در رده حرفه ای هم که خوب هنوز هم نیکون در رده 1ds m II و در حال حاظر هم مارک 3 دوربینی نداره.
البته منظور از حرفه ای بودن......اون طرف قضیه است(مگاپیکسل)....برای کسانی که شغلشان عکاسی تبلیغاتی و صنعتی است....و قصد چاپهای بسیار بزرگ رو دارند.....
در زمان معرفی 400 دی ، بنده هم قصد خرید داشتم و پیش پیش یکی برای خودم خریدم.....اما بعد از ورود آن به بازار.....بر خلاف آنچه تصور داشتم.....350 دی رو دوربین دوست داشتنی تری یافتم و خرید در این رده را برای همیشه کنار گذاشتم.
اما امروز تمامی عکسهای 40 دی رو دانلود کردم.....
در لینکی که آرش گذاشته بود و در همان سایت.....نمونه کاملا مشابهی از عکسهای 20 دی وجود داره....
میتوانید با 40 دی مقایسه کنید....
در لانگ اکسپورژر 40 دی برتر از 20 دی بوده.....
تا ایزوی 400 تفاوت خواصی ندارند....والبته دانه های قرمزی در 40 دی دیده نمیشه،ولی در 20 دی هست.
در حساسیتهای 800 و 1600 نویز قرمز بیشتری در 40 دی هست .اما نه کاملا محسوس....با نویز ریداکشن روشن هم اصلا نویز رنگی وجود نخواهد داشت.....بدون از دست رفتن جزئیات عکس تمیز تری نسبت به 20 دی خواهیم داشت.
بیشتر که دقت میکنیم.......در حساسیت بیشتر...تصویر 40 دی شارپنس و جزئیات بیشتری نسبت به 20 دی داره.
در لینکی هم که Saeed9009 گذاشته من 40 دی رو کم نویز تر میبینم.جزئیات بیشتر به همراه نویز رنگی کمتر....(مانیتور من بسیار دقیق است)....
در مجموع نتیجه گیری با دیدن نمونه عکسها کاملا مشخص میشه.
اما برتری هر یک....از روی مشخصات اسمی و بر روی کاغذ...........
1-از لحاظ متریال بدنه و مقاومت در مقابل عوامل محیطی..هر دو شبیه به یکدیگرند.
نقل قول:
یكی از مواردی كه به نظر من مهمه و باید به اون اشاره كرد مطلب واترپروف بودن دی300 هست در حالیكه در 40دی كلیه درزها رو با واشر آببندی نمی بینیم (رجوع شود به مقاله 40دی در dpreview ) هنوز این مطلب ابهاماتی داره.
2-در مورد پردازده هم که خوب.....نیکون هم داشته...اما این کانن هم اینقدر مانور تبلیغاتی داد که موجش نیکون رو هم گرفت.
3-هر دو سیستم کاهش گرد و غبار دارند...اما چقدر تفاوت دارند و یا اصلا کار میکنن...خدا میدونه....
4-سیستم فکوس که برتری در دی 300 کاملا دیده میشه.....
5- در مورد سیستم نور سنجی هم که بجز تفاوتهای اسمی در عمل تفاوت خاصی دیده نشده.....(در مدلهای گذشته)
نقل قول:
اختلاف عمده در سیستم فوكوس و نورسنجی ( ظاهرن به نفع نیكن)
در مورد نورسنجی شک دارم فرهاد خان.......
6-بحث همیشه داغ ایزو...........حالا کدام بهتره؟قطعا نیکون نویزی تر خواهد بود.....اما بالاخره ایزوی 6400 داره که کانن نداره.....ایزوی 3200 بدون بوستر هم داره که خودش یک امتیاز محسوب میشه...اما پایین ترین حساسیتش 200 هست....
با بوستر به 100 هم میرسه که با کاهش شدید داینامیک رنج روبرو خواهیم شد.
7-مشخصات شاتر تقریبا یکی هست....بجز دوام بیشتر شاتر در دی 300.
در کانن یک موتور برای شاتر های آهسته وجود داره که قبلا فقط در سی 1D بوده .
8-در کانن تنظیمات Picture style وجود داره که در نیکون نیست....همچنین به همراه 3 مد تنظیمات سفارشی که در دی 300 نیست.
9-ویزور دی 300 کامل و 100 % هست و در 40 دی 95%......اما بزرگنمایی 40 دی بیشتر است.البته نباید محسوس باشه.
10-وضوح ال سی دی در دی 300 هم که گفتن نداره.....اما باید دید که چقدر محسوس خواهد بود....علت استفاده از چنین رزولوشنی.....تنظیم فکوس دقیقتر بیان شده است.....والبته روی پاکت پی سی ها هم چنین ال سی دی هایی وجود داره.....ولی به عقیده من اگر هدف درست فکوس کردن باشه،که خوب مشکلی در کانن وجود نداره(اگر بهتر نباشه)
در کانن این رزولوشن کمتر است.....اما 5 یا 10 برابر بزرگنمایی بر روی تصویر ایجاد میکند که امکان فکوس بسیار دقیق رو فراهم میکنه.....
در کانن هیستوگرام زنده وجود داره.....در نیکون مشخص نشده.
11-در مد نمایش زنده....ظاهرا هر یک مشخصات خواص خودشون رو دارند.....ظاهرا در نیکون هنگام فکوس کردن....آینه تغییر وضعیت نداره.....اما در کانن....برای لحظه ای آینه پایین میاد و فکوس انجام میشه و عکس گرفته میشه.
در نیکون عمل فکوس شبیه به کامپکتها است.
علت استفاده از چنین روشی کم شدن تاخیر شاتر اعلام شده و اظهار شده که بسیار سریع عمل میکند....باید دید.
12-دی 300 مانند مارک 3 تنظیم بک فکوس و فرانت فکوس داره که 40 دی نداره...(بسیار میپسندم)
13-اختلاف قیمتی در حدود 500 دلار وجود داره....پس اگر برتری است.....طبیعی است...اما در مواردی که 40دی برتری داره چه توجیهی وجود داره؟
نقل قول:
فرهاد جان در چه بخشی؟
نقل قول:
- سایز سنسور نیكن بزرگتره ( 23.6×15.8 در برابر 22.2×14.
در اینجا اصلا مهم نیست...مهم فاصله بین پیکسلها و اندازه آنها است
دوستان اگه مطلب مهمی به ذهنشون میرسه حتما عنوان کنند.
-
خوب، جواب از این دندون شکن تر؟
نبود؟
نیکونیا بیان جلو.:::big grin:::
من که استفاده بردم از توضیحات آقا مسعود.
-
مسعود خان.............
شب دراز است و قلندر بیدار.....
بگذار نمونه عکسهای دی 300 بیاید بیرون بعد اینطوری به گذشته بپرداز که دی 200 هم این بود و آن بود...
نه فقط کاننیهای این سایت تو شوک هستند بلکه اجنبیها هم تو همین شوک هستند.
در ضمن منظور من شک نبود شوک بود ببخشید از املاء غلط.
-
به به
به این (صحبتهای مسعود) میگن جنگ با تاكتیك ناپلئونی
یعنی بستن شمشیر از رو
و انداختن برقش تو چش دشمن ( نیكن)
لذت بردیم به خدا
البته جدا از هرگونه تعصب برندی
ظهور حضرت 300 دی رو به جامعه نیكن دوستان تبریك میگم
میتونن یكمی بهتر در مبحث برندی شركت كنند:::big grin:::
-
نقل قول:
فرهاد جان در چه بخشی؟
منظورم همون قضیه ی آینه بود كه نمی دونم چقدر روی كارایی دوربین تاثیر می ذاره.
من هنوزم می گم در اینكه روی كاغذ D300 برتر از 40D است شكی نیست ولی
1- آیا این اختلاف 500 دلار ( اونم برای یك آماتور پیشرفته ) ارزش داره ؟
2- خیلی وقتا اونی كه روی كاغذه با اونی كه در عمل مشاهده می شه خیلی متفاوته.همین D40 نیكن وقتی معرفی شد خیلی از نیكنی ها دكوراژه شدند كه این چه دوربین ناقصیه كه نیكن بیرون داده ولی زمان ثابت كرد كه یكی از بهترین ها در رده ی قیمتی خودشه.
3- تنها چیزی كه الان لازمه كه اختلاف این دو دوربین روشن بشه زمانه و بس. آیا این سیستم پیشرفته فوكوی 51 نقطه ای در عمل جواب خواهد داد یا نه ؟ آیا .....
پی نوشت ادبی !! : تورو خدا جلوی این اپیدمی رو بگیرید. نه تنها اینجا، در خیلی از فوروم های دیگه هم دیدم كه خیلیا به جای خاص ( Special) می نویسند خواص ( Properties) !!!!
-
سلام
تام هوگان بازم سایتشو به روز كرده كه فكر كنم بد نباشه كه مقاله هاشو بخونین:
http://www.bythom.com/D3QA.htm
http://www.bythom.com/D3comments2.htm
یه چیزای خیلی جالب هم در مورد اپیدمی آپگرید و تب خرید نوشته كه بازم خیلی جالبه:
http://www.bythom.com/advice.htm
-
سلام
مسعود خان همه حرف های شما صحیح اما باز هم عقیده دارم كه در براند نیكون انقلابی شده هر چند كه قبلا كانن قبلا سی موس بوده اما برای كسی كه تا حالا كه با سی سی دی كار میكرده و كوله باری از لوازم نیكون داره یا حتی علاقه به این براند داره این تغییرات نیكون لذت زایدی داره . چرا كه تمام ایراداتی كه به نیكون نسبت داده میشد در این مدل مرتفع شده و صد البته به عمل كار بر آید .
و اما در خصوص اظهار نظر شما در خصوص نویز بیشتر دی 300 . از كجا به این نتیجه رسیدی ؟آنهم با این ایمان و قاطعیت . من فكر كیكنم این دو نویز مشابهی داشته باشند . یا لاقل نزدیك به هم .
و نهایتا بر این عقیده هستم كه نیكون دوربین نسبتا كامل و بی ایرادی ارائه نموده است . كه اگر آن را در تركیب با لنزهای خوب و خوش قیمت نیكون در نظر بگیریم . از لحاظ قیمت هم موازنه بین دو براند برقرار می شود .و آن 500 دلار اختلاف قیمت جبران می شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghadiri;
در حساسیتهای 800 و 1600 نویز قرمز بیشتری در 40 دی هست .اما نه کاملا محسوس....با نویز ریداکشن روشن هم اصلا نویز رنگی وجود نخواهد داشت.....بدون از دست رفتن جزئیات عکس تمیز تری نسبت به 20 دی خواهیم داشت.
بیشتر که دقت میکنیم.......در حساسیت بیشتر...تصویر 40 دی شارپنس و جزئیات بیشتری نسبت به 20 دی داره
.
شاید عیب از مانیتور من باشه ولی با نویز ریداکشن خاموش در ایزو 1600 و 800 / 40D نویز بیشتری داره ولی با NR
روشن نویزش کمتر میشه ولی شارپنس تصویر 20D بیشتره در هر دو حالت اختلاف جزئیست...
در لینک دیگری هم که بود نتیجه گیری بالا در مورد 30D هم صادقه...
در مورد مقایسه با D300 مسعود جان همه موارد رو بررسی نفرموده اند ...در موارد برتری 40D با قاطعیت از روی
امکانات صحبت شده ولی در مورد 300D گفته شده باید دید...ویا با سیستم دوربینهای قبلی نیکون مقایسه شده
مثل برتری سیستم نورسنجی که قاعدتا" باید دقیقتر باشه ...گفته شده احتمالا" مثل سریهای قبلی بجز تفاوت اسمی تفاوتی نیست ...گرچه این سیستم نورسنجی جدیده و باید نتیجش رو دید ولی به نظر میرسه درین مورد هم تفاوت وجود داشته باشه ولی در هر صورت تفاوت نمیتونه بیش از 6-5٪ باشه...این در حالیست که بسیاری سیستم نورسنجی مدلهای قبلی نیکون مخصوصا" D200 رو هم برتر از 30D میدونند...
در ضمن بحث میزان فروش کلی نیکون و کنون بحث مجزاییه که تفاوت درون بیشتر به متفاوت بودن استراتژی دو کمپانی برمیگرده و نمیشه ازش نتیجه گیری کرد که مثلا" دوربینهای همرده کنون برتره...گرچه طبق اماری که باید پیداشون کنم شاخص نسبت فروش به تعداد دوربین نیکون بیشتر از کنونه...البته به نظر من فروش این دو دوربین جدید تاثیر قابل ملاحضه ای در فروش نیکون خواهند داشت ...
طبق گفته های خود مسعود خان این حرف که مسلما" D300 نویزی تر از 40D خواهد بود . به نظرم درست نیست...
در ضمن مسعودخان همه امکانات رو مقایسه نفرمودند و گزینشی عمل نمودند...یکی که وقت داره یه مقایسه کاراکتر به کاراکتر اینجا قرابده بد نیست...
آرش جان منتظر نظرات شما هم هستیم...
-
سلام
تا حالا كه نتیجه بحث یك نكته مثبت بوده . این كه ایراد دی 300 حداقل ایزو 200 هستش .
در خصوص ایراد مسعود در مورد picture style فكر می كنم بر خلاف تصور مسعود این دوربین picture style داره .
در نگاه ظاهری ایرادات بیشتری به 40 دی می توان گرفت . كه خیلی راحت می توانست بر طرف شود . از قبیل نداشتن فلاش كماندر . باتری سنج خیلی ابتدائی . كوچك كردن سایز سنسور ( عجیبه ) نداشتن لامپ فوكوس كمكی .
-
نقل قول:
هر چند كه قبلا كانن قبلا سی موس بوده اما برای كسی كه تا حالا كه با سی سی دی كار میكرده و كوله باری از لوازم نیكون داره یا حتی علاقه به این براند داره این تغییرات نیكون لذت زایدی داره . چرا كه تمام ایراداتی كه به نیكون نسبت داده میشد در این مدل مرتفع شده و صد البته به عمل كار بر آید .
و اما در خصوص اظهار نظر شما در خصوص نویز بیشتر دی 300 . از كجا به این نتیجه رسیدی ؟آنهم با این ایمان و قاطعیت . من فكر كیكنم این دو نویز مشابهی داشته باشند . یا لاقل نزدیك به هم .
اگر تغییر ماهیت سنسور از CCD به CMOS منظور باشه که خوب شاید به قول شما انقلابی باشه......اما از نظر من اصلا مهم نیست....چه کسی برایش مهم است که تصویر دوربین توسط چه تراشه ای ثبت شده باشه؟؟؟؟
اینکه CMOS ها چه برتری دارند جای خود.....اما مهم خروجی است و باید دید با این تغییر تکنولوژی چه تغییراتی حاصل خواهد شد.
اما در مورد نویز.....توجه کنید که من در فورومی مینویسم که خوانندگان زیادی داره و در صورت اثبات نشدن گفته هایم.......................................... ...
اختلاف این دو چیزی شبیه به 30 دی و دی 200 خواهد بود که تفاوت کمی نبودند.....
اما زمانی که عکس ایزوی 6400 این دوربین رو دیدم.........به یاد سمباده نمره 45 افتادم!!!!!!
نقل قول:
در مورد مقایسه با D300 مسعود جان همه موارد رو بررسی نفرموده اند ...در موارد برتری 40D با قاطعیت از روی
امکانات صحبت شده ولی در مورد 300D گفته شده باید دید...
مسیح جان.مثل کدوم مورد؟؟؟؟
نقل قول:
مثل برتری سیستم نورسنجی که قاعدتا" باید دقیقتر باشه ...گفته شده احتمالا" مثل سریهای قبلی بجز تفاوت اسمی تفاوتی نیست ...گرچه این سیستم نورسنجی جدیده و باید نتیجش رو دید ولی به نظر میرسه درین مورد هم تفاوت وجود داشته باشه ولی در هر صورت تفاوت نمیتونه بیش از 6-5٪ باشه...این در حالیست که بسیاری سیستم نورسنجی مدلهای قبلی نیکون مخصوصا" D200 رو هم برتر از 30D میدونند...
مسیح جان کدام برتری؟؟؟؟
اگر چیزی اسمی نباشه.باید نتیجه ای هم داشته باشه...درسته؟؟؟؟
این نتیجه در کجا دیده شده؟؟؟؟
در کدامیک از ریویو های معتبر از آن صحبت شده؟؟؟؟
و اما اینکه مثلا من BMW رو از بنز بهتر بدونم اصلا مهم نیست........مهم اینه که آیا واقعا بهتره یا نه؟؟؟؟
خوب من و خیلی دیگر از دوستان ...... و تعداد بیشتری از عکاسان دنیا.کانن رو از نیکون بهتر میدونند.........
توجه کنید که نظر شخصی .فقط نظر شخصی است و قابل احترام...نه ملاک برای نتیجه گیری.
اینکه نیکون برای سیستم نورسنجی خود داستانی نوشته و بیاناتی اظهار داشته.......و اگر هزاران برابر هم بر رو کاغذ از تکنولوژی های خود برای ما گفته باشه........نتیجه حاصل شده از تصویر خروجی.....مهم است که آیا تفاوتی داره یا نه؟؟؟؟
نقل قول:
در ضمن بحث میزان فروش کلی نیکون و کنون بحث مجزاییه که تفاوت درون بیشتر به متفاوت بودن استراتژی دو کمپانی برمیگرده و نمیشه ازش نتیجه گیری کرد که مثلا" دوربینهای همرده کنون برتره...گرچه طبق اماری که باید پیداشون کنم شاخص نسبت فروش به تعداد دوربین نیکون بیشتر از کنونه...البته به نظر من فروش این دو دوربین جدید تاثیر قابل ملاحضه ای در فروش نیکون خواهند داشت ...
مسیح جان..............بنده هم عرض کردم که ملاک مقایسه نیست......
اما قطعا من هم آرزو دارم شرکت من در ایران بیشترین فروش دوربین رو داشته باشه.........اما چون نمیتوانم......آیا به استراتژی شرکت ما بر میگرده؟؟؟؟؟
احتمالا نیکون از پول و از سهم بیستر بازار بدش میاد؟؟؟؟به هر حال مهم نیست.
مسیح جان آمارت برای کی هست........
در سایت www.Stevesdigicams.com درصد فروش تمام شرکتها تا سال گذشته نوشته شده بود.......
میتونی بررسی کنی......
در مورد آمار دقیقتر فرهاد خان ضحمتش رو میکشن.........
نقل قول:
طبق گفته های خود مسعود خان این حرف که مسلما" D300 نویزی تر از 40D خواهد بود . به نظرم درست نیست...
هم فاله و هم تماشا...........دیر و زود داره...اما سوخت سوز نداره.......
یادمه دوستان از پروسس خوب دی 200 بر روی نویز بسیار صحبت کرده بودنند و عده ای آن را کم نویز تر از 20دی هم میدانستند.........اما اینطور نبود.......
نقل قول:
در ضمن مسعودخان همه امکانات رو مقایسه نفرمودند و گزینشی عمل نمودند...یکی که وقت داره یه مقایسه کاراکتر به کاراکتر اینجا قرابده بد
قطعا همین طور هست...برای همین منتظر نظر دوستان هم شدم.........شما بفرمایید ما هم میشنویم.
نقل قول:
در خصوص ایراد مسعود در مورد picture style فكر می كنم بر خلاف تصور مسعود این دوربین picture style داره .
تا جایی که یادمه من ایرادی به این مسئله نگرفتم........برای اکثر ما که RAW عکاسی میکنیم......وجود چنین سیتمی اصلا مهم نیست...........من فقط در مورد تفاوت این دو در این بخش نوشتم.
نقل قول:
در نگاه ظاهری ایرادات بیشتری به 40 دی می توان گرفت . كه خیلی راحت می توانست بر طرف شود . از قبیل نداشتن فلاش كماندر . باتری سنج خیلی ابتدائی . كوچك كردن سایز سنسور ( عجیبه ) نداشتن لامپ فوكوس كمكی .
خیلی بیشتر نه........اما به همه این ایرادات بجز کوچک شدن اندازه سنسور صد درصد موافقم......و گاهی کانن رو بخاطر این ایرادات مسخره و کوچک مورد نفرین قرار میدهم.
در سنسور 300 دی /10 دی /20 دی و 30 دی از تکنولوژی قدیمی تری استفاده شده بود(بر اساس اظهارات کانن).
30 دی هم که تغییر سنسوری نسبت به 20 دی نداشته.....
اما در 350 دی و 400 دی و اکنون در 40 دی از تکنولوژی جدیدتری استفاده شده است.....بنابراین طبیعی است که مانند دو مدل قبلی از همان تکنولوژی استفاده کرده باشه......
البته کنن گفته که این سنسور دوباره طراحی شده.....
بر روی قسمت پردازشگر و همچنین سیستم کاهنده نویز و دیگر قسمتها تغییرات اساسی ایجاد کرده است.حالا باید دید.
-
این لینک ایزو 6400 رو نمیدونم چرا کسی اینجا قرارش نداده..مسعود سمباده نمره 45 هم فکر نکنم انقدر زمخت باشه ;)..
کد:
http://www.slrclub.com/bbs/vx2.php?id=newproduct&page=1&sn1=&sid1=&divpage=4&sn=off&sid=off&ss=on&sc=off&select_arrange=headnum&desc=asc&no=20929
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doncorleone
این لینک ایزو 6400 رو نمیدونم چرا کسی اینجا قرارش نداده..مسعود سمباده نمره 45 هم فکر نکنم انقدر زمخت باشه ;)..
کد:
http://www.slrclub.com/bbs/vx2.php?id=newproduct&page=1&sn1=&sid1=&divpage=4&sn=off&sid=off&ss=on&sc=off&select_arrange=headnum&desc=asc&no=20929
کد PHP:
http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=55474&postcount=65
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
اینکه نیکون برای سیستم نورسنجی خود داستانی نوشته و بیاناتی اظهار داشته.......و اگر هزاران برابر هم بر رو کاغذ از تکنولوژی های خود برای ما گفته باشه........نتیجه حاصل شده از تصویر خروجی.....مهم است که آیا تفاوتی داره یا نه؟؟؟؟
به نقل از جناب محبی:
"به نظر من، اگر محدوديت مالي در کار نباشد، در 90 درصد مواقع D200 را ميتوان ترجيح داد.
D200 شاهکار دقت و نورسنجي و فلاش متري است.
در مورد 30D و D200 هم ، بهتر است نيازهاي كاربر در نظر گرفته شود. براي كاربري (مخصوصاً ايراني) كه كار indoor با فلاش بسيار دارد و به دقت نورسنجي و فلاش متري فوقالعادهاي نياز دارد، D200 انتخاب بهتري است."
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
دی 200 رو به خاطر دارید؟
همه چنین نظری داشتند...یادمه چند سال پیش با آرش كلی در مورد 20 دی و دی 200 بحث داشتیم.اما آیا اینطور شد؟ تصویر كم نویز تر كانن و شارپنس بیشتر با نویز كمتر و حساسیت بیشتر سنسور به همراه نویز كمتر...همه همه از ویژگی های تصویر كانن بوده.دی 200 هم برای خودش برتی هایی داشت.اما به هرحال با همه این حرفها فروش بیشتر ازآن كانن بود.
دوباره توجه شما رو به لینک زیر جلب میکنم! هرچند از این لینک ها زیاد میشه پیدا کرد ...
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1019&message=16408624
جناب قدیری درسته که نیکون در تنظیمات دیفالت و در مد Jpeg تصاویر سافت تری نسبت به کنون تولید میکند ولی اکثرا" بر این مطلب اذعان داشته اند که در این دو دوربین با یکسان کردن مقدار نوردهی و شارپنینگ , نمونه نیکون شارپنس بالاتری خواهد داشت و به خصوص در مد Raw این مسئله واضح و مبرهن و دیدنی است! حتی کامنت هایی از کوچ کنندگان کنون به نیکون دیده ام مبنی بر بلوری تر بودن عکس های کنون .. چیزی که باعث شده خودم بیشتر به سمت نیکون تمایل پیدا کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
40دی هم به اندازه خودش سر و صدا به پا کرد.....اما نه به اندازه دی 300.چرا؟؟؟
چون اولین شاهکار کانن نبود.....اما دی 300 و دی 3 اولین شاهکارهای نیکون بودند....اولین شاهکارهایی با این همه تفاوت نسبت به مدلهای قبلی
مسعود خان واقعا" میشه شاهکاری مثل 40D رو با شاهکاری مثل D300 برابر دونست؟! :-) به خصوص اگر مشکل نویز در D300 حل شده باشه و یا اینکه حتی بهتر از D200 باشه .. D3 هم بماند که اگر شارپنس بالای نیکون رو با نویز بسیار کم و اون بدنه ها و ارگونومیک فوق العاده نیکون همراه کرده باشه ... ! چه شود ... ! :cool:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
مسعود خان واقعا" میشه شاهکاری مثل 40D رو با شاهکاری مثل D300 برابر دونست؟! :-) به خصوص اگر مشکل نویز در D300 حل شده باشه و یا اینکه حتی بهتر از D200 باشه .
وقتی هنوز نمونه عکسهای دی 300 بیرون نیامده است چطوری می توان مقایسه کرد؟
فقط از روی حدس و گمان یا شعارهای تبلیغاتی؟
این دو دوربین در یک رده هستند و اگر بخواهیم از روی حدس و گمان نتیجه گیری کنیم برتری هر یک از این شاهکارها کاملا بستگی به نوع سلیقه و کاربرد شخص دارد.
با توجه به قیمت بالا تر دی 300 در برابر دی 40 این یک ضعف از نظری برخی است. و در مقابل سیستم نورسنجی و فوکوسی که شما ذکر کردید شاید برتری با دی 300 باشد. اما بنظر کاربری که نورسنجی برایش مهمتر است شاید دی 300 برتری داشته باشد و برای کسی که بودجه برایش مهم است دی 40 . در کل این دو هیچ برتری فاحشی ندارند از یک دیگر. برای من اختلاف نویز اصلا مهم نیست اما برای یکی مثل قدیری خان مهم است. و برعکس نورسنجی و ارگونمیکی برای من مهم است ولی برای قدیری خان خیر.( البته من بطور مثال عنوان کردم شاید اختلاف های دیگری هم داشته باشند. که حتما دارند)
خلاصه هر کدام برتری خاص خودشان را از یکدیگر دارند. به قول بعضی از دوستان با تجربه نمی توان حکم داد این از آن برتری دارد.
(البته یک مدتی طول کشید تا من به این نتیجه رسیدم):::big grin:::
-
من سوالی از كسایی كه الان دارن برای خرید نیكون D300 برنامه ریزی میكنن، دارم ، بخصوص از اونهایی كه فكر تغییر برند الان تو ذهنشونو و دارن بهش فكر میكنند ( حتی شده 10 ثانیه بهش فكر كردن ):
____با توجه به تجربه های قبلی ، خدمات شركت نیكون در ارایه انبوه وسریع محصولات خود در بازار و شاید ناتوانی محسوس در این ضمینه ( میتوان به كمیاب بودن 18-200 نیكون اشاره كرد) امكان همچین سیستم توزیع تقریبا كندی رو برای محصولات جدید ازاین شركت میشه تصور كرد .
____از طرفی با گذشت چندین روز و منتشر نكردن نمونه عكس از این محصولات جدید بصورت رسمی ، به احتمال زیاد میشه حدس زد كه D300 هنوز صد در صد كامل نشده و ممكنه تغییراتی داشته باشه كه این خود باعث به تعویق افتادن توزیع در بازار جهانی میشه كه خوب به نسبه در ایران باز دیرتر در دسترس خواهد بود .
____با توجه به نكته بالا میشه فرض كرد كه با برنامه ریزی حدود 6 ماه دیگه میشه این دوربین را در ایران با قیمت حدود 2 میلیون تومان تهیه كرد.
_____خوب تا اون موقع هم كه شركت كنون ممكنه نسخه جدید 5D MKII or 6D روبه باازر معرفی كنه --اونهم با مشخصات فوق العاده فول فریم و سرعت بیشتر و ......و با قیمت حداكثر 2.5 میلیون تومان و شاید بشه بهار سال 1387 اونو تهیه كرد ---یعنی حدود 3 ماه دیرتر از D300 در بازار ایران
درنتیجه سوال من با توجه به نكات بالا اینه :
ایا واقعا 3 ماه صبر + حدود 500 هزار تومان هزینه بیشتر برای یك دوربین فول فریم عالی كه برای ما ( بقول معروف آماتورهای جدی) دیگه نهایتشه ، كافی نیست ؟؟؟؟؟
با توجه به اینكه اصولا یك دوربین 2 میلیونی نمی تونه اولین دوربین ادم باشه ( البته استثنا هم داریم) پس اون 3 ماه صبر بی معنیه و چیزی رو از دست داده نمیشه و برای همه این خرید به عنوان دوربین دوم یا ارتقا دوربین اولشون هست ( حالا هر برندی)
و درمورد 500 هزار تومان هم در این اشل خرید فكر كنم كاملا ارزش یك فول فریم رو داشته باشه
___یعنی میخواهم بگم كه برای من در حال حاضر فكر كردن به D300 به اندازه همون 10 ثانیه هم نیست
و اینكه در این مرحله و زمان به نظر من صحبت از كوچ و تغییر برند (خرید D300 ) یك اشتباهه . چرا :
____برای كنونی ها اشتباهه چون خودشونو از داشتن دوربینی مانند 5D mkII یا 6D محروم میكنن.
____برای نیكونیها هم اشتباهه چون اونها هم خودشونو از داشتن دوربینی مانند 5D mkII یا 6D محروم میكنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME
من سوالی از كسایی كه الان دارن برای خرید نیكون D300 برنامه ریزی میكنن، دارم ، بخصوص از اونهایی كه فكر تغییر برند الان تو ذهنشونو و دارن بهش فكر میكنند ( حتی شده 10 ثانیه بهش فكر كردن ):
____با توجه به تجربه های قبلی ، خدمات شركت نیكون در ارایه انبوه وسریع محصولات خود در بازار و شاید ناتوانی محسوس در این ضمینه ( میتوان به كمیاب بودن 18-200 نیكون اشاره كرد) امكان همچین سیستم توزیع تقریبا كندی رو برای محصولات جدید ازاین شركت میشه تصور كرد .
____از طرفی با گذشت چندین روز و منتشر نكردن نمونه عكس از این محصولات جدید بصورت رسمی ، به احتمال زیاد میشه حدس زد كه D300 هنوز صد در صد كامل نشده و ممكنه تغییراتی داشته باشه كه این خود باعث به تعویق افتادن توزیع در بازار جهانی میشه كه خوب به نسبه در ایران باز دیرتر در دسترس خواهد بود .
____با توجه به نكته بالا میشه فرض كرد كه با برنامه ریزی حدود 6 ماه دیگه میشه این دوربین را در ایران با قیمت حدود 2 میلیون تومان تهیه كرد.
_____خوب تا اون موقع هم كه شركت كنون ممكنه نسخه جدید 5D MKII or 6D روبه باازر معرفی كنه --اونهم با مشخصات فوق العاده فول فریم و سرعت بیشتر و ......و با قیمت حداكثر 2.5 میلیون تومان و شاید بشه بهار سال 1387 اونو تهیه كرد ---یعنی حدود 3 ماه دیرتر از D300 در بازار ایران
درنتیجه سوال من با توجه به نكات بالا اینه :
ایا واقعا 3 ماه صبر + حدود 500 هزار تومان هزینه بیشتر برای یك دوربین فول فریم عالی كه برای ما ( بقول معروف آماتورهای جدی) دیگه نهایتشه ، كافی نیست ؟؟؟؟؟
با توجه به اینكه اصولا یك دوربین 2 میلیونی نمی تونه اولین دوربین ادم باشه ( البته استثنا هم داریم) پس اون 3 ماه صبر بی معنیه و چیزی رو از دست داده نمیشه و برای همه این خرید به عنوان دوربین دوم یا ارتقا دوربین اولشون هست ( حالا هر برندی)
و درمورد 500 هزار تومان هم در این اشل خرید فكر كنم كاملا ارزش یك فول فریم رو داشته باشه
___یعنی میخواهم بگم كه برای من در حال حاضر فكر كردن به D300 به اندازه همون 10 ثانیه هم نیست
و اینكه در این مرحله و زمان به نظر من صحبت از كوچ و تغییر برند (خرید D300 ) یك اشتباهه . چرا :
____برای كنونی ها اشتباهه چون خودشونو از داشتن دوربینی مانند 5D mk II یا 6D محروم میكنن.
____برای نیكونیها هم اشتباهه چون اونها هم خودشونو از داشتن دوربینی مانند 5D mkII یا 6D محروم میكنند.
اولا": یه نیکونی میتونه صبر کنه و بعد از معرفی چیزی مثل 5D mk II و افت قیمت محسوس حاصل از گذشت زمان و اومدن دوربین جدیدتر , D300 رو با قیمت کاملا" اقتصادی تر تهیه کنه ...
ثانیا": از کجا معلوم که تفاوت قیمت بین 5D و 5D mk II بیشتر از اینهایی نباشه که شما گفتین ...
ثالثا": فکر نکنم با اومدن D300 و با توجه به اختلاف قیمت زیاد D200 و 40D تا مرز دو ملیون قیمت D300 در همون ابتدا هم 2 ملیون باشه ...
رابعا": شما میگی کسی که نیکونی هم باشه و به فکر خرید D300 باشه دوربینی مثل 5D mk II را از دست خواهد داد! پس این وسط بحث همیشگی لنزهای موجود چه خواهد شد؟! و اینکه به احتمال زیاد نیکون دوربینی برای مقابله با 5D II تدارک خواهد دید و باز احتمالا" یکسال یا کمتر بعد از معرفی 5D II یه فول فریم بهتر و در همون رده خواهد داشت ... البته اگر واقعا" احتیاج مبرم! به فول فریم احساس بشه قضیه فرق میکنه که فکر میکنم این هم درصد کمی رو شامل خواهد شد ...
-
خوب معلومه كه فرشاد جان تمام این حرفهاییكه ما داریم اینجا میزنیم و مطرح میكنیم صددر صد نیست
و فقط داریم راجع به یك موضوع از زوایای مختلف نگاه میكنیم.
___من فكر نكنم نسخه جدید كلاس 5D بیشتر از 2500 دلار معرفی بشه--این یعنی به احتمال ما میتونیم بعد از معرفی نسخه جدید خود 5D رو نزدیك و زیر 2000 خریداری كنیم ( بخصوص دست دومهاشو) و باز یعنی یك دوربین فول فریم با قیمت خیلی مناسب واینجاست كه باز عرصه برای دوربینهای نیكون مثل D300 كه كراپ دارن ولی قیمتشون بیشتر از رده دوربینهای كراپداره، خیلی تنگ میشه
___پس تا اینجای بحث شما هم موافق هستید كه بیشتر بحث با معرفی D300 كوچ نكردن نیكونیهاست نه اینكه كنونیها بخوان برند عوض كنند ( بخصوص كه برای لنزهاشون بیشتر هزینه كردن) --البته دیگه فكر كنم در مورد لنز هم در 2 برند دیگه فرقی تو هزینه ها نخواهد بود چون كنون به لنزهای ارزون قیمت با كیفیت متوسط و امكانات خوب مثل IS رو آورده و نیكون هم تولید لنزهای خوب حرفه ای رو شروع كرده
___یعنی با تاخیر چند سال بالاخره نیكون مثل اینكه كیفیت و استاندارد دوربیناشو داره به استاندارد كنون میرسونه ( منظورم بیشتر قابلیت و كیفیت ایزو در درجه بالاست كه مهمترین خصوصیات دوربینهای دیجیتاله)---(((البته میدونی كه هنوز هیچ چیز معلوم نیست چون هنوز تست و مقایسه ای نشده و چه بسا كه نیكون از كنون پیشی گرفته)))
___ولی در اریه دوربین در رده های یكسان با قیمتهای مشابه به نظر من نیكون یك دوربین و قدم (یا بیشتر) از كنون عقبه و به این سادگی هم نمیتونه جبران كنه ---درفول فریم حرفه ایی و Highend كه 4-5 سالی عقب مونده و بازار تو اون قسمت ( كه شاید بیشترین اعتبار و امتیاز رو برای یك برند داره) از دست داده
___دركامپكت هم كه فكر نكنم بتونه بازار رو از كنون بگیره و در مورد SLRlike كه بنظر میرسه نیكون بیخیال شده و رقابت و واگذار كرده بخصوص درمورد دوربینهای با زوم زیاد.
___حالا بگذریم---بله با شما موافقم كه اگر نیكون دوربینی در رده 5D ارایه بده كار انتخاب یوزرهارو راحتر میكنه چون دیگه اونهای كه دوربینهای نیكون زیر1000 دلار دارن با لنزهای ارزون زیر 1000 دلار همش دو دو تا چهار تا نمیكنن كه برن سراغ فول فریمهای خوب و نسبتا ارزون كنون(اینجا بحث سركساییكه میخوان فول فریم داشته باشن یا بیشتر هزینه كنن و مسلما راجع به اولین خریدهابحث نمیكنیم)---ولی باز هم در این حالت 2 تا دوربین از كنون عقبه باز و باید همش خودشو به اون استانداردها برسونه (منظورم همون ایزو و كیفیت خروجی)چون ناخودآگاه مقایسه میشه دیگه
___میدونی چیه دیگه فكركنم اونقدر كیفیتها و تكنولوژی های بكار رفته شبیه هم بشه كه خروجیها خیلی نزدیك به بشه و دیگه كاربرها حتی بخاطر هزینه نكردن روی یك باطری برند عوض نكنن و از این پس زمان خیلی مهمتر میشه
-
محمد جان در مورد قیمت و بدنه و لنزهای موجود و ... زیاد میشه بحث کرد ولی مطمئنا" افت قیمت 5D موجود , تاثیر موثری روی فروش D300 نخواهد داشت وگرنه نیکون این دوربین رو با این قیمت تقریبا نزدیک به 5D به بازار نمیفرستاد .. من نمیدونم آخه آدم از یه بدنه دیگه چی میخواد که توی D300 نیست! فول فریم نیست که اون هم با این قیمت اصلا" مهم نیست ...
شاید بشه گفت بیشترین مشکلی که بنده با کنون دارم اینه که برای گرفتن عکسهای دلخواه با شارپنس بالا هزینه بیشتری باید کرد وگرنه هیچ دشمنی ای باهاش ندارم! خدا رو چه دیدی شاید ما هم که این همه دم از نیکون میزنیم یه روز کنون دار شدیم ... !:::happy::: فعلا" که منتظر تست ها هستیم ببینیم چی از آب در میاد ...
-
سلام
من خودم از اونایی هستم كه از مشخصات D300 خیلی ذوق زده شده ام ولی تجربه می گه كه نباید برای چیزی كه هنوز به بازار نیومده و هیچ نمونه عكسی ازش بیرون نیومده و فقط به خاطر مشخصات روی كاغذ این همه سینه درانی ( از اون اصطلاحات كیهانیه ها !! ) كرد.
باید صبر كرد. فقط صبر.
زیادی طرفداری كردن از یه چیز فعلن موهوم یه وقت ممكنه خجالت و پشیمونی و ... به همراه بیاره.:eek:
مخصوصن اینكه بعضی از دوستان برخی دوستی ها و انسانیت و رفاقت و همه چیزو به خاطر دوتا برند كه سودش تو جیب كسی دیگه می ره گاهی زیر سوال برده و نابود می كنن. ارزششو نداره به خدا.
-
آقا فرهاد عزیز كه خیلی هممون دوستتون داریم
اینجا فكر نكنم كسی با كسی دشمنی داشته باشه و
اینكه هنوز ما فعلا داریم بحث سر قیمت و بازار میكنیم و تازه فاكتورهای واقعی و مشخصات دوربین هارو در نظر نداریم و خودمون داریم فرض میكنیم خروجی این دو دوربین یكیه ( به فرض) ولی بدنه ها با هم فرق میكنه یعنی نیكون در ازای پول بیشتر امكانات بیشتری در بدنه D300 گذاشته
مثلا 51 نقطه فوكوس كه درمدلpro D3 هم هست ( بماند كه من دراین سالها كه 350 دی رودارم شاید زیر 10 بار غیر
از نقطه وسط فوكوس از نقاط دیگراستفاده كردم) و فكر كنم خیلی از دوستان ( حتی حرفه ایهای این محفل) هم همیشه یااكثر اوقات از نقطه وسط استفاده كنند یعنی به قول شما این امكانات فعلا رو كاغذ جذابه البته هزینه خودشون رو هم داره.
البته بغیر از عكاسهای ورزشی و خبری كه فكر كنم اصلا اونها توی این بحث وارد نیستند و ما داریم راجع به دوربینهای پیشرفته نیمه حرفه ای صحبت میكنیم.
حرف اینجاست كه فعلا دوربینی مثل 5D وجود داره كه تستشو تا حالا داده و سر بلند هم بوده و با این قیمتها و قیمتهای آینده نزدیك هر دوربینی تو این رنج قیمت 1500-2000 دلار را بطور جدی تهدید میكنه
-
'مورد توجه مدیران تالار
امیدوارم که این پست رو حذف نکنید!!
هدف این سایت عکاسی هست و نه سینه چاک کردن برای یه برند!!
کافیه تا به یک نگاه به بی مورد بودن بعضی بگو مگو ها پی ببریید.
اعضا مراجعه می کنند که تا با خوندن یک توپیک چیزی دستگیرشون بشه نه اینکه وقتشون به کل(بخونید Kal) انداختن های بچه گانه تلف بشه.
مطمئن نیستم که اینجور بحث های حضرات با قوانین سایت در تعارض هست یا نه؟
صحبت از تیم کنون و نیکون هست یا بررسی و بحث حرفه ای؟؟
بعضی ها کاسب هستند و هیچی ندارن بگن تا اینکه کسی مطلبی بگه و اونوقت شروع کنند به پست های بلند و بالا که دست آخر هم معلوم نیست که هدفشون چیه (بیشتر به افا ضه فضل می خوره) .
در نهایت اینها به اعتبار این فروم و گردانندگانش لطمه می زنه.
پیشنهاد می کنم که این حضرات یه بخش برای تیمشون درست کنن و اونجا نفس کش بطلبن، تکلیف اونایی هم که دنبال چیز یاد گرفتن و یاد دادن و راهنمایی دوستان هستن هم معلوم می شه و اون توپیک ها را رو دنبال نمی کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
! و اینکه به احتمال زیاد نیکون دوربینی برای مقابله با 5D II تدارک خواهد دید و باز احتمالا" یکسال یا کمتر بعد از معرفی 5D II یه فول فریم بهتر و در همون رده خواهد داشت ... البته اگر واقعا" احتیاج مبرم! به فول فریم احساس بشه قضیه فرق میکنه که فکر میکنم این هم درصد کمی رو شامل خواهد شد ...
فرشاد جان من بعید میدونم نیكون فعلا دوربینی در رده 50 دی بده...چرا؟؟؟؟؟
اگر دقت كنید متوجه میشوید كه مشخصات دی 300 آنقدر به دی3 نزدیك هست كه اگر كسی قصد خرید داشته باشد.با توجه به این اختلاف قیمت بر سر دو راهی میمونه ........مگر اینكه واقعا از خریدش هدف خاصی رو داشته باشه تا كوچكترین تردیدی در دلش راه پیدا نکنه......
دوم اینکه اگر هم نیکون بخواهد دوربینی ارائه بده تا در رده 5 دی)ورژن جدیدش) باشه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟؟؟؟
فقط یک حالت داره...اون هم دی 3 با بدنه دی 300............چون دی 300 بجز فول فریم بودن اکثر مشخصات دی 3 رو به ارث برده........
و اگر ساخته بشه دیگه چه کسی بخاطر بزرگتر بودن بدنه و چند آپشن بهتر حاضر به پرداخت چنین پولی میشه...
نقل قول:
شاید بشه گفت بیشترین مشکلی که بنده با کنون دارم اینه که برای گرفتن عکسهای دلخواه با شارپنس بالا هزینه بیشتری باید کرد وگرنه هیچ دشمنی ای باهاش ندارم
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟منظور از هزینه بیشتر چیه؟؟؟؟
نقل قول:
'مورد توجه مدیران تالار
امیدوارم که این پست رو حذف نکنید!!
اعضا مراجعه می کنند که تا با خوندن یک توپیک چیزی دستگیرشون بشه نه اینکه وقتشون به کل(بخونید Kal) انداختن های بچه گانه تلف بشه.
پیشنهاد می کنم که این حضرات یه بخش برای تیمشون درست کنن و اونجا نفس کش بطلبن، تکلیف اونایی هم که دنبال چیز یاد گرفتن و یاد دادن و راهنمایی دوستان هستن هم معلوم می شه و اون توپیک ها را رو دنبال نمی کنن.
دوست عزیز دانشمند من زیاد تند رفتید............
بهتر بود حداقل چند پست میزیدید بعد به دیگران میتاختید.......
اما مسئله ای که مهم است و شما اصلا به آن دقت نکرید........
از ابتدا که این فوروم به راه افتاد تا با این لحظه این پستها بود وخواهد بود.............به تاپیکهای قدیمی نگاه کنید...
دوم اینکه از اسم این تاپیک مشخص است که چه بحثهایی در آن صورت میگیرد.....پس اگر مشکلی دارید میتوانید اصلا بازش نکنید...وووووو
سوم اینکه در این تاپیک هیچ جنگی صورت نگرفته و نخواهد گرفت.....فقط بحث و نقد بررسی است..اگر باز هم مشکلی دارید بهتر اصلا نخونید و برای مدیران و اعضا نسخه نپیچید.........
چهارم........اگر هیت سایت بالا است و اینقدر بازید کننده داره...مقداریش به همین بحثها بر میگرده.....و خوشبختانه اعضای فوروم رو به افزایش هستند....نه کاهش......
و از همه مهمتر..........از لابلای این بحثها دوستان زیادی آموختند و یاد گرفتند......پس شما هم بهتر بجای پیشنهاد دادن به ما حضرات.......کمی مطلب بیاموزید و یاد بگیرید و البته از بار علمی شما هیچ نمیدانم.......
نقل قول:
بعضی ها کاسب هستند و هیچی ندارن بگن تا اینکه کسی مطلبی بگه و اونوقت شروع کنند به پست های بلند و بالا که دست آخر هم معلوم نیست که هدفشون چیه (بیشتر به افا ضه فضل می خوره) .
و اما دوست عزیز و عالم من......جای جواب شما در این فوروم نیست.....
همانطور که جای پست شما در این فوروم نیست ..........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
stirlitz
شما اگر می بینید که بار علمی بهتون منتقل نمیشه خوب فکر دیگه ای کنید که منتقل بشه!!!
گفتن خوبی ها و بدی ها هدف اصلی یک مقایسه است. فکر نمیکنم کسی اینجا نفس کش بطلبد و سینه چاک کند.
گمان نمی کنم مسئولیت زدن پست های بلند و یا کوتاه افراد و اهدافشون به من و شما ارتباطی داشته باشه. در فضای مجازی فروم همه با هم متحد هستند برای بدست آوردن تجربیات یکدیگر که بسیار ارزشمند می باشند. و من و شما اگر از لابلای صحبتها نتیجه مورد نظرمون بدست نیاید بدون تعارف مرخص هستیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
فرشاد جان من بعید میدونم نیكون فعلا دوربینی در رده 50 دی بده...چرا؟؟؟؟؟
اگر دقت كنید متوجه میشوید كه مشخصات دی 300 آنقدر به دی3 نزدیك هست كه اگر كسی قصد خرید داشته باشد.با توجه به این اختلاف قیمت بر سر دو راهی میمونه ........مگر اینكه واقعا از خریدش هدف خاصی رو داشته باشه تا كوچكترین تردیدی در دلش راه پیدا نکنه......
مسعود جان! فول فریم بودن , بدنه حرفه ای و عکاسی با سرعت خیلی بالا هر جنبنده ای در رده حرفه ای و غیر حرفه ای رو میتونه وسوسه کنه! و برای حرفه ای ها میتونه حکم نون شب رو هم داشته باشه! و از آنجا که نیکون و کنون با این دوربینها بازار خاصی رو هدف گرفته اند پس از جانب D300 یا 40D خطری احساس نخواهد شد ... وگرنه با تولید 5ِD هم که باید بوی حلوای 1Ds II بلند میشد! تازه با اختلاف قیمت خیلی بیشتر نسبت به هم در برابر D3 نسبت به D300 ...
در مورد فول فریم بعدی نیکون ... مطمئنا" اگه لازم باشه و نیکون هم بخواد حتما" این کار رو انجام خواهد داد! حالا چه با سیاست قیمت گذاری چه با جرح و تعدیل مشخصات D300 روی بدنه جدید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟منظور از هزینه بیشتر چیه؟؟؟؟
منظورم فقدان لنزهای ارزونتر با کیفیت مناسب هست و اینکه فکر میکنم به دلیل خاصیت ذاتی عکسهای کنون , برای بدست آوردن شارپنس بالا باید از لنزهای شارپتر نسبت به نیکون استفاده کرد ...
در حال حاضر هم که برای دیدن تستهای D300 و D3 جون به لب شدیم!
یه نکته خیلی مهمتر! چرا بعد از هر پست جانبدارانه از کنون سیل تشکرات سرازیر میشه؟!:-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
.....
در مورد فول فریم بعدی نیکون ... مطمئنا" اگه لازم باشه و نیکون هم بخواد حتما" این کار رو انجام خواهد داد! حالا چه با سیاست قیمت گذاری چه با جرح و تعدیل مشخصات D300 روی بدنه جدید ...
:biggrin:lol
فرشاد جان بذار اول همين يكي بياد بيرون و امتحان خودشو پس بده بعد. به قول قديميا (اين يه ضرب المثل طنزه و قصد اهانت و جسارت نداره) بذار ايني كه زاييده بزرگ كنه بعد.:biggrin:
-
نقل قول:
وگرنه با تولید 5ِD هم که باید بوی حلوای 1Ds II بلند میشد! تازه با اختلاف قیمت خیلی بیشتر نسبت به هم در برابر D3 نسبت به D300 ...
عزیز دل برادر.....كلی فرق بین 5 دی 1 دی اس بود............مثلا.....
12 مگاژیكسل در برابر 16.7.....
سیستم فكوس بسیار پیشرفته تر در 1ds m II
بدنه كاملامقاوم تر و حفاظت شده در برابر رطوبت و گرد وغبار و باران و.......كه 5 دی اینطور نبود.....
ویزور بزرگتر با پوشش 100 در صد در 1ds m II....
سرعت عکاسی بالاتر و بافر حجیم تر نسبت به حجم و رزولوشن عکسها.
منوی بسیار کامل در 1ds m IIو اپشنهای بسیار بیشتر........
وکلی از این فرقها.....
تنها تشابه این دو دوربین فقط فول فریم بودنه آنها است.....
اما به دی 300 و دی 3 هم یک نگاهی بیندازید.....و کلیه امکانات و فاکتورها رو مقایسه کنید.....اون وقت به این نتیجه میرسید که تنها تفاوتهای جزئی بین این دو دوربین وجود دارد.....بجز اندازه سنسور.
من اگر نیکونی بودم و قصد خرید دوباره داشتم .....بین دی 3 و دی 300 واقعا میماندم.....مگر اینکه اصلا مشکل مالی نداشتم.
چرا که تمام مشخصات این دو بسیار نزدیک هم هستند.یک دی 3 کوچک.......
حالا اگر این وسط یک رقیب برای 5 دی پیدا بشه چه تغییری قراره داشته باشه؟؟؟
به نظر من فقط سنسور........با همان بدنه و همان مشخصات.....
به نظر منطقی نمیاد حالا حالا ها نیکون چنین مدلی تولید کنه.....
مگر اینکه دی 3 ارتقاع خاصی پیدا کنه....حداقل از نظر مگاپیکسل........و کمی تغییر در آپشنها.
به نظر من اصلا نیکون قصدی نداره در این رده دوربینی بده....چرا که اگر چنین قصدی داشت.....دی 300 رو اینقدر به دی 3 نزدیک نمیکرد......
نقل قول:
منظورم فقدان لنزهای ارزونتر با کیفیت مناسب هست و اینکه فکر میکنم به دلیل خاصیت ذاتی عکسهای کنون , برای بدست آوردن شارپنس بالا باید از لنزهای شارپتر نسبت به نیکون استفاده کرد ...
فرشاد جان از کدام خاصیت ذاتی صحبیت میکنی؟؟؟؟
از کجا چنین حرفی میزنی؟؟؟؟
یک جا میگویید که کانن ذاتا و با تنظیمات پیش فرض شارپتره....و یک جا میگویید بخاطر خاصیت ذاتی سافت تر!!!!
اما کانن هم لنز ارزون و شارپ داره...مثلا 85-18 و 105-28 و 135-28 که اولی از بقیه شارپتره و البته اگه به 400 -500 هزار تومان بشه ارزان گفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
فرشاد جان از کدام خاصیت ذاتی صحبیت میکنی؟؟؟؟
از کجا چنین حرفی میزنی؟؟؟؟
یک جا میگویید که کانن ذاتا و با تنظیمات پیش فرض شارپتره....و یک جا میگویید بخاطر خاصیت ذاتی سافت تر!!!!
مسعود جان در خصوص اینکه نیکون حالا حالا ها چه دوربینی میده یا نمیده نمیشه نظر داد همونطور که کسی انتظار D300 رو نداشت ولی احتمالا" نیکون مجبور شد به بازاری که کنون راه انداخت جواب بده و همین امر در مورد 5D II هم محتمل خواهد بود ... در این زمینه نمیشه هیچ نظر قطعی داد .. بیخیال ...
اما در مورد شارپنس یا سافتنس عکسهای کنون .. کنون در مد Jpeg به نظرم عکسهای شارپتری نسبت به نیکون تولید میکنه(البته بدون هیچ گونه پست پروسسی در داخل کامپیوتر) .. و در مد Raw هم نمیدونم به دلیل آور اکسپوز تر بودن عکسها در کنون یا اینکه خصوصیت ذاتی سنسورهای کنون در کاهش نویز به نظرم عکسها کمی سافت تر از نیکون هستند به طور مثال در عکسهای پرتره صورت ...
به لینک زیر هم در باب مقایسه D2x و 5D اگه توجه کنید بد نیست .. البته فکر میکنم بییشترتون این لینک رو خیلی قبل تر دیده باشید:
کد:
http://www.outbackphoto.com/reviews/equipment/5D_and_d2x/Canon_5D_Nikon_D2x_intro.html
این رو هم بگم که قصد اثبات برتری هیچ کدوم رو ندارم فقط نظرم و مشاهداتم رو گفتم .. خیلی مشتاقم تست های D300 رو ببینم تا راحت تر تصمیم گیری کنم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
یه نکته خیلی مهمتر! چرا بعد از هر پست جانبدارانه از کنون سیل تشکرات سرازیر میشه؟!:-)
فرشاد جان عزیزم...
این برداشت غلطی است.. وقتی دوستی حرف حساب می زند خوب باید تشکر کرد. کنونی و نیکونی ندارد... خوب افراد کنونی بیشتر هستند در این فروم پس طبیعی است تعداد کنونیها در تشکر بیشتر باشند.. در ثانی با اینکه من نیکونی هستم ولی بعضی از پستهای شما دیگه زیادی غیر واقعی است. من نمی خواهم وارد بحص شوم اما اینکه می فرمایید برای شارپنس بهتر برای کنون باید بیشتر خرج کرد کمی غیر منطقی است.. چون در قدم اول شما برای انتخاب دوربین برای نیکون باید بیشتر هزینه کنید. شما با 700 یا 800 هزار تومان می توانید بهترین تله فوتو را خریداری کنید اما برای نیکون حتما باید 1 میلیون 600 هزینه کنید... اتفاقا مخارج نیکون از کانون خیلی بیشتر هست در همه زمینه ها...
موفق باشی..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
شما با 700 یا 800 هزار تومان می توانید بهترین تله فوتو را خریداری کنید اما برای نیکون حتما باید 1 میلیون 600 هزینه کنید... اتفاقا مخارج نیکون از کانون خیلی بیشتر هست در همه زمینه ها...
موفق باشی..
علی جان اینجا هم میشه با 700-800 تومن یه 80-200 اف 2.8 خرید که بسیار لنز خوبیه. بلحاظ اپتیکی خیلی از همون یک و شیشصدیه کم نداره. :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
فرشاد جان عزیزم...
من نمی خواهم وارد بحص شوم اما اینکه می فرمایید برای شارپنس بهتر برای کنون باید بیشتر خرج کرد کمی غیر منطقی است.. چون در قدم اول شما برای انتخاب دوربین برای نیکون باید بیشتر هزینه کنید. شما با 700 یا 800 هزار تومان می توانید بهترین تله فوتو را خریداری کنید اما برای نیکون حتما باید 1 میلیون 600 هزینه کنید... اتفاقا مخارج نیکون از کانون خیلی بیشتر هست در همه زمینه ها...
موفق باشی..
من هم مثل شما نمیخواهم وارد بحث شوم اما این گفته شما به نظر من درست نیست چون به تایید بیشتر دوستان کنونی عیب بزرگ کنون که انشاءا...دارد رفع میشود بیتوجهی این کمپانی به امثال ماست چون کنون اصولا" لنزهایی با کیفیت نسبتا" خوب و قیمت نسبتا" ارزان کمتر تولید میکند برعکس نیکون که ازین دست لنزها تولید کرده...مثل
18-200 یا 18-70 یا ... که به بی توجهی کنون به تولید لنز برای کاربران نیمه حرفه ای و عمدتا" کراپ 1.6 تعبیر میشود...این از امضای دوستان کنونی مثل خود من مشخصه که مجبور به استفاده از لنزهای سیگما هستیم...
از طرفی چگونه به این نتیجه رسیدید که نیکون در همه زمینه ها پر خرج تره؟ در زمینه فلاش و لنز و ...که همه میدونند که کنون خیلی گرونتره و این باعث شده که کاربران از سیگما یاری بگیرند...
مقایسه قیمت بدنه دوربین که از اساس اشتباهه که فرمودید واسه نیکون باید بیشتر خرج کرد؟؟ چیو با چی مقایسه فرمودید ؟ نسبت به چی گرون و ارزون معنا میده توی دوتا برند؟ اگه میگفتین توی دو دوربین هم رده اونوقت جای بحث داشت...
امیدوارم کنون فکری بحال امثال من بکنه که گمان میکنم شروع کرده...
-
به نظرمن هم در تایید دوستمون ،مسیح،فروش بدنه های نیكون شاید در رده 1000دلار وپایین تر از اون دراین سال اخیر بیشتر به علت وجود لنز همه كاره ای مانند 18-200
چون برای كاربر معمولی كه میخواهد به نسبت پولی كه هزینه میكند كیفیت قابل قبولی داشته باشد ولی از طرفی منطقی خرج كند ( مثلا 1500 دلار) و همین و بس ،گزینه و تركیب بدنه های ارزان نیكون بااین لنز در بازار نشون داده كه خیلی موفق بوده
حتی حرفه ای ها هم (بخصوص خبری) رو بدنه های خیلی خوب این لنز رو كه اصولا لنز حرفه ای نیست میبندند
همونطور كه میدونید استفاده از این فرمت لنز رو هم نیكون در دوربین فول فریمش مهیا كرده
شاید در بهترین موقع و زمان نیكون یكی از بهترین محصولاتشو (18-200) روانه بازار كرد و كلی سود برد از این بابت و شاید هم خودشو یكجورایی تو این رده نجات داد
من فقط نمی دونم اگر كنون هم همچین لنزی بده بیرون بازار دوربین اولیها چی میشه
-
به نظر من اگر کنون 2 سال پیش مثل بچه های خوب دو سه تا از این لنزهای همه کاره با کیفیت و قیمت مناسب بیرون میداد واقعا رقبا با بحران نزدیک به فاجعه مواجه میشدند. چون از نظر من این بزرگترین ایراد کنون است.
اما ظاهرا حالا نیکون اومده و بزگترین ایراد خودش رو داره رفع میکنه و اون نویز بالا بوده.
واین کنون را با مشکل مواجه خواهد کرد ( البته نه آنقدر ها) ولی شاید اگر این روند یکسال دیگر ادامه پیدا کند احتمالا کنون به رتبه دوم آمار فروش تنزل پیدا کند.
-
سلام ...
امروز نتایج بسیار جالب و جدیدی بدست آوردم! مانیتور بنده که یه فلترون چند ساله بود و نزدیک به یکسال بود که واقعا" بد کیفیت شده بود , نور صفحه تاریک شده بود و همینطور رنگها رو خیلی درست نمایش نمیداد به تیر غیب مبتلا شد و مجبور شدم در یک حرکت ضربتی برم بازار رضا و یک مانیتور جدید سامسونگ بخرم ... و اما نتایج:
مانیتور رو وصل کردم و میخواستم نمونه عکسهایی که قبلا" دیده بودم رو با مانیتور جدید دوباره سیاحت کنم و تفاوت کیفیت رو ببینم .. اول از همه رفتم داخل سایت Pbase.com .. بعد از یک ربع چرخ زدن دریافتم که مانیتور قبلی چه افتضاحی بوده! و عجیب تر اینکه فکر میکنم به نیکون هم بیشتر علاقه داشته! و معمولا" عکسهای گرفته شده با کنون ها رو بد رنگ تر و همینطور بیروح و با جزئیات پایین نشون میداد و چنگی به دل نمیزد .. اما امروز با دیدن سمپل های 30D جا خوردم!! حالا خیلی قشنگ به نظر میان!:::love2:::
ولی به هر حال باز منتظر D300 خواهم بود ... :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farshad.M
سلام ...
امروز نتایج بسیار جالب و جدیدی بدست آوردم! مانیتور بنده که یه فلترون چند ساله بود و نزدیک به یکسال بود که واقعا" بد کیفیت شده بود , نور صفحه تاریک شده بود و همینطور رنگها رو خیلی درست نمایش نمیداد به تیر غیب مبتلا شد و مجبور شدم در یک حرکت ضربتی برم بازار رضا و یک مانیتور جدید سامسونگ بخرم ... و اما نتایج:
مانیتور رو وصل کردم و میخواستم نمونه عکسهایی که قبلا" دیده بودم رو با مانیتور جدید دوباره سیاحت کنم و تفاوت کیفیت رو ببینم .. اول از همه رفتم داخل سایت Pbase.com .. بعد از یک ربع چرخ زدن دریافتم که مانیتور قبلی چه افتضاحی بوده! و عجیب تر اینکه فکر میکنم به نیکون هم بیشتر علاقه داشته! و معمولا" عکسهای گرفته شده با کنون ها رو بد رنگ تر و همینطور بیروح و با جزئیات پایین نشون میداد و چنگی به دل نمیزد .. اما امروز با دیدن سمپل های 30D جا خوردم!! حالا خیلی قشنگ به نظر میان!:::love2:::
ولی به هر حال باز منتظر D300 خواهم بود ... :::happy:::
پس نکنه همه نیکونی ها بخاطر مشکل مانیتورشون رفتن نیکون خریدن.. :::big grin:::
-
خب یه خرده آتش افروزی کنیم!:cool:
I think Nikon loves France... Chasseurs d'images was the first to publish 12 pages on Nikon D3 and D300 and had super first impression of both bodies. 3 days later Réponses PHOTO has published a match between NIKON D300 and Canon 40 D and D3 against 1Ds Mark III
It's too much to put here ...
But as we are talking about D300 they showed a 3200 Iso pictures of a black cat on a near white background. It's very usesable and their comment is that at 3200 iso there shure is some noise, but not more than at ISO 1600 by competitor camera's (40D)
But as they told these are pre serie bodies so let's wait till final tests from final production bodies are made.