سلام دوستان...
لطفا در مورد كاربرد زوم دیجیتالی توضیح بدین
اینطور كه معلومه فقط جنبه تجاری و ظاهری داره ؟
سلام دوستان...
لطفا در مورد كاربرد زوم دیجیتالی توضیح بدین
اینطور كه معلومه فقط جنبه تجاری و ظاهری داره ؟
علیرضا ساریخانی
خب برای عکس برداری که فکر میکنم همین طور باشه ( البته مگر در موارد خاص که شما نیاز به نورسنجی نقطه ای داشته باشید و سوژه به قدری کوچکه که فقط با زوم دیجیتال میشه نورسنجی رو متوجه اون نقطه کرد )
ولی اکثر دوربین های دیجیتال امروزی دارای فیلم برداری هم هستند و این زوم دیجیتال اتفاقا تو فیلم برداری و همونطوری که بالا گفتم تو نور سنجیش میتونه خیلی خیلی موثر باشه
تو عکس برداری که حق با شماست و کیفیت هم پائین میاد غیر از همون مورد استثنا که بهش اشاره کردم
ولی تو فیلم برداری چون تصاویر متحرک هستند این کاهش کیفیت زیاد به چشم نمیاد ( نسبت به حالت تصویر برداری ). از طرفی در مورد یه تصویر اگه بخوایم از زوم دیجیتال استفاده کنیم خیلی راحت تو نرم افزار های نمایش عکس اونو زوم میکنیم یا تو فتوشاپ بزرگش میکنیم
ولی تو فیلم برداری اگه بعد بخوایم فیلم رو زوم کنیم این کار فقط تو نرم افزارهای میکس و مونتاژ فیلم ممکن میشه که کار با اونها نیاز به مهارت بیشتر داره . پس زوم دیجیتال تو فیلم برداری یه چیز عادیه و فکر میکنم ( نظر شخصی ) که این زوم دیجیتال رو بیشتر برای همین فیلم برداری گذاشتن . چرا که برای یه دوربین با رزولیشن تقریبا مناسب استفاده از این همه زوم دیجیتال تو عکس برداری اصلا لزومی نداره و خیلی کم استفاده میشه اما حداقل خودم تو فیلم برداری زیاد از این گزینه استفاده میکنم .
در ضمن وحید جان تو دوربین من و شما اگه تو مد فیلم برداری برید چه بخواید و چه نخواید ( یعنی چه زوم دیجیتال رو روشن بذارید و چه خاموش ) زوم دیجیتال اتوماتیک فعال میشه. اتفاقا این یکی از دلایلیه که میگم زوم دیجیتال برای فیلم برداری بیشتر مورد استفاده قرار میگیره.