هرکدوم انتخاب بشه .واقعا از روی غرض خواهد بود .چون هر کدوم برای خودش دوربین تمام و کمالی است
احتمالا این مسابقه مابین دوربین ها نیست بلکه مابین پول شرکتهاست .الانه که این شرکت ها کلی پول واریز جیب داور ها کنند
هرکدوم انتخاب بشه .واقعا از روی غرض خواهد بود .چون هر کدوم برای خودش دوربین تمام و کمالی است
احتمالا این مسابقه مابین دوربین ها نیست بلکه مابین پول شرکتهاست .الانه که این شرکت ها کلی پول واریز جیب داور ها کنند
بالاخره مشخص شد
D300 Nikon
بهترین دوربین سال 2007 نیکون دی 300
با وجود اینکه حدس بنده کنون 40 دی بود
به تمامی نیکونی ها مخصوصا دی 300 های عزیز
تبریک عرض مینمایم
سلام
به قول رضا انتخاب از روی غرض بوده :biggrin:
من هم به علاقمندان نیكن تبریك می گم. دلیل انتخاب هم جالبه :
Does the D300 beat its competitors on every count? Certainly not. The new Olympus E-3 has an even more rugged build, an articulating/swiveling LCD, and built-in image stabilization that we've tested to a 3-stop advantage. There's also that 2X lens factor, which sports and nature shooters covet. Sony's new Alpha 700 also has state-of-the-art built-in image stabilization and a steal-this price of $1,400, body only.
But for 2007, no camera both refines and redefines photography as well as the Nikon D300.
فرهاد حسيني
مغرضانه این دوربین ۳ ۴ ساعتی هست به دستم رسیده
دارم روش کار میکنم .فقط شکل ظاهری مثل دی ۲۰۰ است .
tiffهم عجب عالمی دارد
rezakh جان سلامپاسخ: دوربین برتر سال 2007
--------------------------------------------------------------------------------
مغرضانه این دوربین ۳ ۴ ساعتی هست به دستم رسیده
دارم روش کار میکنم .فقط شکل ظاهری مثل دی ۲۰۰ است .
tiffهم عجب عالمی دارد
مبارك باشد
براي ان چه مبلغي پرداخت نموده اي؟
و از كجا تهيه كردي؟
ویرایش توسط aseman550 : Thursday 13 December 2007 در ساعت 10:42 دلیل: غلط املايي
دیدی گفتم آقا فرهاد!!! یادم باشه از شرکت نیکون چک ام رو بگیرم
به آقای خلیلی هم تبریک می گم امیدوارم زودتر نقدهای ایرانی این دوربین رو شاهد باشیم...
راستی نفر سوم کی خواهد بود؟
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
من به جامعه نیكونیا تبریك میگم از قبل هم انگار مشخص بود كه دی 300 برنده میشه:::big grin:::
رضا جان مبارك باشه انشاالله حالشو ببری وعكسهای توپی باهاش بگیری
ما كه پول زیادی نداریم تا این دوربین خوش دست وخوش قیافه رو بخریم تا سال دیگه اینكار را خواهم كرد اگر قیمتش مناسب بشه برای من:(:laughs:
در اینکه دوربین d300 نیکون دوربین بسیار خوبی است و پیشرفت قابل توجهی نسبت به مدل قبلی اش داشته شکی نیست اما عنوان بهترین دوربین 2007 آنهم برای انتخابی که توسط popphoto انجام شده یک کلی گویی محض است. اصولا بهترین دوربین سال 2007 در چه کلاس کاری؟ خود شما هم بهتر می دانید که دوربینهایی بسیار با کیفیت تر از این مدل نیکون در کلاسهای بالاتر دوربین ارائه شده است.