با سلام
مگر DPI زماني كه عكس چاپ ميشه معني پيدا نميكنه؟ منظورم اينه كه شما وقتي يك عكس مثلا 5 مگاپيكسلي رو در يك كاغذ a4 چاپ ميكني با زماني كه بدون هيچ دستكاري در يك كاغذ كوچكتر چاپ كني، داراي دو DPI متفاوت هستي.
حالااگر اين چيزايي كه من گفتم درسته، پس وقتي Summary يك عكس رو تو PC نگاه ميكني، مي بيني كه يك DPI نوشته كه براي دوربين هاي canon اكثرا نوشته 180 هميشه هم اين عدد ثابته! اين به چه معناست؟
تشكر
شهريار

19تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks
اما یك سوال هم همینجا واسه من پیش اومده. من از دوربین خودم بگم . حالت پیشفرض Dots per inch نرم افزار كانن واسه عكسهای من 350 است با ابعاد 3888 و 2592(رزولوشن دوربینم ) اگر DPI رو دستی وارد كنم 3500 اون ابعاد عكس 10 برابر بزرگتر میشوند! آیا كیفیت عكس من از بابت دیدن. فرقی دارد یا ندارد؟ آیا صرفا 350 یك Optimum Requirement جهت شناخت عكس توسط پرینتر است؟ (چون پذیرفتنی است عكس های دیجیتال بخاطر نداشتن یك ابعاد فیزیكی نمیشه زیاد در این مورد بحثی در موردشون داشت) یا350 DPI در همان Actual Size در كامپیوتر است؟ اصولا تا چه حد این جابجایی پذیرفتنی است؟ ایا این جابجایی DPI چه اندازه در وضوح تاثیر دارد (چه من در پروفایل عكس بزارم و پرینت اونو بخونه و سعی در اینچنین برداشتی كنه یا من با خود پرینت تعیین كنم DPI عكس چقدر باشه) با توجه به اینكه ابعاد قاعدتا به مگاپیكسل و ابعاد و كیفیت پیكسل های موثر بر میگرده..... كلا این تغییر تا چه حدی جایز است؟ ممنون از راهنمایی