سلام
من نمیدونستم این موضوع رو کجا عنوان کنم ولی بالاخره توی موضوعات عمومی زدم.
کامپیوترم ویروسی شده و جرات نمیکنم دوربین رو بهش وصل کنم . آیا تا به حال کسی از این بابت مشکلی براش پیش اومده؟
سلام
من نمیدونستم این موضوع رو کجا عنوان کنم ولی بالاخره توی موضوعات عمومی زدم.
کامپیوترم ویروسی شده و جرات نمیکنم دوربین رو بهش وصل کنم . آیا تا به حال کسی از این بابت مشکلی براش پیش اومده؟
با سلام،
تقریبا احتمالش صفره مگر اینکه کسی ویروسی مخصوص نوع خاصی از فرم ویر دوربین نوشته باشد که بسیار بعید است. اما ممکن است که ویروس به کارت روی دوربین منتقل شود که امکان جابجایی به کامپیوتر دیگری را پیدا کند.
من یه دوربین نیکون دی 70 اس داشتم که چیپستش ماه اول سوخت و بعد از 2 ماه که از تعمیرات برگشت گفتند ویروس گرفته بوده و سوخته بوده:) هزینه اون زمان 200 چوب بود که انداختیم گردن گارانتی :D
البته این گفته نمایندگی هستش صحت و درستیش به عهده خودشون :)
ولی ویروس دوربین محصوص باید باشه و ویروس های کامپیوتری تاثیری در دوربین شما ندارند و از مموری دوربین شما فقط به عنوان حامل خود استفاده میکنن نگران نباشید
ویرایش توسط mahmooood : Sunday 15 February 2009 در ساعت 11:36 دلیل: تصحیح مطلب
از راهنماییهاتون ممنونم . حالا با خیال راحت به کامپیوتر وصلش میکنم.
البته تصور میکنم احتمال انتقال ویروس از کامپیوتر شما به مموری کارت دوربین هست.
یعنی ممکنه دوربین شما از نظر سخت افزاری آسیب نبینه اما مموری و فایلهای درون اون در خطر باشه.
نمیدونم اگر اشتباه میکنم دوستان راهنمایی کنند.
آریو مینوسپهر
بله مموری و فایلهای اون در خطر ویروس هستند.
خود دوربین هم از نظر نوسانات برق در خطر است.
هادی هژیرآذر
ویروس نه ولی ممکنه بعضی ورم ها(کرمها)اطلاعات ضروری روی حافظه دوربین رو نوش جان کنه
یا اینکه پردازنده های دوربین رو به خودش مشغول کنه
اصولا تا حال هیچ ویروسی برای دوربین ساخته نشده
اما یک نکنه مهم
چند ویروس هست که کار های مهمی انجام میده و مختص دوربین دیجیتال
1 - ویروسی که به نان 66682664 معروف شده و می یاد روی بوت سکتور رم ریدر می شینه و اجازه باز شدن رم رو نمی ده
2- ویروسی هست که می یاد فولدر عکس ها رو مخفی می کنه و یک فلدر ویروسی جای گزین می کنه
3- ویروسی که کنار هر فلدری که داخلش عکس باشه یک فایل با همون نام و لی با یک پسوند مجازی می گذاره که با عث با لا رفتن هجم می شه
جز شماره 2 بقیه بی خطر هستن و با یک فرمت از بین می رن
تر جیهن برای اینکه این ویروس ها به داخل دوربین کپی نشن از رم ریدر استفاده کنید
اینم بدونیدبه غیر از ویروس های خانواده چرنویل که اون هم از سال 2000 دیگه نیست هیچ گزارشی مبنی بر اشکالات سخت افزاری توسط ویروس گزارش نشده
و تمام مشکلاتی که دچار میشید همه نرم افزاری هستن