-
Wednesday 8 June 2005, 13:28
هارد موبایل با قابلیت کپی مستقیم از روی دوربین
باسلام خدمت همه دوستان!
من تازه امروز عضو سایت شدم و در ایران زندگی نمیکنم (در چین زندگی میکنم و مهندس کامپیوتر هستم)!!!
در مورد مطلب ذکر شده خواستم بگم که اینجا یکسری هارد موبایل با قابلیت کپی مستقیم از روی دوربین هست که قیمت مناسبی داره. من خودم از یک مدل بدون صفحه LCD استفاده میکنم با ظرفیت 40Gb که قیمتش حدودا 130000 تومان می شه مدل های LCD دار هم هست که خب گرون تره ولی حداکثر 200000 تومان میشه .
کلا این دستگاه به اندازه یک هارد موبایل یه کمی بزرگتره و یه پک باتری کوچک داره که جداست و کار تغذیه رو انجام میده برای زمانی که مستقیم به دوربین وصل میشه و با یک کلید کل اطلاعات حافظه دوربین و وسایلی مثل دوربین رو کپی میکنه روی هارد خودش و به عنوان هارد USB هم میتوان برای جا به جا کردن اطلاعات استفاده کرد که در این صورت احتیاجی به تغذیه نداره و ...
اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست بگه!!!!!!!!!!
ضمنا من تقریبا 2 ماه دیگه یه 1 ماهی میام ایران اگه کسی از این دستگاه ها خواست به من بگه من یه چند تایی میتونم با خودم بیارم فقط بگه چه مدلی میخواد.
امیدوارم این اطلاعات مفید واقع شده باشه.
-
Tuesday 14 June 2005, 04:05
آقا اميد سلام
اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بديد. اگه كارخانه سازندش سايت داره لطفاً معرفي كنيد . ساخت كجاست و چه مدلهايي با چه ظرفيت هايي داره؟ باطريش رو بايد جداگانه بخريم يا همراه خودش هست؟
-
Sunday 17 July 2005, 13:59
من هم مي خوام
يك مدل با ال سي دي اش رو قيمت بدي ماهم مي خوايم
كار mp3 رو هم مي كند؟
پورتش چيه؟ يواس بي 2 يا 1.1
اگر آدرس سايتشو بدي خيلي خوبه
ali_iranica@yahoo.com
-
Sunday 17 July 2005, 18:17
توي ايران هم هست من تبليغشو تو مجله وب ديدم از 20 گيگ به بالا داره