من الان حدود 1 ساله که با FinePix S 602 کار می کنم ....
تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم و نیازم رو برآورده کرده ....
فقط گاهی که سرعت بالا می خوام .... زیاد جالب عمل نمی کنه... بعد از اینکه دوربین روشن میشه ... 4 ... 5 ثانیه طول میکشه تا آماده ی عکس گرفتن بشه ... سرعت فوکوس جالبی هم نداره ... اما مشکل خاص دیگه ای هم باهاش ندارم ... فکر میکنم از یه SLR-Like چیز زیادی بیش از این انتظار نمیره .
اما ...
آیا حالا ارزش داره که این دوربین رو ارتقاء بدم به یه دونه DSLR ؟؟ قطعاً سرعت و کیفیت و در کل مشخصات دیگه ی اون دوربین بهتر از اینه ... اما حالا که تنها مشکل من با این دوربین فقط سرعتشه ، آیا میارزه که حدود 1 میلیون تومن خرج کنم ...؟!
این نکته هم مهمه که حالا هر دوربینی بخواد باشه ... توی همون لاین 300D و 350D یا D70و D50 ( احتمالاً 350D ) باز لنز خیلی جالبی نداره ... 18-55 کنون ( 28-88 ) اصلاً تله ی مطلوبی نداره ! و احتمالاً تا یکی دو ماه بعد از خرید مجبور میشم یه لنز دیگه ... مثلاً 55-200 یا 70-200 رو هم اضافه کنم که با توجه به وضعیت بودجه ...!!! فکر نکنم !!!
یه بحث دیگه هم هست و اون اینه که روی همین دوربین فعلی ... چند تا از این لنز های کمیاب فوجی سوار میشه ... وایدش رو از 35 تا 28 م م ارتقاء میده و تله ش رو دقیق نمیدونم ... از 210 به 300 ؟؟ یه چیزی تو همین حدود ... قیمت هر کدوم از لنز ها هم حدود 200 تا 250 یه کم بالا و پایین تر هستش !!
حالا با این وجود خریدن یه DSLR با لنزی که واقعاً تله ش نیازم رو پاسخ نمیده به صرفه تره ؟؟؟ ... یا این که این بودجه رو به خرید لنز برای همون فوجی اختصاص بدم ... ؟؟
اما در این صورت ... بعد از یه مدت این لنز ها به قول معروف رو دستم باد نمیکنه ؟! ... و احتمالاً تا وقتی که دوربین رو عوض نکنم ... همینجوری مشکل سرعت دارم !!
سرعت خوب + تله ی نامطلوب ... یا سرعت پایین + لنز نسبتاً مناسب ...!؟؟؟؟