منظور از اولویت شاتر و اولویت دیافراگم چیه؟؟؟
منظور از اولویت شاتر و اولویت دیافراگم چیه؟؟؟
اولویت شاتر یعنی اینکه شما به سرعتی که برای عکاسی می خواهید استفاده کنید اهمیت بیشتری می دهید. این اولویت به صورت یک گزینه بر روی خیلی از دوربین ها وجود داره. در حالت انتخاب اون شما سرعت مورد نظرتون رو به دوربین می دید و دوربین دیافراگم مطابق با اون رو انتخاب می کنه. از این گزینه معمولا در موارد عکاسی حرکتی(یعنی عکاسی از سوژه متحرک) استفاده می شه. اولویت دیافراگم هم گزینه ای هست که شما در اون دیافاگمی رو که می خواهید انتخاب می کنید و دوربین سرعت مطابق با اون رو. این گزینه معمولا در مواردی استفاده می شه که شما عمق میدان خاصی رو در نظر دارید و این عامل براتون نقش اصلی رو ایفا می کنه.
خیلی ممنون از توضیحاتت دوست عزیزنوشته اصلی توسط bluishdreams
با سلام
ممكنه لطف كنيد در مورد اولويت ديافراگم توضيح بيشتري بدهيد .
براي داشتن عمق ميدان چگونه بايدآن را تنظيم كرد تا پشت سوژه ما تار نشود .
با تشكر .
تا اونجا که من میدونم هرچی عدد دیافراگم بزرگتر باشه قطر شکاف اون کمتر میشه و میدان دید بیشتری رو ایجاد میکنه پس بشتاب بسوی دیافراگم کوچکترنوشته اصلی توسط alireza86
ولي هميشه که هم ديافراگم نبايد کوچک باشه.
اگه ميخواين روي سوژه تاکيد داشته باشيد (بيشتر در عکاسي ماکرو) از ديافراگم بازتر (عدد کوچکتر) استفاده ميشه و در عکاسي منظره و يا نميخواين به سوژه تاکيد داشته باشيد يا ميخواين مکان بسيار وسيعي رو ايجاد کنيد ديافراگن بسته تر (عدد بيشتر) استفاده ميشه و براي عکاسي پرتره هم يه چيزي بين اين دو که هم بکگراند بلار بشه هم سوژه مشخص باشه (بيشتر سر سوژه) از ديافراگم 11-16-8 و مابين اينها استفاده ميشه يه جورايي عددهاي وسط. البته براي کاربرد و شناخت بيشتر عمق ميدان ميتونيد از دکمه کنترل عمق ميدان در بدنه دوربين نزديک لنز استفاده کنيد که هرچي تصوير تاريک تر باشه عمق ميدان بيشتره و مشخص هم ميشه اگه اون دکمه رو نگه داريد و در دوربينهاي ديجيتال کامپکت و SLR-Like هم بر روي خود LCD مشخص ميشه...
با سلام
با تشكر از توضيحات شما
من فعلاً يك دوربين Canon Eos300 V دارم . وقتي دارم از سوژه عكس ميگيرم درحالي ميخواهم پشت سوژه هم مشخص باشه روي مد عمق ميدان مي روم دكمه عمق ميدان را هم فشار مي دهم و تنظيم مي كنم ولي باز عمق ميدان كمي تار مي شود . چه كار كنم تا عكس درست شود . يا مثلاً وقتي چند نفر بطور پله اي پشت سر هم قرار مي گيرند . چگونه عكس بگسرم تا هم خوب و بدون فوكوس رو شخص خاصي همه صاف بيفتند .
با تشكر مجدد از شما .
عمق میدان بستگی به مقدار دیاف داره. اگه میخواین همه بکگروند فوکوس باشه باید یه مقدار بالا برای اندازه دیاف درنظر بگیرین (بستگی به نور محیط و ... مثلا دیاف 11 یا 16 یا بالاتر). در کل هرچقدر عدد دیاف بزرگتر باشه عمق میدان بیشتر میشه.
با عرض محزرت از استید فن!!
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
استاد عليرضا، دوربينت فروشيه؟ ما هر كاري ميكنيم پشت عكسمون تار بشه نميشه! قربان لابد شما اون پشت مشتا مناظر يا چيزاي خوبي داريد. شوخي ميكنم.
به زور يادم مياد، اما دوربين هاي كانون مدي داشتند به نام A-dep و ميگفتند در اين مد اگر تمام نفاطي رو كه ميخواهيد فوكوس باشه روي نقاط فوكوس بگنجونيد، دوربين خودش همه رو براتون شارپ درمياره، كافيه قربان؟