دوست عزیز
در دوران سنی شما این صحبت ها نه اینکه درست نیست بلکه به نظر من لازمه من هم 16 سال پیش جای شما بودم
این سن کاملا این روحیات رو طلب میکنه
چند نکته در نوشته های شما دیدم
1 - الان من موندم يك عالمه عكس خوب
2- تا كي عكس هام رو بزارم تو اينترنت 4 تا نظر زشته يا قشنگه بگيرم؟
3-يك جور هايي براي عكاسيم در آمد مي خوام. همين تابستون هم مي خوام
4-نمي دونم آدم تا +18 نباشه حسابش نمي كنن اصلا
5-مثلا شايد بتونم نمايشگاه مشاركتي بزنم.
جوابهای شما
حتی بزرگان نامی جهان هم یک عالمه عکس خوب ندارند پیشنهاد میکنم فیلم مستند "جیم نشوی عکاس جنگ " رو با این که ممکنه یک ساعتو نیمی وقتتون رو بگیره ببینید. در همین فروم فکر کنم لینک دانلودش بود .
من فکر میکنم تا اخر عمر شما و من و همه اساتید باید عکساشون رو بزارن تو نت به چند دلیل ...
خیلی خوبه که دوست دارید از تفریحی که لذت میبرید درامد داشته باشید ولی برای درامد داشتن تنها داشتن یک دوربین کافی نیست ( بهتر در این باره از پدرتون سوال کنید چون من مطمعنم ایشون باید بیزنسمن موفقی باشند که تونستند برای پسر نوجوانشون این امکانت رو محیا کنند ) در مورد صحبت چهارم هم باید بگم که آدم باید آشنا داشته باشه تا حسابش کنند وگر نه +60 هم کمه در مورد صحبت اخر هم شما در زبان فارسی مثال قشنگی دارید که میگه "غوره نشده مویز شدی "
این چرت و پرت های من رو به عنوان صحبت یک برادر بزرگتر داشته باشید وگرنه ممکنه در جامعه سرخورده بشید جامعه خیلی با محیط خونه فرق داره . راه درازی درپیش دارید ولی من قول میدم از هرکسی که بپرسید مثل من جواب میده تا چشم بهم زدیم این راه و این سالها سپری شد ولی باز من از عکاسی یک ریال هم درامد ندارم بماند.
من در نهایت پیشنهاد میکنم برای این تابستون اگر آشنای دارید. که آتلیه دارند پیش اون برید ویا برای کلاسهای عکاسی که همین فروم عکاسی تشکیل میده نام نویسی کنید . ضرر نمیکنید .
خیلی خوشحالم که نوجوانی به جسارت شما میبینم . آینده مال شماست ولی این آیند کمتر از 20 سال دیگه نمیاد
پس تا اون موقع خودتون رو از هر جهت پیشرفت بدید.
در نهایت برای شما آرزوی موفقت دارم نزارید جامعه و اجتماع این روحیه رو از شما بگیره .