مشکل بزرگ اش واشربندی ابتدایی است.در دهانه جلویی 3 عدد واشر دارد که اغلب بعد از مدتی دو واشر اول شروع به ضعیف شدن می کنند ( بخصوص اگر رینگ فاصله کانونی را شل کنیم که راحت تر تله زوم شود ) و از همان جا گرد و غبار وارد می شود.اگر ادامه پیدا کند یقینا واشر سوم که بسیار محکم تر و بزرگ تر است نیز خراب شده و یک هزینه 300 هزار تومانی روی دستتان خواهد گذاشت.
برای تست اش یک عدد کب سیگما را به انتهای لنز ببندید و بعد لنز را تله زوم کنید.اگر از دور دهانه جلویی صدای عبور هوا را بشنوید یعنی اینکه واشر بندی لنز دچار مشکل شده است.اما اگر فشار هوا باعث شد که به آرامی و سختی آن را تله زوم کنید یعنی اینکه واشر ها سالم هستند.
همیشه چند تایی از این لنز در یکی از تعمیرگاه های تهران هست و هر بار که سری می زنم می بینم چند تای دیگر آورده اند.
اما از نظر اپتیک لنز خوبی است ولی لرزه گیرش چنگی به دل نمی زند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
پس می توانیم نتیجه گیری کنیم کیفیت weather sealing مطلوبی ندارد و با استفاده به مرور زمان سریع تر از سایر لنز ها فرسوده می شود. در مورد تست، نکته جالبی را اشاره کردی کاوه عزیز.
البته همانطور که دوستان اشاره فرمودند، وزن و اندازه بزرگ لنز، باعث می شود که اصلا انتخاب خوبی برای walk-around نباشد و به جای جذب غبار توسط Sensor (که به راحتی تمیز می شود)، غبار ها داخل لنز شوند!!
اما با همه این تفاسیر من از EF 100-400 که در forum های خارجی به جاروبرقی (دقیق تر Dust Sucker) معروف است را سالها دارم و اتفاقا خیلی هم زیاد استفاده می کنم. مشکل گرد غبار برای من تا حالا بوجود نیامده و اطمینان می دهم اگر کمی از تجهیزات خود با دقت مراقبت کنید و همیشه یک blower در کیف عکاسی داشته باشید، می توانید این مشکل را نادید بگیرید. البته عکاسی در جاهای پرگر و غبار (مثل بیابان و ...) داستان را کمی عوض می کند.
ویرایش توسط Daruosha : Tuesday 1 February 2011 در ساعت 23:09
والله توی این فواصل کانونی بنده چیز خاصی مد نظرم نیست مگر اینکه از دولنز با همپوشانی مناسب استفاده کنید.
وزن این لنز بر روی دست واقعا عذاب آور است.بخصوص در مدت زمان طولانی.
من ترکیبی مثل 24-105 و 70-200 و یا 70-300 را بیشتر می پسندم حتی اگر مجبور شوم دایما لنز را تعویض کنم.
و از قدیم گفته اند که همه سیب ها را در یک سبد نچینید!
فرمایش داریوش عزیز هم کاملا درست است.با قدری مراقبت می شود به راحتی با این تجهیزات کنار آمد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
پیشنهاد من ترکیب EF 24-105 f/4L IS و EF 70-300 f/4.5-5.6L IS است. برای کاربرد های روزمره 105-24 و تله قابل قبول 300-70 کاملا پاسخگو خواهند بود.
از قصر دوربین هم خرید نکنید! بروید آنطرف خیابان از همانجا که قصر دوربین می گیرد خودتان بگیرید. فروشگاه خلیج فارس نرسیده به میدان توپخونه
سلتم دوستان الان برای خرید این لنز چه پیشنهادی دارید