راهنمایی در مورد لنز های 50 میلیمتر Canon
سلام . یکی از دوستای من دوربین کنون 450 دی داره و میخواد پرتره و نیم تنه کار بکنه . و همینطور عکاسی در نور کم بصورت بازی با سایه و این جور چیزها .. من بهش پیشنهاد لنز 50 میلیمتر رو دادم ولی وقتی رفتیم بخریم بهمون گفتن کدومش رو میخواهین ؟ و سه نوع مختلف لنز 50 بهمون پیشنهاد شد . اف 1.2 اف 1.4 و اف 1.8 . حالا میخواستم بپرسم که ما کدوم رو باید بخریم ؟ قیمت چندان مهم نیست ولی کیفیت عکس های لنز خیلی مهمتر هست ! ممنون میشم راهنمایی کنین که کدوم این سه تا مناسب تر هستن . البته اگه قیمت بالای 1000 دلار باشه نه ولی مثلن تا حد 500 دلار خوبه . مرسی
پاسخ: راهنمایی در مورد لنز های 50 میلیمتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikon_ir
سلام . یکی از دوستای من دوربین کنون 450 دی داره و میخواد پرتره و نیم تنه کار بکنه . و همینطور عکاسی در نور کم بصورت بازی با سایه و این جور چیزها .. من بهش پیشنهاد لنز 50 میلیمتر رو دادم ولی وقتی رفتیم بخریم بهمون گفتن کدومش رو میخواهین ؟ و سه نوع مختلف لنز 50 بهمون پیشنهاد شد . اف 1.2 اف 1.4 و اف 1.8 . حالا میخواستم بپرسم که ما کدوم رو باید بخریم ؟ قیمت چندان مهم نیست ولی کیفیت عکس های لنز خیلی مهمتر هست ! ممنون میشم راهنمایی کنین که کدوم این سه تا مناسب تر هستن . البته اگه قیمت بالای 1000 دلار باشه نه ولی مثلن تا حد 500 دلار خوبه . مرسی
با سلام
Canon EF 50 F1.2 L
2.000.000 تومان (حدودی)
Canon EF 50 F1.4
460.000 تومان
Canon EF 50 F1.8
120.000 تومان
نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنین که کدوم این سه تا مناسب تر هستن
اما نظر من ...
هیچ کدام از این لنز ها مناسب دوست شما نیست ! چون به نظر من هیچ ایده ای از این که این ابزار ها چه هستند و چه شرایط و امکانی را در عکاسی برای شما فراهم می کنند ندارند.
چند ماه بیشتر با لنز کیت دوربین عکاسی کنید. نقاط قوت و ضعف و دیافراگم های بسته و شرایط نوری مختلف را تجربه کنید.
امیدوارم انتخاب مناسبی داشته باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikon_ir
با سلام
نسخه 1.8 در حدود 120 قیمت داره
نسخه 1.4 در حدود 450 قیمت داره
نسخه 1.2 در حدود 1700 قیمت داره
اگر شرایط محیطی که کار می کنند با دیاف 1.8 برطرف میشه که هیچ
وگرنه خرید نسخه 1.4 توصیه می شود و در ضمن موتور USM هم دارد
منظور از کیفیت چیست ؟
این هم مقایسه نسخه 1.4 و 1.2
کد:
http://www.vblank.ch/articles/lens-review-50/index-e.html
مقایسه نسخه 1.8 و 1.4
کد:
http://photo.net/equipment/canon/ef50/
بعد ها بدرد دوستان دیگر هم می خورد
سلام:
اگر دوست شما در انتخاب لنز روی 50 میلمیتر ها تصمیم قاطعی گرفت یک نیم نگاهی هم به این لنز بیاندازید البته این به معنای تایید آن نیست، بلکه صرفا اشاره کوچکی به این لنز است
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Sigma-50mm-f-1.4-EX-DG-HSM-Lens-Review.aspx
کیفیت لنز 50 دیافراگم 1.4 کانن مقبول است با دقت به نمونه عکسهای مورد نظر ( در سایت DP نمونه عکسهایی از این لنز در سایز واقعی با دوربین 5DII هست ) فقط ایراد آن شاید اگر ایراد هم نباشد اینست که ظاهرا ( نقل قول از دیگران ) این لنز برای محاسبات پیچیده نورسنجی E-TTL II در پاره ای موارد سازگار نیست، ولی روی این نکته خیلی ارزش گذاری نکنید ...
تنها 50 میلمیتر کانن که با E-TTL II بطور کامل سازگار است لنز 50 دیافراگم 1.2 است که خیلی برای دوست شما توصیه پذیر نیست. کار با لنزهای دیافراگم باز اگر چه شیرین است اما دقت و کنترل خاص و یا حتی توقع بجا ( در اشاره کلی روی همه لنزهای دیافرگم باز تر از 2 ) روی دیافراگم های باز خواهد بود. بزرگترین ایراد این لنز و خرید آن در ایران قیمت نجومی آنست در قیاس با دو لنز 50 میلیمتر، به بیانی دیگر شاید از تفاوت هزینه این لنز با دو لنز دیگر چیز خیلی زیادی نصیب دوست شما نشود. اگر دوست شما به لحاظ مالی داراست که هیچ گزینه انتخابی همین 1.2 اگر هم که مثل ما ساراست :) 50 میلیمتر دیافراگم 1.4 برای ایشان مناسب خواهد بود.
نمونه عکسهای این لنز با دوربین 5DII
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos5dmarkii/page41.asp
نمونه عکسهای این لنز با دوربین 450D
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos450d/page35.asp
فقط آنکه این نمونه ها همگی با این لنز نیست باید بگردید و نمونه مورد نظر را پیدا کنید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alonebaby
نقل قول:
ارسالی توسط APR19
جناب مرادی سلام،
مطلبی که در مورد 50F1.8 گفتید شوخی بود یا جدی!
میشه بیشتر توضیح بدید چون من میخوام اونو بخرم (در ضمن اسم و شماره مغازه ناصر خسرو رو هم اقای حسنی پاک کرد بی زحمت برام دوبراه بفرستید)
با تشکر
سلام
بله کاملا جدی عرض کردم
دلیل اصلیش رو میتونید از دوستانی چون
کوروش کحال-مهرداد بن عباس-علیرضا خاکسار -حمیدرضا خرمی-حمیدرضا مرادی و ............. بپرسید
عملا این لنز لنزی بود که همه دوست داشتن به خاطر دیاف بازش داشته باشنش اما بعدا پشیمون شدن
اپتیکش زیاد خوب نیست
فوکوسش تو ایندور شروع میکنه به گیج زدن
اینجوری بگم خود کانن هم مونده چرا این لنز رو زده
درورد
با اجازه آقای مهدی مرادی(چون توی پیغام خصوص گفتند)، نقل قول ایشان رو در مورد لنز 50F1.8 میذارم اینجا ، چون قصد خرید دارم و فرمایشات ایشانم من رو به شک انداخت:think:; ، برای تنویر دیگر دوستان هم که شده از دوستانی که این لنز رو داشتند خواهشم میکنم نظرشون رو در رد یا تایید این لنز بفرمایند.
با تشکر
1 فایل پیوست
من این لنز رو ندارم ولی مطالب زیادی در بارش خوندم که چکیدش اینه که این لنز به عنوان یه لنز 100 دلاری (در ایران 120 دلاری) بسیار مناسبه. شارپنش قابل قبولی داره اما نه به اندازه ورژنهای 1.4 و 1.2 ، بوکه در دیافهای 1.8 تا 2.8 بد نیست اما در دیافهای بسته تر دلچسب نیست و در کل از نظر اپتیکی کمی بالاتر از متوسط عمل میکنه اما از نظر مکانیکی بسیار ضعیفه. جنس پلاستیک بدنه بسیار ضعیفه و براحتی شکسته میشه، موتور فوکوس پر سرو صداس و موارد خرابی زیادی ازش گزارش شده و در آخر اینکه مانت لنز پلاستیکی است. اما با آقای مرادی که گفتن "خود کانن هم مونده چرا این لنز رو زده" موافق نیستم، کانن این لنز رو برای کسانی که توان پرداخت 1500 دلار برای ورژن 1.2 و یا حتی 400 دلار برای 1.4 رو ندارن ساخته که دانش آموزان و دانشجویان عکاسی و مسلما مردمان فقیر جهان سوم در این دسته قرار میگیرن و نباید انتظار بیشتری ازش داشت.
شما با 500 دلار 2 تا گزینه دارید، یکی همون 1.4 کانن و دومی 1.4 سیگما که کاملا با نسخه کانن برابری میکنه با این برتری که هم ظاهر بهتری داره (نظر شخصیه منه) و هم اینکه به گفته کسانی که از این لنز استفاده کردن بوکه بسیار بهتری نسبت به کانن داره.
این دو لینک رو ببینید و مقایسه کنید:
Sigma AF 50mm f/1.4 EX DG HSM
کد:
http://www.photozone.de/canon-eos/392-sigma_50_14_canon
Canon EF 50mm f/1.4 USM
کد:
http://www.photozone.de/canon-eos/159-canon-ef-50mm-f14-usm-test-report--review
در آخر هم یه عکس از بوکه لنز سیگما:
نقل قول:
هیچ کدام از این لنز ها مناسب دوست شما نیست ! چون به نظر من هیچ ایده ای از این که این ابزار ها چه هستند و چه شرایط و امکانی را در عکاسی برای شما فراهم می کنند ندارند.
چند ماه بیشتر با لنز کیت دوربین عکاسی کنید. نقاط قوت و ضعف و دیافراگم های بسته و شرایط نوری مختلف را تجربه کنید.
امیدوارم انتخاب مناسبی داشته باشید.
تایید میکنم.
من این لنز را داشتم(50 اف 1.8).به نظرم همان قدر که 50مم روی فول فریم جذاب است روی کراپ کم استفاده
است!ایرادات این لنز را دوستان گفتند.محاسنش را هم گفتند,این لنز ارزانترین راه تجربه ی اف1.8 است و
جالب اینجاست که در اف 2.8 از24-70 شارپتر است!!!!(فوکال 50مم اف 2.8 لنز معروف 24-70)
The Canon EF 50mm f/1.8 II Lens' strongest quality is its sharpness. Sharpness performance wide open (f/1.8) is decent, but the Canon 50 f/1.8 is very sharp at f/2.8 and beyond. It is slightly sharper than even then Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM Lens.
ریویو 50 اف 1.8
مقایسه با 24-70 در اف 2.8
و اینکه این لنز استفاده دارد یا خیر,میماند به استفاده کننده. ضمن احترام به جناب مرادی, با این جمله مخالفم!
نقل قول:
اینجوری بگم خود کانن هم مونده چرا این لنز رو زده
...
مطمئنا خواسته اند شما را به سمت انتخاب های بهتر سوق دهند.
تاپیک هایی هم در خصوص این لنزها وجود دارد و تجربیات دوستان و اساتید.موفق باشید
سلام؛
من بيش از يك سال است كه از اين لنز در كنار 135 استفاده مي كنم و عمده استفاده من از اين لنز هم براي پرتره نيم تنه و عكسهاي خانوادگي است (50 ميليمتر بر روي كراپدار براي اين نوع عكاسي بسيار مناسب است) و البته بعضي موارد سالن كنفرانس و ... در مكانهاي كم نور بسيار به من كمك كرده است. لنزي است كه از 2.8 به بالا بسيار شارپ است (مخصوصا در مركز) كيفيت ساخت آن ضعيف است (مخصوصا وقتي كه همزمان در كنار 135 از آن استفاده مي كنم بيشتر آن را احساس مي كنم) اما بسيار سبك و قابل حمل است.
از نظر من با توجه به قيمت خريد آن بسيار توجيه پذير است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛
من بيش از يك سال است كه از اين لنز در كنار 135 استفاده مي كنم و عمده استفاده من از اين لنز هم براي پرتره نيم تنه و عكسهاي خانوادگي است (50 ميليمتر بر روي كراپدار براي اين نوع عكاسي بسيار مناسب است) و البته بعضي موارد سالن كنفرانس و ... در مكانهاي كم نور بسيار به من كمك كرده است. لنزي است كه از 2.8 به بالا بسيار شارپ است (مخصوصا در مركز) كيفيت ساخت آن ضعيف است (مخصوصا وقتي كه همزمان در كنار 135 از آن استفاده مي كنم بيشتر آن را احساس مي كنم) اما بسيار سبك و قابل حمل است.
از نظر من با توجه به قيمت خريد آن بسيار توجيه پذير است.
با سلام به دوستان
من هم اين لنز f1.8 رو دارم...اوايل از كيفيت اپتيك، سبك بودن و ديافراگم بازش خيلي لذت مي بردم و با نوع كاربري من (عكاسي منظره و قسمتي از پرتره ها) سازگار بود.
اما...يك بار در يك مجلسي، لنز از دستم از ارتفاع كمي سقوط كرد...برروي فرش...و دو تكه شد! دادمش تعمير و الان هنوز ازش استفاده مي كنم...ولي مشكل دقت فوكوس داره و بدليل كيفيت ساخت پايين، توش پر از گرد و غبار شده (كه البته ارتباط كمي با تعميرش داره)
به هر حال، الان به فكر تهيه نسخه f1.4 هستم و قويا توصيه مي كنم، اگر محدوديت بودجه جدي و نياز فوري به چنين لنزي نداريد، حتما به فكر نسخه f1.4 باشيد.
اين تجربه شخصي من بود.
فعلا...
2 فایل پیوست
سلام
سایت SLR Gear.com در یک اقدام جدید , 5 نسخه از لنزهای 50 میلی متر اف 1.4 نیکون Nikon 50mm ƒ/1.4G AF-S و کنن Canon EF 50mm ƒ/1.4 USM (با سریال ساختهای مشخص) را در کنار هم ارزیابی کرده.
با کلیک کردن روی آیتمهای نمودارها, میتوان تغییرات شارپنس و CA را در این پنج نسخه دید. (ظاهرا ً تغییرات در نسخه های مختلف کنن چشمگیرتر از نمونه نیکونی است, شاید به خاطر قدیمی تر بودنش)
کد:
http://www.slrgear.com/articles/variation_nikon50f14/nikon50f14.htm
http://www.slrgear.com/articles/variation_canon50f14/canon50f14.htm
پ.ن: چقدر شارپنس لنزهای کنن و نیکون در بازترین دیافراگمشان با هم فرق دارد!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
سایت SLR Gear.com در یک اقدام جدید , 5 نسخه از لنزهای 50 میلی متر اف 1.4 نیکون Nikon 50mm ƒ/1.4G AF-S و کنن Canon EF 50mm ƒ/1.4 USM (با سریال ساختهای مشخص) را در کنار هم ارزیابی کرده.
با کلیک کردن روی آیتمهای نمودارها, میتوان تغییرات شارپنس و CA را در این پنج نسخه دید. (ظاهرا ً تغییرات در نسخه های مختلف کنن چشمگیرتر از نمونه نیکونی است, شاید به خاطر قدیمی تر بودنش)
پ.ن: چقدر شارپنس لنزهای کنن و نیکون در بازترین دیافراگمشان با هم فرق دارد!!
ضمن تشکر از تمام دوستانی که راهنمایی کردند. در مورد پست جناب وحید خان سوالهایی برام پیش اومد:
اولا این شارپنس که نمودارهاش رو گذاشته بودید (البته برای لنز 1.4) با نمودارهای Blur index چه فرقی میکنه و اصولا این دو پارامتر آیا مکمل هم نیستند ؟ یعنی اینکه قرمز بودن منحنی های لنز های کنون توی F1.4 در کنون ( و آبی بودنش توی نیکونیها) در واقع حسن بحساب میاد یا عیب:think:; مگه نه اینکه هرچی اطراف تصویر توی f های پایین خارج از فکوس باشه بهتره ؟ (اگر جایی دیگه بحث شده بی زحمت لینکش رو برام بفرستید)
دوما چرا این نمودارها حول مرکز مگه نباید قرینه باشند!؟ یا اینکه این نمودارها رو بر مبنای ربع دیره رسم میکنند؟
سوما هم چرا توی منحنی های لنز های کنون انقدر اختلاف مابین سریالهای مختلف وجود داره ؟ این مثلا لنز 400$ کنونه و بیشتر دوستان اینو پیشنهاد میکنند (حالا f1.8 پلاستیکی بود یه چیزی) ، خدای نکرده نکنه این لنز رو کارخانه سیگما کنتراتی برای کنون میزنه::biggrin:
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
APR19
اولا این شارپنس که نمودارهاش رو گذاشته بودید (البته برای لنز 1.4) با نمودارهای
Blur index چه فرقی میکنه و اصولا این دو پارامتر آیا مکمل هم نیستند ؟ یعنی اینکه قرمز بودن منحنی های لنز های کنون توی F1.4 در کنون ( و آبی بودنش توی نیکونیها) در واقع حسن بحساب میاد یا عیب:think:; مگه نه اینکه هرچی اطراف تصویر توی f های پایین خارج از فکوس باشه بهتره ؟ (اگر جایی دیگه بحث شده بی زحمت لینکش رو برام بفرستید)
دوما چرا این نمودارها حول مرکز مگه نباید قرینه باشند!؟ یا اینکه این نمودارها رو بر مبنای ربع دیره رسم میکنند؟
سوما هم چرا توی منحنی های لنز های کنون انقدر اختلاف مابین سریالهای مختلف وجود داره ؟ این مثلا لنز 400$ کنونه و بیشتر دوستان اینو پیشنهاد میکنند (حالا f1.8 پلاستیکی بود یه چیزی) ، خدای نکرده نکنه این لنز رو کارخانه سیگما کنتراتی برای کنون میزنه::biggrin:
سلام
1- این همان نمودار است, فرقی ندارد.
هر چقدر رنگ آن رویه به سمت بنفش و آبی میل کند, بیانگر شارپنس بیشتر است و هر چه به سمت زرد و قرمز برود, شارپنس کمتر (سافتنس بیشتر) است.
ربطی به آن قضیه "کیفیت مناطق خارج از فوکوس" یا "بوکه" ندارد اصلا ً.
هر چقدر سطح رویه یکنواخت تر و افقی تر باشد؛ بیانگر یکنواختی شارپنس تصویر در مرکز و کناره هاست , هر چقدر هم شبیه به کاسه بشود, بیانگر عدم یکنواختی (سافتنس در کناره ها) است.
2- قاعدتا ً چرا, باید قرینه باشند! ولی نیستند, در واقع همین عدم قرینگی خودش یک ایراد محسوب میشود.
برای اطلاعات بیشتر از نمودار فوق به لینکهای زیر مراجعه کنید:
کد:
http://www.slrgear.com/articles/interpret/interpret.html
http://www.slrgear.com/articles/focus/focus.htm
3- .....
http://xs.to/image-7999_4B7F8F02.jpg
50 میلی متری های خود کنن به جز 1.2L روی فول فریم در گوشه ها تصویری مقداری سافت میشه
چیزی که در بسیاری از ریویو ها به اون اشاره شده
اما روی بدنه ی کراپ دار خروجی خوبی ارائه میکنه این نمودار ها هم بیانگر همین موضوع هستند
ولی خب لنز نیکور حتی روی فول فریم هم خیلی سر تر از کنن هست!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
فكر مي كنم براي دوربين هاي كنون، لنز سيگما Sigma 50 f1.4 EX DG HSM انتخاب بهتري از لنز هاي 50 ميليمتري خود كنون باشه :
سلام:
(با دقت به چند پست اخیر این تاپیک، تفاوت 50 میلیمتر بین لنز های نیکون و کانن در پست های قبلی و رفتن به سمت سیگما، حال آنکه تفاوت بین سیگما و کانن هم تفسیر خاص خود را خواهد داشت)
از دیده من جمله شما به شرطی کاملا درست خواهد بود که:
1. اولویت یک عکاس با لنز 50 میلیمتر روی فول فریم (یا خیلی سخت گیرانه دوربین های کراپ ) نیاز به ثبت های منظره یا Urban همانند این کادر
(در سایت DP نمونه عکسهایی از این لنز با دوربین 5DII هست برای ارزیابی آنها میتوانید از سایت مورد نظر دانلود داشته باشید یا جهت ارزیابی دقیق تر پرینت )
با دیافراگم های 1.4 الی 2.8 انجام شود. در اینصورت گوشه های عکس دچار افت کیفیت بسیار خواهند شد، منتها تاثیر عمق میدان کم روی این تنظیمات ممکن است غالب بر افت کیفیت گوشه های تصویر باشد، اگر که نقطه فکوس در مرکز باشد.
اگر نقطه فکوس در ثبت هایی از این دست گوشه های کادر ( که مشخص شده اند ) باشد افت کیفیت به وضوح معلوم خواهد بود یا...
2. پرتره هایی با کادر هایی شبیه به این
یا
روی دیافراگم های 1.4 الی 2.8
3.3.
نقل قول:
فقط ایراد آن شاید اگر ایراد هم نباشد اینست که ظاهرا ( نقل قول از دیگران ) این لنز برای محاسبات پیچیده نورسنجی E-TTL II در پاره ای موارد سازگار نیست، ولی روی این نکته خیلی ارزش گذاری نکنید ...
که بنظرم این نکته آخر در قیاس با مورد 1 و 2 ارزش گذاری بیشتری دارد.
در کل هر لنزی رفتار خاصی دارد که ممکن است با دقت به آن بتوان بهترین بهره برداری از آنرا داشت یا کلا از آن فرار کرد.
خیلی اطمینان ندارم لنز 50 میلیمتر سیگما روی دوربین های جدید کانن با سیستم E-TTL II سازگار باشد یا خیر؟! میباید نظر دوستان را در این خصوص جویا شد....
----------------------------
نقل قول:
50 میلی متری های خود کنن به جز 1.2L روی فول فریم در گوشه ها تصویری مقداری سافت میشه
چیزی که در بسیاری از ریویو ها به اون اشاره شده
در مورد نتایج سایت SlrG در مورد این 3 لنز فعلا نظر خاصی ندارم ولی دیدن MTF چارت های این 3 لنز خالی از لطف نیست. ( تایید کننده فرمایش شما نخواهد بود. )
نقل قول:
اما روی بدنه ی کراپ دار خروجی خوبی ارائه میکنه این نمودار ها هم بیانگر همین موضوع هستند
ولی خب لنز نیکور حتی روی فول فریم هم خیلی سر تر از کنن هست!!!
این مورد هم همیشه اینگونه نیست. در دیافراگم 5.6 لنز 50 میلیمتر 1.4 کانن از کیفیت بهتری در مرکز برخوردار است. و در گوشه ها کیفیت ها مشابه.
خروجی لنز 50 نیکون علی رغم آنکه کیفیت پایین تری دارد ( اوریج همه قسمت ها بین این 10 لنز در دیافراگم 5.6 و 4 ) ظاهرا از خروجی یک نواختی برخوردار خواهد بود. در کل رفتار لنزها روی دیافراگم های متفاوت، با خروجی خود لنز هم میتواند متفاوت باشد. این موضوع روی دیافراگم 8 هم به همین روال است ( با اندکی تفاوت ) در دیافراگم 11 کیفیت ها نزدیک به هم با اندکی برتری لنز50 میلیمتر نیکون ( در اوریج همه حالات بین این لنزها ) در دیافراگم 16 برتری محسوس در اوریج همه سطوح، بین این 10 لنز با 50 نیکون خواهد بود
========================
و در نهایت آنکه برای بررسی نتایج یک سایت جهت بدست آوردن ایده هایی درست؛ بهتر است شیوه ارزیابی سایت مورد نظر را دانست.
هر چقدر دیتاهای کاربر فرضی برای ارزیابی بیشتر باشد نتیجه گیری به حقیقت نزدیک تر خواهد بود ( دیدن سایت هایی دیگر در صورت لزوم) و از همه مهمتر کار با لنز یا ابزار مورد نظر در صورت امکان. تا با دقت به نقاط ضعف و قوت یک ابزار فرضی با توجه به نوع عکاسی بهترین خروجی ها را بدست آورد و رد پای تجربه عکاس این میان همیشه پررنگ خواهد بود
لنز 50 میلمیتر دیافراگم 1.4 کانن نیاز به آپگرید آن احساس میشود. تا هم نکته شماره 3 مطالب بالا ( در صورت صحت مطلب ... ) در آن تصحیح و هم کیفیت اپتیکی آن از هم اکنون بهتر گردد.
بقول اسد از دوستان خوب فروم، خیلی علاقه ندارم وارد مباحث فنی شوم :) ( جدیدا اینطور شدم ) حالا این مطالب هم باشد تا اگر ایرادی به آن وارد است دوستان نکات مورد نظر را اشاره کنند در اصل این مطالب ذهنیت و برداشت من از نتایج تست ها، اطمینان به آن، بدست آوردن نتایج، خرید لنز یا هر یا یی است که من قبل از خرید لنز ممکن است نیم نگاهی به آنها داشته باشم.
موفق باشید
سلام :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
این مورد هم همیشه اینگونه نیست. در دیافراگم 5.6 لنز 50 میلیمتر 1.4 کانن از کیفیت بهتری در مرکز برخوردار است. و در گوشه ها کیفیت ها مشابه.
با توجه به همان نمودارهای Blur Index سایت SLR Gear ؟؟ :::confused2:::
چیزی که من میبینم اینطور نیست! شاید هم من اشتباه میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
خروجی لنز 50 نیکون علی رغم آنکه کیفیت پایین تری دارد ( اوریج همه قسمت ها بین این 10 لنز در دیافراگم 5.6 و 4 ) ظاهرا از خروجی یک نواختی برخوردار خواهد بود. در کل رفتار لنزها روی دیافراگم های متفاوت، با خروجی خود لنز هم میتواند متفاوت باشد. این موضوع روی دیافراگم 8 هم به همین روال است ( با اندکی تفاوت ) در دیافراگم 11 کیفیت ها نزدیک به هم با اندکی برتری لنز50 میلیمتر نیکون ( در اوریج همه حالات بین این لنزها ) در دیافراگم 16 برتری محسوس در اوریج همه سطوح، بین این 10 لنز با 50 نیکون خواهد بود
منظور از خروجی دقیقا ً چیست؟
شارپنس؟ یا ترکیبی از شارپنس و CA و وین یت و ...؟ و این میانگین چگونه محاسبه شده؟
از آن گذشته, بد نیست اگر به محور عمودی نمودارهای فوق و عدد max کنار آن هم توجه شود ( 12 & 20 )
* پ.ن: افشین جان, وقتی برای لغتی مثل average معادل فارسی " میانگین" وجود دارد, اوریج چرا ؟
لنز 1.8 که مثل سیگما کنترل کیفی دقیقی نداره و در سریال های ساخت متفاوت ، خروجی هایی متفاوت داره
به گفته بعضی کاربران!!
گروهی از لق بودن لنز،جنس و مواردی از این قبیل ناراضی بودند که البته با توجه به قیمت انتظار زیادی داشتند
ولی در مقایسه با 1.4 در دیاف ، 1.8 لنز 1.8 خروجی بهتری داشته!! این هم به گفته بعضی کاربران!!
من هم یک مدت یک لنز 1.8 داشتم لنز خوبی بود
قبل از اون هم یک ماکرو 2.8 داشتم که لنز ماکرو رو بیشتر دوست داشتم :دی چون جنس بدنه ی فلزی داشت
سرعت فوکوس پایینتر از 1.8!!!
یعد از این دو لنز یک 1.4 خریدم چون سرعت فوکوس هر دوی این لنز ها کمی کلافه کننده و خسته کننده بود..
جنس بدنه و ساخت خوب بود.
و چند وقتی رو هم با این لنز سر کردیم
خروجی این 3 لنز تفاوت زیادی ندارند
مگر در چاپ با قطع بزرگ !! اون هم اختلافی جزئی.. که اون هم در زمان ادیت و پروسس قابل رفع هست
موارد استفاده من از این 3 لنز:
پرتره های نیم تنه در فضای باز
پرتره در فضاهای بسته و کم نور،با همان نور پردازی محیط
هر 3 این لنز های برای من راضی کننده بودند
ولی بعد از استفاده از لنز 85 و 135 به این فکر افتادم که هر لنز پرایم کنن را تهییه کنم!!!
اما این هم فقط وسوسه ای بیش نبود!!
....
با توجه به نیاز دوستمون همان 1.4 بهترین گزینه هست..
جنس بدنه ، سرعت فوکوس و ....
سیگما هم به دلیل اندازه دهانه و همان عدم کنترل کیفی و قیمت غیر معقول برای ان فکر نمیکنم پیشنهاد خوبی باشه!!
پ . ن :
تمامی این نمودار ها .. اعداد و ارقام ، چارتها ، فقط و فقط روی کاغد معنی دارند،در زمان کار و در محیط های گوناگون
تجربه استفاده از لنز خیلی اعتبار بیشتری از این مقادیر داره
من هم فقط از روی این اعداد گفتم لنز نیکور برتره!! شاید در عمل نتیجه چیز دیگری باشد!!!
برای من خروجی ترکیبی از شارپنس و CA و وین یت و ... است
اما رفتار لنز هم در زمان ثبت برای من مهم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام :)
با توجه به همان نمودارهای Blur Index سایت SLR Gear ؟؟ :::confused2:::
چیزی که من میبینم اینطور نیست! شاید هم من اشتباه میکنم
منظور از خروجی دقیقا ً چیست؟
شارپنس؟ یا ترکیبی از شارپنس و CA و وین یت و ...؟ و این میانگین چگونه محاسبه شده؟
از آن گذشته, بد نیست اگر به محور عمودی نمودارهای فوق و عدد max کنار آن هم توجه شود ( 12 & 20 )
* پ.ن: افشین جان, وقتی برای لغتی مثل average معادل فارسی " میانگین" وجود دارد, اوریج چرا ؟
وحید جان من فرض را بر این گذاشته بودم که شما باور دارید من معیار ارزیابی های این سایت روی لنزها را خوانده ام از اینکه این سایت با چه دوربین هایی ارزیابی میکند تا... اینکه چارتی که شما نشان دادید چه چیزی بود و Scale ها و ...
اعتقاد من آنست اولین قدم برای بدست آوردن یک خروجی خوب مهارت عکاس است و باقی مانده درصدی کمتر بخود اختصاص خواهد داد ( با ابزارهایی نزدیک به هم) مگر تفاوت ها مشهود باشد یا نوع عکاسی این میان پارامتر تاثیر گذار دیگری باشد.
اگر موافق باشید نظر دوستان فروم را در این خصوص جویا شویم.
2 فایل پیوست
سلام،
دو نمودار مربوط به کنون 1.4 و سیگما 1.4 رو بر اساس ضریب تصحیح دوربینهای APS-C (1.6) مشخص کردم:think:;
آیا این همون ناحیه از لنزها خواهد بود که روی دوربینهای کراپدار استفاده میشه؟ و آیا میشه نتیجه گرفت که وضع بهتر خواهد بود؟ ( یا حداقل برای لنز سیگما مشکل فکوس نبودن در گوشه ها اتفاق نخواهد افتاد؟)
فایل پیوست 8799
فایل پیوست 8800
بدرود
درود
از دوستان کسی در مورد لنز نسبتا قدیمی Canon EF 50mm f/2.5 Macro اطلاع و تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنید و آیا نسبت به لنزهای ثابت ارجهیتی داره (هرچند مقداری دهنه دیافراگمش کند تره)؟
در ضمن کسی از حدود قیمت این لنز رو اطلاع داره؟
بدرود
اونم لنز خوبیه اما اگر کمی تنگ شدن دیافراگم براتون مهم نیست لنز Sigma 50mm f2.8 macro بهتره. شارپنس بیشتری داره و بزرگ نمایی هم 1:1 هستش. با کنون اگر 1:1 رو لازم داشته باشین تقریبا به اندازه پول لنز باید کنورتر 1:1 رو بخرید، تازه اگه بتونید پیدا کنید.