من هم با جناب آقای احمدی موافقم
ورژن 2 لنز در اف 2.8 بسیار شارپتر است
البته من اول با دیدن این مقایسه جا خوردم
ولی فکر میکنم در کل هر دو لنز عالی هستند
Printable View
من هم با جناب آقای احمدی موافقم
ورژن 2 لنز در اف 2.8 بسیار شارپتر است
البته من اول با دیدن این مقایسه جا خوردم
ولی فکر میکنم در کل هر دو لنز عالی هستند
منظور بنده نیز همین بود یعنی ورجن جدید شارپتر از ورجن قدیمی است
شما تمام نوشته ها را دنبال نمیکنید؟
تا قبل از آن جناب میری نوشته بودند:
و بنده نیز در جواب نوشتم:نقل قول:
نتیجه نهایی :
این دو لنز ، هر دو تله فتو های عالی هستند اما نمرات کلی کسب شده کمی به نفع نسخه قدیمی است.
امیدوارم متوجه شده باشیدنقل قول:
تنها موردی که به آن اشاره نشده ,شارپنس است
ورجن دو این لنز بسیار شارپ(شارپتر از ورجن قدیمی) حتی در بازترین دیاف یعنی 2.8 است
خوشحال میشم دوستانی که از این لنز استفاده میکنند نظرشان را در رابطه با بوکه آن بیان کنند
بنده شخصا راضی نیستم ,به نظرم تنها عیب این لنز همین مورد باشه
سلام نمونه عکس از این لنز با TC 2x III Canon
http://up.p30day.com/images/01321672587951935009.jpg
یک سوال دوستان
امروز برای اولین بار با این لنز دوس داشتنی عکاسی کردم
همه چی عالی بود مخصوصا سرعت و دقت فوکوس و همینطور بوکه خوبش
فقط ۲ تا نکته
۱- من قبلا با 200-70 f4is کار کرده بودم . صدای لرزشگیرش زیاد بود و شنیده میشد اما الان این لنز صدای خاصی نداره . آیا طبیعیه یا لرزشگیرش ایراد داره ؟!
۲- مچ درد شدم ! تمام مدت لنز رو نگه داشته بودم . میشه به مانت دوربین اعتماد کرد و با بند از گردن اویزون کرد دوربین رو ؟
سلام
مبارک باشه :-)
1 - در مورد بی صدایی نگران نباشید ، سالم و طبیعی است.
2 - بله کمی سنگین است و در ابتدا که عادت ندارید کمی شما را می آزارد ولی بعد از مدتی عادی می شود و شما از این لنز معرکه فقط شیرینی می چشید. تا آنجا که می دانم بدنه شما مارک III است و ماونت آن فلزی است. هر چند که اگر فلزی هم نبود ، جای نگرانی وجود نداشت.
صدایش که کاملن طبیعی هست چون تایپ2 بسیار لنز کم صدائی است که یکی از مزیت های لنز محسوب میشود .البته بعد از مدتی شاید یه صدای بسیار خفیفی بشنوید که آن هم طبیعی است.در مورد بند هم اگر چه مانت و بدنه مارک 3 بطور کامل آلیاژ منیزیم است اما بنظرم برای احتیاط بیشتر لنز را با دست نگه دارید بهتر است حتی روی سه پایه هم میبندید لنز را روی آن نصب کنید نه دوربین.
سلام به همه
مدتي هست تصميم گرفتم اين لنز رو داشته باشم اما با اين قيمت ٨ ميليوني اون يه مشكلي بدجور رفته رو اعصابم ! توي سايت The-Digital-Picture.com features Canon DSLR Camera and Lens Reviews, News, Deals and Tips ٣ تا از اين لنزها براي تست قرار گرفته و وقتي لنز دوم رو با بقيشون مقايسه ميكني در فوكال ٢٠٠ و f2.8 اوضاع داغونه و بسيار سافت هست ، اولش خيال ميكردم خوب اون تست آزمايشگاهي هست و شايد زياد باهم تفاوت نداشته باشن اما يكي از همين دوستان فروم اين لنز رو دارن و از شانس بدشون انگار همين دومي رو از اون سايت براشون فرستادن !!! و در تستهايي كه انجام داديم در فوكال ٢٠٠ و همون f2.8 لنز بسيار سافت و تصوير فلو هست ، حالا سوال من اين هست كه آيا اين مورد براي كسي يا دوستانشون اتفاق افتاده يا اطلاعي ازش دارن و يا حتما بايد در حضور فروشنده اين مورد چك بشه
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS II USM Lens Image Quality
به نظرم جناب نژادی کمی باورش غیر ممکن هست که کانن در مورد این لنز همچین کاری کرده باشه و یک خرابی بین سه تا از منطق به دور است اگر واقعا اینطور بود مثل بمب صدا میکرد و این لنز ادامه تولید نمیداد . این سایتی هم که بررسی کرده کاملا تصادفی یک لنز معیوب را در بین سه تا پیدا کرده . معمولا لنزهای بد کپی در سری های بالا خیلی به ندرت پدید میاد شاید ۱۰۰۰ تا یکی یا حتی کمتر (با توجه به مسائل کنترل کیفیت خط تولید )
ولی با این حال چرا روزه ی شک دار بگیریم شما بهتر است لپتاپ خود را با خود برده و چند شات در ۲۰۰ مم بگیرید و فورا چک کنید و بعد اقدام به خرید کنید . فکر میکنم شرکت نورنگار شما رو بهتر یاری کند و مهلت تست ۲۴ ساعته را حتما در فاکتور شما قید کند
البته جناب نژادی عزیز شما کاملا حق دارید اگر قرار باشه تو این رنج با این قیمت بالا با وجود مشکل لنز رو تهیه کنید که چه کاریه خوب آدم همون تایپ 1 برمیداره با نصف این هزینه
دست دومش هم راحتتر پیدا میشه
ولی من تستی که مقایسه این لنز ها توش هدفم باشه انجام ندادم به هر حال تو رنج 200 با 2.8 زیاد کار کردم و اگر قرار بود تفاوت بارزی داشته باشند حتما مشخص میشد
با صحبت آقای سعدی هم موافقم احتمال خطا تو این لنز پایین هست ولی شما میتونی تست های خودتو داشته باشی هنگام خرید
به هر حال که فوق العادست از دستش نده
سلام ، ممنون از شما و بقيه دوستان
البته مطمئنا منظور من ايراد در اين سري لنزها نبود و فقط تفاوت بود ،البته من در تستي كه امروز بااين لنز داشتم حتي با توجه به كيفيت بسيار عالي خروجي اين لنز ، متاسفانه از سنگيني بسيار زياد اين لنز رنج بردم و بعد از ١٥-٢٠ شات ديگه قدرت ثابت نگه داشتن لنز رو نداشتم و از خريدش پشيمون شدم
اين لنز يه شاهكاره هم به لحاظ كيفيت ساخت و هم اپتيك من هم براي مدت ١٥ روزي با اين لنز كار كردم و به همان دليلي كه اقاي نژادي گفتن فروختمش، سنگيني اين لنز واقعا يه نمره منفيه براش، اوني كه من داشتم تو تمام رنجش در دياف ٢.٨ شارپ بود و هيچ مشكلي نداشت، اصولا در خصوص لنز هاي كنون خيلي كم پيش مياد كه كپي خوب و بد داشته باشن، مخصوصا براي لنزي تو اين رده
سلام
برای من هم قابل قبول نبود که نسخه بد کپی توی لنزهای سری ال کنون یا از اون بدتر توی چنین لنز جدیدی داشته باشیم تا اینکه بعد از تست های سایت
the-digital-picture
تست اینجارو دیدیم:
http://www.terragalleria.com/images-...-200@200mm.jpg
A و C دو نسخه از "70200mm f/2.8L IS II" هست .
من قصد خرید این لنز رو دارم و با تست فقط یک لنز و نبود لنز دیگه برای مقایسه مشکل میشه تشخیص داد که لنز در چه حدی هست . آخه فکر کنم در بد ترین نسخه این لنز باز کیفیت قابل قبولی ارائه بده و مطمعنا" فقط با تست یه لنز نمیشه به نتیجه رسید.
در کل اگه کسی از دوستان اطلاعی داشته باشه که چه نسخه از این لنز احتمال داره که بی کیفیت باشه یا جای مشخص کرده باشن که یه سری خاص (مثل یه سری از 24-105 ها که از روی سریالشون مشخص میشد که مشکل فلر دارن ) حتما خبر بدید .
البته باید یه متن برای کنون آماده کنم و از خودشون بپرسم ولی بعید میدونم جواب قانع کننده بدن.
با هر تعداد ریویو، این بحثی که در خصوص نسخه خوب و بد این لنز بوجود آمده برای بنده به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
ذهن خودتون رو خراب نکنید اگر برای حمل و نقل و بیرون بردنش مشکلی ندارید و پول خریدش رو دارید لنزیه که در خریدش نباید شک کرد. اگر بحث سر سیگما بود قضیه کاملا فرق می کرد.
نمی دونم چرا نسبت به این لنز تعصب دارم:-)
اگه شارپنسش مهم نبود که ورژن یکش رو میخریدم , اگه یک درصد هم احتمال سافت بودن لنزی که بخوام بخرم باشه ( که خرید توی ایران این آمار رو بالا تر میبره ) باز نمیشه ریسک کرد , حتما" باید بتونم بدون تست مشخصش کنم حالا یا از روی تاریخ ساخت یا سریال یا هر جور دیگه ....نقل قول:
خب این تست که فایده ای نداره
ممکن هست ۲ لنز که هر دو ایراد دارن تست بشه و نتیجه مثل هم باشه
ضمن اینکه کلا تست در فروشگاه تست قابل اعتمادی نخواهد بود اصلا
به نظر من بهتره لنز رو راحت بخرید و ازش لذت ببرید
..موقع خرید لازم نیست با لنز دیگری مقایسه کنید کافیه سه تا شات در فوکالهای ابتدا میانی و انتها -یی لنز بزنید در بازترین دیاف و سپس بررسی تصاویر ثبت شده در مانیتور خود بدنه با بزرگنمایی
کار سختی هم نیست...
این مورد سافت بودن ربطی به لرزشگیر لنز نداره؟
سلام . می خواستم بپرسم لرزشگیر این لنز چقد روی خروجی تصویر تاثیر داره و تا چه سرعت شاتری موثر واقع میشه . یعنی از چه سرعت شاتری به بالا وجود لرزشگیر بی تاثیره ؟ با تشکر
من با تامرون خودم که 4 استاپ اسمی لرزشگير دار (در عمل 3 استاپ ) روی 200 با کمی دقت تا 1/10 ثانيه ميتونم عکس خوب و به نسبت شارپ بگيرم
معمولاً ميگن سرعت شاتر بايد اندازه طول لنز باشه مثلاً سر 200 ميليمتر 1/200 ثانيه باشه اما شرايط عکاسی و مهارت عکاس هم تأثير گذاره
اگر به فکر خريد لنز بدون لرزشگير هستيد و من بهتون توصيه ميکنم اف 4 با لرزشگير بگيريد
(مگر اينکه نور به اندازه کافی داشته باشيد )
راستش هفتاد دویست اف 2.8 بدون لرزشگیر می خوام بخرم اما دو دلم واقعا سر لرزشگیرش معمولا با سرعت شاتر حول و حوش 1/100 تو همایشا و کنسرتا عکس میگیرم بیشتر لنزو به خاطر اف پایینش می خوام که فلو بهم میده اما میترسم نبود لرزشگیر عکسامو خراب کنه میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟؟؟؟ آیا تو این سرعت شاتر نبود لرزشگیر مشهوده ؟؟؟؟
روی 200 ميليمتر 2.8 1/100s
يکی با لرزش گير يکی بدون لرزش گير
کمی نويز هست که بخاطر ايزو
فایل پیوست 58270
فایل پیوست 58269
فایل پیوست 58271
در حال حاضر يك هفتاد دويست ٢.٨ نان آى اس در اختيار دارم. بايد بگم با توجه به وزن بالاى اين لنز و از طرفى فاصله كانونى زيادش، اگر زير ١/٢٠٠ ثانيه بخوايد عكس بگيريد، واقعاً كوچكترين لرزش دست روى عكس هاتون تاثير منفى ميذاره. واسه كار شما (همايش ها و كنسرت ها) اگر از فلش استفاده نميكنيد، حتماً آى اس نياز هست. چون در شرايط نورى كم و با زمانهاى نوردهى زياد(سرعت شاتر كم) قراره كار كنيد. اگر قادريد نسخه اف ٤ اما لرزشگيردارِ اين لنز رو تهيه كنيد. گزينه ى معقول ترى هست.
دوستان سلام.
بنده هم این لنز رو خریدم و دارم لذت تصویر خوب و حس میکنم.
یه سوال دارم که سعی میکنم واضح بپرسم و دوست دارم تجربه شخصی شما رو بدونم. احتمالا بمرور تجربه خودم بدست میاد ولی تا اونموقع:
پائین ترین سرعت شاتر تو فوکال 200 چیه برای شما؟
شرایط رو اینطور فرض کنید:
1.جایی که نور خوبه و میتونید ایزو رو تا 800 بالا بیارید.
2. جایی که سوژه یه پرتره ساده از یه آدم بزرگ هستش؟
3. مهارت عکاس هم متوسط مثل خودتون در نظر بگیرید؟
4. شارپنس اهمیت بالایی داره
منظورم اینه که با شرایطی که IS این داره پایین 200 هم میارید یا اگر مجبور نشید خیر ترجیح می دیدی ایزو رو تا مثلا 800 بالا بیارید؟
امیدوارم تونسته باشم سوالم رو برسونم
مبارکتون باشه.
من خوشبختانه این لنز سنگینو ندارم اما،
داستان فقط این لنز نیست. همیشه انتخاب سرعت شاتر مناسب برای رسیدن به شارپنس بالاتر کار اسانی نیست. از یک طرف ایزوی پایینتر نویز کمتر و نهایتا دیتیل بالاتری همراه خواهد داشت و از طرف دیگر زمان نوردهی و لرزش دست را بیشتر میکند و اثر عکس دارد. پس لزوما پایینترین ایزو مناسبترین ایزوی نیست.
برای دوربینهای امروزی با این ریزولوشن بالا قانون سرعت شاتر بالاتر از عکس فاصله کانونی هم دیگر صادق نیست! اما با وجود لرزهگیر سرعت شاتر را تا حد قابل توجهی میشود کم کرد.
اول اینکه ممنونم.
دقیقا با حرف شما موافقم و برای همین دوست دارم تجربه دوستان رو بدونم.
من تو شرایط نوری خوب اعتقادی به حفظ ایزو روی 100 به هر قیمتی ندارم. برعکس نظرم اینه که وقتی میشه ایزو رو تا مقداری بالا بیاریم که نویز قابل توجه ایجاد نشه و در مقابل شارپنس بیشتری رو بخاطر سرعت شاتر بالاتر بدست بیاریم، باید اینکار رو بکنیم.
دوربین من کنون 6 دی هستش و طبیعیه که ایزو خوبی داره و من این فرصت رو بهش میدم که توی روز هم ایزوی 400 یا 800 رو برام محاسبه کنه. البته لجبازی ندارم و دوست دارم وقتی اینکار رو بکنم که سرعت شاترم به مرز نامناسب برسه.
حالا سوال همینه:
برای یه پرتره بزرگسال مرز سرعت شاتر حرفه ای چیه؟(منظورم توی این لنز هستش)
خلاصه سوالم این بود که شما توی فوکال 200 ترجیح میدین سرعت شاتر پایین تر از 200 داشته باشید یا ایزوی 400 یا 800؟ (فرض ما روی دوربین فول فریمی مثل 6 یا 5 دی هستش)
شما کدوم یکی از موارد رو انتخاب میکنید؟
مبارک باشه لنز خيلی خوبيه ، من فقط به خاطر بزرگ بودنش مال خودم رو فروختم
من دقيقاً نفهميدم منظورتون از ايزو .... چيه و چه ربطی به لنز داره
اما اينکه پايين ترين سرعت چی باشه بستگی به سوژه داره
من واسه تست امتحان کردم از سوژه های ثابت و بی جان تا 1/10 ثانيه هم ميشد عکس گرفت ، تقريباً يکی از هر 2 تا عکسم شارپنس خوبی داشت
اگر سوژه انسان ثابت باشه مثل پرتره حدود 1/80
اگر سوژه در حال حرکت باشه مثل مجالس 1/320
که 2 تای دوم به خاطر حرکت خود سوژه بايد سرعت رو بالا برد و حتی استفاده از سه پايه هم کمکی نميکنه
اما اگر فقط لنز رو در نظر بگيريد من با کمی دقت اکثر عکس هام روی 1/50 شارپ بود
** لنز من تامرون بود **
برای شخص من بستگی به موردش دارد.
من فقط از لنز 17-40 و فیکس 85 سیگما روی دی6 استفاده میکنم. برای موارد منظره قطعا ایزو روی 50 خواهد بود. به این دلیل که رفتار سنسور 6دی از نظر نویز و بازیابی سایه ها در ایزوی 50 خیلی با ایزو 100 متفاوت است. اگر سه پایه نباشد معمولا منظره نمیگیرم. مگر اینکه مجبور باشم.
در مورد پرتره و لنز 85 مم تقریبا نیمی از عکسهایی که با سرعت 1/80 گرفته میشود در مقیاس پیکسلی شارپنس خیلی خوبی ندارد. البته این به توقع شما و شرایط عکاسی بستگی دارد. اگر شرایط مناسب نباشد ترجیح میدهم سرعت شاتر از 200ام ثانیه پایینتر نیاید.
ولی به مورد استفاده خیلی بستگی دارد. در مواردی که عکس یادگاری یا دست جمعی میگیرم شاید ایزو را یکی دو استاپ هم بالاتر از حداقل لازم تنظیم کنم.
در کل ترجیحم به عکسی با نویز بالاتر است تا عکسی با لرزش دست.
دقیقا این تجربه ای هستش که منم دارم و برای همین دوست داشتم با دوستان در میون بذارم.
ترجیح من هم برای تصاویر غیر سه پایه ای(برای مثال طبیعت) اینه که به سمت ایزو غش کنم تا سرعت شاتر پایین تر.مگر اینکه فضای نوری جوری باشه که ایزو خیلی بالا بره.
حالا سوال همینه. توی اکثر جاها برای مینیم سرعت شاتر صحبت از عکس فوکال میشه. حتی استادی رو دیدم که برای همین لنز 70-200 هم برای فوکال 200 و عکاسی روی دست پیشنهاد مینیمم 1/200 رو میده ولی خیلی جاها دیدم که دوستان بخاطر برزشگیر خوب این لنز خیلی کمتر از این رو هم پیشنهاد کردن.
اگر محکومم نمیکنید بگم که من حتی 200 رو هم نمی پسندم و نظرم اینه که مقدار کمی بالاتر مطلوب تره.
شاید بشه با مقدار خیلی کمتر هم عکس های شارپی گرفت ولی در مقابل تعداد زیادی از عکس های خوبمون رو بخاطر سافتی از دست میدیم.
مگه لرزشگیر این لنز نسبت به بقیه لنزها چقدر بهتره؟
سلام دوستان
من 1 سوال داشتم و خواهش میکنم اساتید محترم توضیحاتی در این خصوص ارائه فرمایند:
میخواستم بدونم عمق میدان لنزی مثل 70-200 F2.8 با عمق میدان یک لنز پرایم مثل 85 F1.2 چقدر تفاوت دارد.
منظورم اینه که مثلا، اگر شما یک عکس پرتره ( Head & Shoulder) در فاصله کانونی 200 میلی متر در دیاف 2.8 با این لنز بگیرید و یک عکس دیگر با لنز 85 و با همان کادر قبلی در دیاف 1.2 بگیرید، عمق میدانها چه تفاوتی دارند؟؟ آیا با 70-200 میتوان به عمق میدان 1.2 در لنز 85 رسید یا خیر؟
و به طور خلاصه آیا فرمولی برای محاسبه دقیق عمق میدان و فهم آن بر اساس فاصله کانونی لنز، فاصله تا سوژه و .... وجود دارد؟
با تشکر
اگر بخواهيد پرتره head and Shoulder بگيريد ارتفاع كادر شما حدوداً 80 سانتيمتر خواهد بود. با فرض استفاده از دوربين فول فريم، براي كادر بندي با لنز 85 م م فاصله تا سوژه بايد حدود 1.9 متر باشد و با اپرچر 1.2، عمق ميدان 3 سانتيمتر خواهد بود.
اگر بخواهيد با لنز 200 م م همان كادر را ببنديد فاصله تا سوژه بايد حدود 4.4 متر باشد و با اپرچر 2.8 عمق ميدان 8 سانتيمتر خواهد بود.
با كمي روابط هندسي مي توانيد با توجه به فاصله كانوني و ارتفاع كادر و اندازه سنسور، فاصله تا سوژه را و با دانستن فاصله از سوژه و با استفاده از نرم افزارهائي مثل DOF Calculator مي توانيد عمق ميدان را حساب كنيد.
واحدی برای اينکه بگيد چقدر فرق داره وجود نداره
مثلاً در 3 نانت فقط چشم ها فکوس هستند اما 8 سانت گوش و بينی هم در فکوسه
اما تأثير اين 5 سانت در بک گراند خيلی بيشتر به چشم مياد
85 1.2
https://www.flickr.com/photos/michae...36995/sizes/l/
85 2.0
https://www.flickr.com/photos/j_bens...37113/sizes/l/
200 2.8
https://www.flickr.com/photos/xingji...92066/sizes/l/
زيبايی 85 1.2 فقط به خاطر عمق ميدانش نيست بلکه به خاطر زاويه ديديه که داره
روی 200 ميليمتر پس ضمينه اينقدر نزديک ميشه که چيزی ازش قابل تشخيص نيست و اگر اشياء رنگی ريز زيادی اون پشت نباشه يک رنگ ديده ميشه
اما روی 85 ميليمتر شما فضای بيشتری از پس زمينه رو ميبينيد که با محو شدنش فضای زيباتری ايجاد ميکنه
از دوستان کسی میدونه آیا تولیدات سری جدید این لنز (2014 به بعد) تفاوتی با گذشته کرده؟
برای خرید به یکی از فروشگاههای خارج از ایران مراجعه کرده بودم، این لنز رو هم که قیمت گرفتم فروشنده میگفت سری 2014 اون پکیجینگ متفاوتی داره هم بهبودهایی هم داشته (حدود 100 دلار هم گرونتر از تولیدات 2013 بود.
حقیقتش اون زمان چون نظری روی خرید نداشتم زیاد پیگیر نشدم ولی الان که قصد خرید این لنز رو داشتم خواستم بدونم آیا این موضوع حقیقت داره؟
با تشکر
ممنون از توضیحات اتون، احیانا از بازار داخلی هم خبر دارید که به چه صورته؟ از هر 2 نوعش تو بازار داخلی پیدا میشه؟ آیا تفاوت قیمتی هم دارن؟
به نظرم اصلا این اختلاف 100 دلاری توجیحی نداره به این تفاوت های به وجود اومده.
والا تو بازار ايران هيچی حساب نداره ، اما خارج از ايران همه يکيه و اختلاف قيمتی ندارند و مهم اينه گارانتی داشته باشن
ارزش نداره پول الکی بديد ، اينا فقط واسه بازار گرميه
فقط موقع خريد سريال روی مانت رو چک کنيد که لنز خيلی قديمی نباشه
Determining the Age of a Canon Lens Using Serial Numbers and Date Codes
سلام. ببخشید تاپیکهای 70-200 را برسی کردم و جواب سوالم رو نیافتم.مجبور میشم اینجا سوال کنم..
یک 70-200 اف 2.8 تایپ یک نو پیدا کردم که به دلایلی با آن کار نکرده اند و قصد فروشش را دارند.قیمتی که تعین کردند 4500 است.میخوام بدونم می ارزه این قیمت برای تایپ 1 نو بدم؟ اصلا قیمتش منصفانه هست؟
سوال دوم اینکه بین 70-200 اف 2.8 تایپ یک و 70-200 اف 4 is کدام را معقول تر میدانید. لنز در آتلیه و بیرون از اتلیه قرار است استفاده شود و همچنین برای عکاسی تفریحی کار گرفته میشود..( از وزن آنها صرف نظر کنید، برایم مهم نیست)
راستی من بودجه ام 4500 است و نمیتوانم به سراغ تایپ 2 بروم.
70-200 f4 is هم امروز 3700 تا 3800 بود.
سلام ، سوال دوم كه منتفي هست چون خودتون جوابش رو داديد و بودجش رو نداريد كه اگر داشتيد قطعا بهترين انتخاب ميتونست باشه ، اما بين ٢٠٠-٧٠ اف ٤ و ٢٠٠-٧٠ تايپ ١ اگر من بودم قطعا لنز is دار و همون ٢٠٠-٧٠ اف ٤ رو ترحيح ميدادم به لنز بدون is و از رده خارج شده تايپI يك روزي اگر قصد فروش هم داشته باشيد با ٢٠٠-٧٠ تايپ١ به مشكل بر خواهيد خورد
بسیار ممنونم، نکته ی جالبی بود که بهش فکر نکرده بودم.. "فروش دوباره ی لنز"
ولی فکر کنم ایراد از بنده بود که سوالم کامل نبود و نام لنزها را کامل ننوشتم.منظور من بین لنزهای 70-200 f2.8 is usm و 70-200 f4 is usm بود..
1-چون لنز اول قدیمی است قیمت حدودی آن را نمیدانم.قیمتی که روی آن گذاشتند 4500 است..می ارزد؟
2-کیفیت های هر دو لنز ( از همه لحاظ) اگر با هم مقایسه شود کدام را پیشنهاد میکنید؟ (اگر معیار را تستهای digital picture قرار دهیم f2.8 is type 1 خیلی بی کیفیت و سافت است) برای همین از شما راهنمایی میخواستم. تاحالا لنز تله نداشتم و شناختی روی آنها ندارم.
سلام ٢٠٠-٧٠ تايپ I زماني براي خودش لنز قدري بوده ، اما الان نزديك به ٤ يا ٥ سال هست كه توليد نميشه ، بنابراين خريدنش توي بازاري مثل ايران واقعا اشتباست ، اينجا خروس رو بجاي ٥ ديمارك٣ به آدم ميندازن ديگه چه برسه به لنزي كه توليد نميشه و معلوم نيست ريفر هست يا نيست تعميري هست يا نيست و چندين سوال جور واجور ديگه ، به نظرم نماز شك دار نخونيد ، ٢٠٠-٧٠ تايپ وان به تاريخ و خاطره ها پيوسته، اگر ميتونيد بودجه تايپII رو تهيه كنيد و براي هميشه عاقبت بخير بشيد اگر نه كه ٢٠٠-٧٠ اف ٤ كانن يكي از بهترين لنز هاست و خروجي بسيار شارپ و دلنشيني داره ، موفق باشيد
سلام
من در حال حاضر 200-70 اف 4 IS و کنون 85 اف 1.8 رو دارم ، چند وقتی هست که تصمیم به عوض کردن لنز تله ام با مدل اف2.8 دارم. ولی تنها دلیل شک داشتنم تا به حال همون وزن سنگینش بوده ، البته توی دست گرفتم ولی طولانی مدت کار نکردم باهاش. اما واقعا میخوام بدونم با توجه به وزنی که همه و حتی آقایون در موردش صحبت میکنن خرید این لنز کار منطقی ای هست برام یا خیر؟!
در ضمن به دلیل نوع کارم تمام عکاسی من کلا روی دست انجام میشه و معمولا تا 3، 4 ساعت هم حداقل زمان کارم هست
با سلام...
این قضیه وزن زیاد لنز و مشکلات ناشی از اون و خستگی و دیسک کمر و فلج شدن و ... کاملا سلیقه ای است و بستگی به فیزیک بدنی هر فرد داره و نمیشه اینجوری واسه کل قشر عکاس یه نسخه واحد پیچید که آقا قطعا کمرت زیر بار این لنز خواهد شکست !!!!
بنظرتون اگر اینقدر این لنز سنگینه که نمیشه نیم ساعت تحملش کرد پس چرا اساسا این لنز جواهر تولید شده و کماکان هم داره تولید میشه؟؟؟ بنظر شما شرکتی مثل کانن از این نکته غافله و داره روی لنزی کار میکنه که بخاطر وزنش بلا استفاده است و فقط بدرد کلکسیون داران میخوره؟؟؟ نخیرررر !!
بنده چند وقتیه تامرون 70-200 خریدم که از نظر وزن بنظرم شبیه مدل کاننی هست.. و انصافا ازکار با این لنز دارم نهایت لذت رو میبرم !در حدی که بنوعی شده لنز واک اروندم و بندرت بازش میکنم !!! وزن و هیکلش نه تنها برام آزار دهنده نیست که بلکه بر عکس !! چنان خوشدست و متناسبه برام که از روز اول عاشقش شدم..
ختم کلام... برید این لنز رو شخصا امتحان کنید و در دستتون بگیرید و چند ساعتی باهاش کار کنید ( در صورت امکان از دوستی قرض بگیرید) و ببینید باهاش حال میکنید یا نه... شاید مثل من عاشقش شدید و شاید هم در همون دقیقه اول قیدش رو زدید ...صرفا به شنیده ها اکتفا نکنید که آقا سنگینه و فلانه و بستانه و و و و......
موفق باشید
سلام
از دوستان کسی این نوع کاور برای لنز 200-70 رو در اینجا مشاهده کرده و اگر جواب مثبت هست ممنون میشم اطلاع بده
سلام
فکر میکنم فوم عایق بندی لوله های تاسیسات که در سایزها و ضخامتهای مختلف موجود است با توجه به جنس و دوام عالی ؛ خیلی مناسب کار شماست
فایل پیوست 73291
فایل پیوست 73292
دوستان استبلایزر این لنز ارزش ۲ میلیون پول اضافه به نسبت مارک ۲ بدون استبلایزر رو داره ؟
البته برای منی که عکاسی خبری و ورزشی و حیات وحش نمیکنم !
سلام
کاملا بستگی به نیاز شما دارد، هر سه ژانری که نام بردید سرعت عکاسی انقدر بالا است که اصلا استابلایزر بدون استفاده است! (به خصوص ورزشی و حیات وحش) به عنوان مثال در عکاسی تئاتر یا سالن های با نور کم که مجبور به استفاده از سرعت های پایین خواهید بود نیاز است! به خصوص در 200 میلی متر محسوس تر است...
امشب تلوزیون داشت پشت صحنه سریال کیمیا را نشان می داد: جالب بود اولاٌ با dslr فیلمبرداری می کردن دوماً لنزشون هم 70-200 بود...
برام جالب بود حجم عظیم این سریال با دوربین عکاسی و 70-200 فیلمبرداری شده بود.
ببخشید اگه بی ربط بود. (البته زیادم بی ربط نبود: لنز 70-200 بود توش...)
شهرام جان...70-200 خیلی کاربردی تره...خیلی جاها بدردت میخوره...بنوعی همه فن حریفه ...کمی وزنش زیاده و حجیمه و گرونه ولی محاسنش اینقدر زیاده که معایبش رو میپوشونه.. 85 فقط بدرد پرتره میخوره ولی 70-200 هم به درد پرتره هم منظره هم ورزش هم مراسمها و کنسرتها و هم خبری و تا حدودی هم حیات وحش ! بنظرم با کمی دور اندیشی همین 70-200 رو بگیر ... حتی اگه فعلا فقط قصدت پرتره باشه...
به این تاپیک مربوط نمیشه ولی بسیار فکر خوبیه... البته من تا حالا تجهیزات عکاسی رو اجاره نکردم ولی همین لایت هوس خوبه .. در ضمن چندجا خوندم که 85 ال در اپرچر 1.2 مشکل فوکوس داره روی بدنه های فول فریم کانن.. حتی 5 مارک 3.. ظاهرن فقط روی وان ایکسها مشکلی نداره...
به 70-200 تامرون هم بصورت جدی فکر کن...
پوزش بابت آف تاپیک حاد !!!
ا نظر کاربرد متفاوت هستند. 200-70 تنها ایراداتی که میشه بهش گرفت وزن بالا (که 85 هم نسبت به حجمش کاملا سنگین است) و فضای زیادی که اشغال میکنه است.
شاید به نظر شوخی برسه ولی من با اف بستش مشکل دارم! گرچه اف 2.8 باز محسوب میشه اما در مقایسه با اف 1.2 بسته است.
سرعت فکوس بالا همراه با دقت خیلی خوب هم از ویژگیهای این لنزه.
در مورد مشکل فکوس لنز 85 1.2 این لنز مشکل فکوس نداره و مشکل از جابجایی نقطه فکوس و عدم دقت در عکاسی بوجود میاد. و اینکه به هرحال در اف 1.2 خیلی شارپ نیست و در کراپ 100% روی 1.2 نباید انتظار خیلی شارپ داشته باشید. به هر حال بدنه های سری 1 توانایی فکوس بالایی دارند ولی من نه با سری وان و نه 5دی مارک 3 هیچ مشکلی نداشتم.
اگر تا 2.8 استاپ داون بشه از 200-70 شارپرتره. برای کلوز آپ اگر با 85 و اف 1.2 عکاسی کنید چیز زیادی در فکوس نخواهید داشتنقل قول:
البته همین شارپ نبودم در دیاف باز ایراد بزرگیه ، مخصوصه برای کلوس آپ و پرتره های بسته ..