Canon EF 70-300 f/4-5.6 IS USM
لنز جديد كنون كه جايگزين لنز قبلي 75-300 شده است مشخصه MTF خيلي جالبي دارد شايد حتي بهتر و يا مشابه لنز ef 70-300 f/ 4.5-5.5 DO IS USM .
باور كردن MTF CHART آن براي من كمي سخت است بهر حال خود سايت كنون آنرا ارائه نموده است. لينك هاي هر دو لنز جهت مشاهده و اظهار نظرتان را در زير آورده ام.
Canon EF 70-300 f/4-5.6 IS USM
Canon Ef 70-300 f/4.5-5.6 DO IS USM
پاسخ: Canon EF 70-300 f/4-5.6 IS USM
نقل قول:
مواظب كدش باشيد كه از سري هاي ساخت اولش تو بازار ايران نخريد ( به سايت خود كنون مراجعه كنيد )
سلام.
جناب برهانی .
ممنون از اطلاعاتتون .
میشه لینک این مطلب رو هم بگذارید ؟ البته ببخشید .
ممنون.
لينك مربوطه از خود كنون امريكا
http://www.usa.canon.com/consumer/co...=2112&id=28468
البته تو سايتهايي كه review لنزها را دارند كم و بيش به اين مطلب اشاره شده است
اينم خود اعلاميه كنون
Service Notice: Vertical Orientation Images in TELE Side
EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
To Customers Who Use the EF 70-300 f/4-5.6 IS USM Lens:
Thank you very much for your patronage of our products.
We recently informed you of a phenomenon in which some images captured by the EF 70-300 f/4-5.6 IS USM lens appear in insufficient resolution. This phenomenon may be seen at the edge of the frame at the 300mm setting when the camera is held vertically.
We are very sorry for the inconvenience that this phenomenon represents for customers who use this lens and appreciate your understanding and cooperation.
Affected Products:
We have been studying the symptoms of this phenomenon in order to determine its precise cause and to develop an appropriate remedy. We have now determined the cause and have developed the remedy.
This phenomenon affects all EF 70-300 f/4-5.6 IS USM lenses with a "0" or "1" in the third digit of the (8 digit) serial number. Products that have a third digit of "2" or higher in their serial number are not affected.
Customer Support:
We will make inspections and repairs free of charge for customers who are experiencing this phenomenon, so please contact our call center. In addition, our call center will start accepting inquiries regarding affected products from July 18, 2006.
سلام.
ممنون از شما جناب برهانی.
ولی من کمی مشکوکم . مشکل اگه اشتباه نکنم اینه که :
وقتی که دوربین رو به صورت پرتره دست میگیری ، لنز در فاصله کانونی 300 mm در کناره های تصویر رزولوشن ناکافی میدهد !!
چرا کنون مشکل به این کوچیکی رو اعلام میکنه و هم لنزشو زیر سوال میبره و هم خودشو ؟
همچین مشکلی انقدر مهمه ؟ خودشون فهمیدند یا تو تست ها مشخص شده ؟
ممنون.
تا اونجاييكه من تو رويو ها ديدم اين قضيه اينطوري ساده نبوده و چند ماهي مطالب در فروم هاي مختلف نقل قول مي شد كه البته كنون پس از چند مدتي با فشار مشتريان و تستهاي مختلف اين اشكال را قبول كرد و سپس اعلاميه پذيرش لنزهاي با كد مشخص شده را براي رفع اشكال صادر نمود.
اگه اينكارو نمي كرد خود و لنزهاشو زير سوال مي برد در حاليكه الان مشتريان مطمئن هستند اگه اشكالي هم در محصولات جديد كنون پيش بياد زياد نگران نخواهند بود و بدون هزينه اين اشكال بر طرف مي شد حتي اگه احتمالش خيلي خيلي هم كم باشه
من حاضرم نسبت به بازار از يه نماينده رسمي حتي چند درصد گرونتر هم بخرم ولي چنين مشكلي كه سرم اومد ديگه سرم نياد (البته از نماينده رسمي كه مثل اون نا مسلمونا حرف شان راست و صادق باشه نه مثل اين مسلموناي خودمان كه هر حرف نا راستي را به مهارت تو خورد آدم مي دند )
2 فایل پیوست
سلام...
ببخشید دم امتحاناست من فقط یه عکس که همین الان گرفتم و ببخشید اگه بده، میزارم که ببینین کیفیتش تو 300mm چجوریه...
Iso 200
f8
1/80 s
300mm
هم عکس کلی رو گذاشتم هم یه کراپ 100%.. هیچگونه تغیری هم تو عکس ندادم و خود خروجی دوربینه.یه ذره رنگ عکس بد شده که خوب اصلا دست نزدم بهش، به بزرگی خودتون ببخشید..
فکر کنم نسبت به اینکه در رنج 300 هستیم ، بد نباشه...
دوست من
هميشه مشخصات اعلام شده توسط سازندگان، بهتر از واقعيت است و اين عاديست.
مشخصات دقيق اين لنز در اين لينك قابل مطالعه است.
در مجموع لنز با كيفيتي است!
مي شود به طور خلاصه گفت: كنتراست رنگ خوب، رزولوشن خوب، CA قابل چشمپوشي، ويگنت نامحسوس، اعوجاج قبل چشمپوشي، بوكه بد.
ايراد اول اين لنز به نظر من تغيير طول هنگام زوم و فوكوس است كه گاهي مي تونه مشكل ساز بشه.
حالا چند قيمت داري؟
كنجكاو شدم!
این کارها آخر و عاقبت نداره ها ! حالا هی دل مارو آب کنین. مبارکه باشه لنز بسیار خوبی است ( در تعادل قیمت و کیفیت و کارایی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
این کارها آخر و عاقبت نداره ها ! حالا هی دل مارو آب کنین. مبارکه باشه لنز بسیار خوبی است ( در تعادل قیمت و کیفیت و کارایی )
سلام.
آقای هژیر آذر ، ما همچنان منتظر شماییم که یه صحبتی داشته باشید و از این جور حرفا.