سلام
داخل دفترچه کنن جی 11 نوشته یه مدل لنز می خوره .
من به شدت آماتورم اصلا سر در نمیارم
اول می خواستم بدونم اصلا ارزش داره لنز بخرم براش یا نه
لنز به کار تازه کارهام می خوره؟
لنزش حدود چنده و از چه سایتی میشه خرید؟
سلام
داخل دفترچه کنن جی 11 نوشته یه مدل لنز می خوره .
من به شدت آماتورم اصلا سر در نمیارم
اول می خواستم بدونم اصلا ارزش داره لنز بخرم براش یا نه
لنز به کار تازه کارهام می خوره؟
لنزش حدود چنده و از چه سایتی میشه خرید؟
مطمئنید نوشته لنز می خوره و منظورتون ادپتور نیست اگه ادپتوره باید بگم ادپتور واید باعث افزایش زاویه دید و ادپتور تله باعث افزایش قدرت بزرگنمایی لنز می شه به هر حال بستگی به نیازتون داره
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
نوشته تله واید لنز خوب همون می شه توضیح دی؟ از کجا بخرم چی بخرم چند می شه ا ای حرفا
تا جایی که میدونم یه آداپتور می خوره که روی اون یکی دو مدل فیلتر و یه مدل مبدل واید و یه مدل مبدل تله میشه سوار کرد... من چند سال پیش برای a640م قیمت گرفتم، آفومار می گفت آداپتورش حدود ۱۵۰ تومنه و مبدل هاش هم همینطور... احتمالا برای G11 هم قیمت تو همین رنج باشه... البته با توجه به کیفیت احتمالا بالاتر و تورم و ... باید یه درصدی اضافه کرد!
اول نگاه کنید به کارتون می آید بعد بخرید من امتحان نکردم ولی فکر کنم اگه یک مبدل تله رو همچین چیزی ببندید احتیاج به سه پایه پیدا کنید و یا باید در شرایط نوری بسیار خوب مثل نور آفتاب عکاسی کنید در خصوص مبدل واید هم بگم تجربه استفاده اش را رویه سونی سری H داشتم دیستورشن بسیار بسیار بالا است ( یعنی اعوجاج ) ایا واقعا رنج به نظر من بسیار خوبه دوربین G11 واسه شما کافی نیست که می خواید یک همچین کاری بکنید
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!